день восьмий: 7.00, Городоцька, ДАІ. Уже зібралось коло 20 водіїв, щастя, що ділиться на 6 районів. Починають прийом о 10.00. До дванадцятої проходжу усе. На руках квитанція податку з штампом: ТО пройдено, талон не видано. За талоном на наступний тиждень. Нова інфа: Надворі крутиться "рішала". (Хто може, фоткніть для нету паскуду) якщо є усі документи, бере зверху 500 грн. Без доків - 1000 грн. В кабінети входить як свій. Іду відмиватися. ---------- Додано в 14:32 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ---------- Там нічого спрощувати Там нічого спрощувати, організувати нормально, але свята правда, хто ж тоді бабло мєнтам даватиме?
Ви не повірите, але в Техасі талони ТО видають в автомайстернях. І перевіряють технічний стан авто. І їм не треба медичної довідки/вогнегасника/аптечки/інформації про сплату штрафів. Дивно.
Мені і меддовідку і талон занесли до хати без "хабарів".... Талон заніс якийсь сержант міліцейської служби... Шкода, мене не було дома... Дружина "отримала"... Тепер не знаю хто передав...
Ви не повірите, але в нашому селі також. Але маємо нещастя мати авто і в Україні. Саме ТО і займався чоловік минулого тижня. Ніяк мені не дійде, яке відношення має його катар до технічного стану автомобіля...
В суботу приїхала в автомайстерню, навіть машину не провіряли (підключають до компютера і дивляться тормозні колодки), тому що їй тільки рік, приклеїли новий талон, і все
На другий рік поїду до Маргаритки проходити ТО...... ---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ---------- Запізно, я вже пройшов..... тре було раніше думати....
Проходил в прошлом году. Ещё год в запасе. А там глядишь и отменят. Хотя..., с моим еврейским счастьем...
Миху, то ви таки отримали талон на руки? Мені вже "рішали" 4-ий тиждень голову морочать. Я платила за повний ол-інклюзів - дала гроші (немалі) і фото. Маю чуйку, що буду платити ще раз... найбільше трафляє, що роблю ТО на машину, на якій я не їзджу (во такі ми "мудрі" і чоловікова машина на мене оформлена, моя на нього). Який зміст в моїй медичній довідці, якщо їздить чоловік???
Так... то тривало 15 днів..... ---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:40 ---------- чоловік повинен бути впевнений у здоровлі своєї половинки, нє?
Ишь разошлись... как скажет, так и будет. Читайте внимательней. А может на нас начнут... как на собаках..., если выживем.. тогда и... можно.
Договорився на завтра з відставним майором,маю принести гроші та ксерокопії.Ну не хочеться мені ходити тими коридорами шпиталів та ДАІ.Подивлюси кілько мене це віниси.