Просто за СРСР в Україні було найбільше свиноферм, от і всі справи. Для Караганди з Москвою - однозначно.
Авжеж. І смачніша ковбаска була. Моя бабця робила її не з меленого мяса і сала, а з дрібних кусочків, різаних ножем. Хоча я тоді кусочки сала виковирював і викидав А моя мала, коли була маленька, навпаки, з ковбаси виковирювала сало і їла, а м'ясо відложувала кгм. В моєму оточенні ще за часів союзу були анекдоти про сало і українців, так само як і асоціації.
Любой, кто собирается ехать в Украину и спрашивает, что привезти, слышит один ответ. Можно даже не спрашивать.
Прикол в тому, що сала не купиш так просто, як інші сувеніри, в Duty Free. Навіть в магазині рідко побачиш (ще одне спростування міфу). Все або по базарах, або десь у закамарках чиїхось бабусь.
На привокзальному повно. Але не сильно довіряйте. Я раз поспішав, то просрочене підсунули. Ну то в понеділок, коли зачинено, ті шо всередині торгують нормальні.
Найсмачніше сало я колись купував у Києві на базарі. Не знаю, чи воно було з Київської області привезене, чи з котроїсь іншої, але на львівських базарах такого сала я не зустрічав. Так що Мартіні правий був, коли написав ---------- Додано в 09:21 ---------- Попередній допис був написаний в 09:17 ---------- А як сало може бути прострочене? Є старе сало. Його навіть навмисне в торбинки складають і підв"язують на балки, щоби старілося. Тоді ним затовкують з часником борщ, пампушки. А щоби прострочене, то такого не чуууув...
На жаль, у Києві я буду тільки 3 години, так що последую порадою Джеко, пошукаю сало у Львові. Може пощастить.
Такий львівський м'ясний виріб. Одночасно сало, грудинка і шинка. Може бути копчений, може бути печений.
Одіозне прізвисько Хочу запитати у шановного товариства - у вас не викликає відторгнення - як у мене - принизливі прізвиська - "хахол" і "кацап"?
Не те щоб аж відторгнення, просто не вживаю тих слів, якісь вони кострубаті, от інша справа "москаль", прикольне таке слівце
викликає, але стосовно таваріщєй....не викликає а стосовно вас, пан Дальнєвосточнік, ви ж напевне народились кацапом... тут я безсилий
вот видете - вы не вживаєете - видимо все-таки понимаете, что эти слова "нехорошие". Я вполне допускаю, что мне - полукровке - не очень обидно любое из приведенных мной слов. Но вот человеку, считающему себя "правильным" - к примеру - украинцем - обращение "хахол" должно по крайней мере коробить. Все-таки - если "москаль" - это не оскорбление по национальности (как тут утверждают) - то уж "хахол" или "кацап" - 100% оскорбительно. Я - не ребенок. Вполне понимаю двусмысленность положения администрации - вроде "кацап" - ТАК им и надо, но вот "хахол" = це занадто... но, к сожалению - это комплиментарная пара. И если не обращать внимания на "кацапа" - надо опустив глаза проходить мимо "хахла".
Москаль і не несе в себе негативу, спочатку взагалі просто вояків так називали... Хохол, то через зачіску казаків, на мою думку західних українців так не зовсім правильно називати. Бандерівець так взагалі ніякого негативу, то ніби як синоним "націоналіст". А ось кацап стовідсотково негативна, образлива назва росіян!
оця політкоректність інколи добиває, особливо на заході. бути негром зараз в європі, або сша краще, ніж білим. тільки що - зразу расизм.
Я не розумію, що ви намагаєтеся мені пред'явити? Карабін назвав вас кацапом і отримав бан за хамство. Що не так? Мало крові? sent from my Galaxy SIII