Псевдополіткоректність

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем MARTINI, 26 чер 2012.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тока не в шалаше, умоляю! :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Задрали ваши разборки!
    Нах ту Латвию, Приеду отдохнуть в Украину. Какой зализничник прямой поезд отменил? Уроды. Литаков прямых тоже нет. Давайте и дальше. Границу закройте и карманы проверьте. Тошно.

---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ----------

О! У меня фотки есть! Завтра, если не в лом будет, выложу. Сегодня лень себя напрягать.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто Інесса Арманд?

4. kitana

kitana Banned

А хто тут сварився? :)

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Так от з водкою всі можуть. А так, щоб їсти, а не закушувати - то тільки в українців та ще шотландців прийнято. Правда, потроху ще португали вчаться, особливо там, де на будові майстер українець і з десяти будівельників пятеро українців і ще двоє молдаван :)

А от до вашого приїзду я вже вінницького сальця шмат засолив і в морозилочку. Тепер шукаю доброго хрону, щоби хрінівочку настояти. Так що ви готуйтеся, цього разу пивом не відбудетеся ;)

• Подобається Подобається x 3
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо ж не львівського?

А є поганий хрін?

7. NorthWind

Вау! Осталось придумать, чем Вас удивить. 23-го ждите. Ровно год не виделись!

8. Bambook

Тому що:
    а) Вінницьке смачніше.
    б) Вінницьке від рідної бабці.
    с) На Львівщині вже навіть свиней "для себе" рідко годують без використання польських сумішей. У бабці на Вінничині рецепт простий - бараболя, зерно, кукурудза і сироватка. Часом і просто молоко, навіть, буває, незбиране. Саме тому вийдіть на Привокзальний базар і послухайте бабок, які продають сало. Найбільше будуть хвалитися ті, які кажуть, що продають вінницьке сало. Правда, часом брешуть, але не кожен з вигляду відрізнить...

Для хрінівки - є. Цього року переважно трапляється або вялий, або солодкавий. А мені потрібен твердий і дуже гострий хрін, без солодкуватого присмаку.

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ----------

Та ви мене і так кожного дня своєю непорушною політкоректністю і миротворчими ініціативами дивуєте :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який простий рецепт - чим далі від Польщі, тим краще сало.

10. Bambook

Не зовсім так. Чим далі від Росії - теж. Те, що найсмачніше сало в Центральній Україні - давно відомий факт.
    Як би це не звучало неполіткоректно :)

11. NorthWind

Сало политкорректно везде. Мусульмане и те почем зря втихаря за обе щеки уплетают.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я з Італії привозив. В супермаркеті брав по 10 євро. Думаю краще за вінницьке.

13. NorthWind

Я же говорил, что Вы - не романтик. Ну что за удовольствие в итальянском сале? Украинское - это мощный раскрученный бренд. Это - круто! А Италия? Нужна она мне? Нет. Даже не интересна особенно.

14. Bambook

А на Альфу Центавра ви не літали? З барабашками не спілкуєтеся? :)

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цей бренд ваш - просто москальський міф. Ніде у світі ні сном ні духом не відають про такий бренд.
    А якість продукту - об'єктивна, і від міфів не залежить.

Ну і звичайно китайські горнятка зі Львова більш романтичні, ніж китайські горнятка з Петербурга.

16. NorthWind

Абсолютно верно!

17. Bambook

Особливо обєктивний критерій

:mocking:

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

До речі, в тому шось є. Ще років 15-20 тому я ніде не чув про якийсь культ сала в Україні, про те що це "національний продукт" і тд. Борщ і вареники - так. А сало? Дідо щороку різав свиню, заготовлювали м"ясо, сало, ковбаси, тушонки, але на сало ніколи не молилися. Взагалі, ковбаса домашня в тому рейтингу значно крутіша за сало :)

А от десь після розпаду СССР звідкись намалювався оцей стереотип про сало, пішли сальні анекдоти та інша лабуда. В результаті тепер дійсно сало отримало якийсь такий сакральний ореол, від якого тепер і не відмиєшся :)

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Завжди сало було визитівкою України. При наймі за моєї пам"яті.
    Сало пересилала бабця в Караганду, і там сходились гості на житомирське сало. Сало слала мама в Москву, і я збирав гостей на сало. Я, відправляючи солдат додому, у відпустку, просив привезти сала і самогонки. Вінницького, полтавського, черкаського...

• Подобається Подобається x 4
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Мо то просто в Галичині сало не котується?

а де твій аватар? :)