Психологічний тест

Тема у розділі 'Кімната сміху', створена користувачем nirvanka, 30 січ 2009.

1. Зануда

Зануда така зануда

• Подобається Подобається x 5
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Итак, вас выбрала
    Быстрая, юркая машина всегда вызывающая зависть у окружающих к ее владельцу. Она олицетворение стиля, скорости. Если она открыла перед вами дверцу, то ждет от вас резкого нажатия на газ. Porsche Boxter

Вау! :radist: :good: Суперська машинка!! (от якби ще жовтою була.. :girl_in_dreams: )

• Подобається Подобається x 6
  3. Зануда

Зануда така зануда

Навіть не сподівалась на такий результат. Але найсмішніше. що вчора ми їхали з роботи додому і на зустріч нам хаммер, а я питаю в чоловіка чи він би хтів мати таку машину, а в нього очі загорілися відразу, навіть секунди не роздумував - так!так!!! :crazy:.
    Я його ще попідколювала про проблеми з паркуванням такої "корівки", бо в чоловіка мого то хронічна відмазка - машиною не їдемо, бо немає де в центрі припаркуватись. :))) А сьогодні зранку кинув мені чоловік цей тест і свій результат :
    Це правда не зовсім те. що ми бачили вчора на дорозі, але теж нічогенький ;)
    :pardon: :haha: :)))

• Подобається Подобається x 7
  4. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

ну і довгий той тест...
    ото моя тачка :cools::cools::cools: мдя...

Шикарная тачка. Ее салон удобен, ее движок силен. Она игрива, всегда пытается выразить себя. Она может участвовать в гонках, она может катать вас по городу.
    MercedesBenz CL65AMG

• Подобається Подобається x 3
  5. syavych

syavych копач

О, люблю ауді :)

6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Харазматичная, взбалмошная особа. С ней нужно быть осторожным, она жутко ревнива. Она подобна вулкану, торнадо, но верности ей не занимать. Dodge Challenger

7. Iriska

Iriska Well-Known Member

Шикарная тачка. Ее салон удобен, ее движок силен. Она игрива, всегда пытается выразить себя. Она может участвовать в гонках, она может катать вас по городу. Она выбрала вас, значит, она вам покорна. MercedesBenz CL65AMG
    ... Намана... я не проти... Залишилось знайти спонсора... ;)

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

А в мене, як в Нірванки...
    Быстрая, юркая машина всегда вызывающая зависть у окружающих к ее владельцу. Она олицетворение стиля, скорости. Если она открыла перед вами дверцу, то ждет от вас резкого нажатия на газ. Porsche Boxter

Нірванко, я вже знайшла для нас по кольорах... мені червоненька і вам - жовтенька:)

• Подобається Подобається x 4
  9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Спокойная, покладистая машина. Она долго будет служить вам. Ей сложно кому-то отказать. Она ищет друга, а не владельца. Toyota Camry.

Ну-ну...:)

10. Mavpysuk

О..та це файна машина....простора...в мого колишнього кавалєра така була:)

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, дякую!! :girl_claping: Жовті спортивні машини - це так гарно.. :girl_claping:

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Итак, вас выбрала
    Уууу..ще б вона зелененька була - ціни б їй не було:)))

• Подобається Подобається x 5
  13. Iriska

Iriska Well-Known Member

А мені синю подарите? Хоч однісіньку... :cry:

14. Mavpysuk

І знов у мене не як у всіх людей....У кого Porsche Boxter , у кого Toyota Camry, MercedesBenz CL65AMG...а у мене якась там Dodge Challenger:sorry:...ото знайшла мене машинка...а я її де маю шукати:dntknw:

15. Веда

Веда Well-Known Member

Гламурное, пафосное создание, идеальное во всем. Она горда собой. На трассе может показать себя во всей красе. Если вам доверилась она, то это значит, что в вас она нашла хорошего и достойного ее имени друга. Bentley GT

16. Спокойная, покладистая машина. Она долго будет служить вам. Ей сложно кому-то отказать. Она ищет друга, а не владельца. Toyota Camry

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

то непогана машинка.. памятаю, в дитинстві доджем в гонки на компютері бавилася:)))

шукала для тебе шукала, хіба такуво найшла...
    А ту синеньку Ірісці подари:)

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ой,яка красунечка!Спасибі,сонце!!!

Іріско,забирайте, синенька ваша:)
    Але я всеодно хцю Фольксваген жучок:)))

• Подобається Подобається x 7
  19. Esperanza

Esperanza Member

Итак, вас выбрало Гламурное, пафосное создание, идеальное во всем. Она горда собой. На трассе мажет показать себя во всей красе. Если вам доверилась она, то это значит, что в вас она нашла хорошего и достойного ее имени друга. Bentley GT

• Подобається Подобається x 2
  20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

І мене теж... Ні, не хочу.
    "Баржа" 2,4 літри, ще й червона, прохідність ніяка.
    Дайош Форестер!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)