Відгадала Рибка і Степан Бандера (другий майже відгадав, я б сказала). На жаль, Ви обоє не пройшли цей тест. Вітаю всіх решта - Ваші відповіді були неправильні, але це означає, що ви пройшли. Пояснюю. Відомий американський психолог придумав цей тест, щоб перевіряти схожість мислення людей з мисленням вбивці. Багато заарештованих серійних вбивць, які проходили цей тест, відповіли правильно.
нічого собі поворот... а я вже пригадав було психологію, психоаналіз і всьо решта що забув зі стдентської лави. ото загадка
я пригадала таке: в пустелі знайшли труп чоловіка і біля нього лежав зламаний сірник. Що сталося? Можна задавати питання, але я тільки можу відповідати Так чи Ні
З тої серії нема, але маю ще кілька щоб пофантазувати. Але давайте з ними продовжимо в темі "Любителям відгадувати загадки", бо тут не дуже пасує. Тема давно закинулась, але остання моя загадка залишилась нерозгаданою. Як розгадається, то ще позагадую пару загадок .
Хтось передбачив його смерть і чоловік напевно сірниками відмічав скільки йому залишилось жити. Коли зламав останній сірник, то з розпачу та страху вмер від інфаркту. Так, чи ні?
Sensatyv, ні. Можна питати і про щось одне конкретно, для прикладу: біля нього ще були якісь речі? - Ні
та дякую мені моя версія сильно асоціюється з коротким описом голівудського фільму (поки що неіснуючого). ) ой, написала, а потім помітила допис Нірванки про американську версію. в принципі, будь-яку версію можна роздути у фільм (так само, як і цікаві сни наших форумлян з відповідної теми). він був одягнений? )
Він мав намір викопати криницю тим сірником, а коли сірник зламався, чоловік утратив надію й помер від спраги. Або ж він просто помер від спраги, а сірник має збити людей з пантелику.