І шо? Це хіба аргумент? Ось я закликаю вас чисто поржати, постібатисі. Ау, москалики Ку-ку! Ну шо? Прикольно?
А у мене все просто. Називаю росіян - росіянами, євреїв - євреями, українців - українцями, американців - американцями, а мудаків - мудаками. Якось не вмію по-іншому. Та й не хочу.
Політкоректність на міжнародному рівні потрібна, а ми на побутовому. Москалі американців чомусь інакше єк пиндоси не називають. Але прикол в тому, шо пиндоси - це греки-переселенці. І їх багато живе на Донбасі. От такі курйози політкоректності.
грек........................... ---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ---------- kitana, вы будете против, если я от души предложу Вам дружбу? Вы реальный хейдмейкер тут. Не часто Вам отвечаю, но читаю всё. Спасибо.
Переведу. Тут є реально люди, яких поважаю. Обидва Стрийських, Китана, Мартіні, ще є. ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- Багато, всіх не перелічити. А почнеш перераховувати, когось забудеш, виправдовуватися доведеться.
Нє-нє... Я про ото заморське слово Потім вже якось попробую притулити до нього зрозуміле мені поняття Бо так і помру не знаючи...
Хороший. Ибо умный. Вам, Михалыч, Вам. ---------- Додано в 14:54 ---------- Попередній допис був написаний в 14:52 ---------- пиндоси Так они и Туркмении пиндоси, вот ведь открытие.
Может это от нас пошло? А се сап'янці-самоходи, Що в них ходив іще Адам; В стариннії пошиті годи, Не знаю, як достались нам; Либонь, достались од пендосів, Що в Трої нам утерли носів, Про те Еней зна молодець; Сю вещ, як рідку і старинну, Підносимо царю Латину З поклоном низьким на ралець». I.Котляревський Енеїда
А це тут до чого???? Пан Dzeko с Россией носится как Марк Порций Катон Старший со своей знаменитой фразой «Carthaginem esse delendam» — «Карфаген должен быть разрушен»... Видимо от усталости - отпуск не дают...Точно - "москали" у него на фирме хозяева! ТАК гнобят, ТАК прессуют.... Говорящие исключительно по-украински ТАК себя с работниками не ведут...
Я ж кажу до чого. Росієни на американців кажуть "пиндоси". А про існуваннє "Енеїди" мабуть і не здогадуюсі. І тема про москалів, що вам сі не подобає?
Нет, тема о "псевдополиткорректности". Мол не пора-ли прекратить общаться в рамках приличия - и перейти на гопнический стиль общения - с "кацапами" и "хохлами"... Сумно....
Звичайно сумно. Ви забагато всього нав'єзувати хочете. Говорити треба єк вам сі хоче, теперка ще й шо говорити треба з вами узгоджувати.