Проходження ТО (Нові заморочки)

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Мих, 16 лип 2010.

1. jasyk

jasyk New Member

день восьмий: 7.00, Городоцька, ДАІ. Уже зібралось коло 20 водіїв, щастя, що ділиться на 6 районів. Починають прийом о 10.00. До дванадцятої проходжу усе. На руках квитанція податку з штампом: ТО пройдено, талон не видано. За талоном на наступний тиждень.

Нова інфа: Надворі крутиться "рішала". (Хто може, фоткніть для нету паскуду)
    якщо є усі документи, бере зверху 500 грн. Без доків - 1000 грн. В кабінети входить як свій.

Іду відмиватися.

---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

Там нічого спрощувати
    Там нічого спрощувати, організувати нормально, але свята правда, хто ж тоді бабло мєнтам даватиме?

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

То і є корінь проблеми. Вірніше наслідок, а корінь - на банковій. Адже МРЕВ недавно поміняли.

3. Mariya

Mariya Well-Known Member

Ви не повірите, але в Техасі талони ТО видають в автомайстернях. І перевіряють технічний стан авто. І їм не треба медичної довідки/вогнегасника/аптечки/інформації про сплату штрафів. Дивно. :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  4. matador

matador Well-Known Member

відповідь

я дав 250 грн і принесли на слід день
    а талон через 2 дні за 200 грн зверху

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я зверху дав, а зробили через 2 тижні.....

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені і меддовідку і талон занесли до хати без "хабарів".... Талон заніс якийсь сержант міліцейської служби... Шкода, мене не було дома... Дружина "отримала"... Тепер не знаю хто передав...

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви не повірите, але в нашому селі також.

Але маємо нещастя мати авто і в Україні. Саме ТО і займався чоловік минулого тижня. Ніяк мені не дійде, яке відношення має його катар до технічного стану автомобіля...

• Подобається Подобається x 4
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

В суботу приїхала в автомайстерню, навіть машину не провіряли (підключають до компютера і дивляться тормозні колодки), тому що їй тільки рік, приклеїли новий талон, і все:bye2:

• Подобається Подобається x 1
  9. Ravin

Ravin Well-Known Member

Украина решила отказаться от техосмотра
    16.08.2010 | Источник: РИА Новости

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

На другий рік поїду до Маргаритки проходити ТО......

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Запізно, я вже пройшов..... тре було раніше думати....

11. Ravin

Ravin Well-Known Member

:blush:
    Проходил в прошлом году. Ещё год в запасе. А там глядишь и отменят.
    Хотя..., с моим еврейским счастьем... :sorry:

• Подобається Подобається x 2
  12. Ума

Ума Well-Known Member

Миху, то ви таки отримали талон на руки? Мені вже "рішали" 4-ий тиждень голову морочать. Я платила за повний ол-інклюзів - дала гроші (немалі) і фото. Маю чуйку, що буду платити ще раз...

найбільше трафляє, що роблю ТО на машину, на якій я не їзджу (во такі ми "мудрі" і чоловікова машина на мене оформлена, моя на нього). Який зміст в моїй медичній довідці, якщо їздить чоловік???

• Подобається Подобається x 3
  13. Ravin

Ravin Well-Known Member

А кто-то вупше(с) делает нормально?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так... то тривало 15 днів.....

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ----------

чоловік повинен бути впевнений у здоровлі своєї половинки, нє?

• Подобається Подобається x 5
  15. Tony

Tony Well-Known Member

це тыльки пропозиція, яку невідомо чи приймуть

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. Tony

Tony Well-Known Member

Можливо, але думаю нічого не скасують і нічого не піднімуть. То ТО водночас багато людей кормить.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а відрізати рило від корита ніззя?

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ишь разошлись... как скажет, так и будет.
    Читайте внимательней.
    А может на нас начнут... как на собаках..., если выживем.. тогда и... можно.

20. nikolas

nikolas Well-Known Member

Договорився на завтра з відставним майором,маю принести гроші та ксерокопії.Ну не хочеться мені ходити тими коридорами шпиталів та ДАІ.Подивлюси кілько мене це віниси.

а де твій аватар? :)