Задрали ваши разборки! Нах ту Латвию, Приеду отдохнуть в Украину. Какой зализничник прямой поезд отменил? Уроды. Литаков прямых тоже нет. Давайте и дальше. Границу закройте и карманы проверьте. Тошно. ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ---------- О! У меня фотки есть! Завтра, если не в лом будет, выложу. Сегодня лень себя напрягать.
Так от з водкою всі можуть. А так, щоб їсти, а не закушувати - то тільки в українців та ще шотландців прийнято. Правда, потроху ще португали вчаться, особливо там, де на будові майстер українець і з десяти будівельників пятеро українців і ще двоє молдаван А от до вашого приїзду я вже вінницького сальця шмат засолив і в морозилочку. Тепер шукаю доброго хрону, щоби хрінівочку настояти. Так що ви готуйтеся, цього разу пивом не відбудетеся
Тому що: а) Вінницьке смачніше. б) Вінницьке від рідної бабці. с) На Львівщині вже навіть свиней "для себе" рідко годують без використання польських сумішей. У бабці на Вінничині рецепт простий - бараболя, зерно, кукурудза і сироватка. Часом і просто молоко, навіть, буває, незбиране. Саме тому вийдіть на Привокзальний базар і послухайте бабок, які продають сало. Найбільше будуть хвалитися ті, які кажуть, що продають вінницьке сало. Правда, часом брешуть, але не кожен з вигляду відрізнить... Для хрінівки - є. Цього року переважно трапляється або вялий, або солодкавий. А мені потрібен твердий і дуже гострий хрін, без солодкуватого присмаку. ---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ---------- Та ви мене і так кожного дня своєю непорушною політкоректністю і миротворчими ініціативами дивуєте
Не зовсім так. Чим далі від Росії - теж. Те, що найсмачніше сало в Центральній Україні - давно відомий факт. Як би це не звучало неполіткоректно
Я же говорил, что Вы - не романтик. Ну что за удовольствие в итальянском сале? Украинское - это мощный раскрученный бренд. Это - круто! А Италия? Нужна она мне? Нет. Даже не интересна особенно.
Цей бренд ваш - просто москальський міф. Ніде у світі ні сном ні духом не відають про такий бренд. А якість продукту - об'єктивна, і від міфів не залежить. Ну і звичайно китайські горнятка зі Львова більш романтичні, ніж китайські горнятка з Петербурга.
До речі, в тому шось є. Ще років 15-20 тому я ніде не чув про якийсь культ сала в Україні, про те що це "національний продукт" і тд. Борщ і вареники - так. А сало? Дідо щороку різав свиню, заготовлювали м"ясо, сало, ковбаси, тушонки, але на сало ніколи не молилися. Взагалі, ковбаса домашня в тому рейтингу значно крутіша за сало А от десь після розпаду СССР звідкись намалювався оцей стереотип про сало, пішли сальні анекдоти та інша лабуда. В результаті тепер дійсно сало отримало якийсь такий сакральний ореол, від якого тепер і не відмиєшся
Завжди сало було визитівкою України. При наймі за моєї пам"яті. Сало пересилала бабця в Караганду, і там сходились гості на житомирське сало. Сало слала мама в Москву, і я збирав гостей на сало. Я, відправляючи солдат додому, у відпустку, просив привезти сала і самогонки. Вінницького, полтавського, черкаського...