нашій конкурентці тупо накручують голоси, або вона сама то робить. Я теж так можу, навіть швидше, але не хочу. Тобто скільки би ми тут не старалися.... Хоча, може ні. Їй вже двічі знімали голоси, а третій раз не зняли чомусь. Ми написали організаторам, сказали розберуться в понеділок. Тому правдиві голоси можуть зіграти позитивну роль.
От дивіться. Все можна зробити з Хрому. 1. всі вікна в хромі повинні бути закриті. 2. відкриваєте "нове анонімне вікно" з хрому(через праву клавішу мишки) 3 вставляєте посилання у стрічку хрому, ентер. 4. голосуєте. 5. закриваєте все вікна від хрому. і все з початку.
Ну от... довершується... хоча ще голосувати можна. Дякую всім, особливо Аліас!!! Я тепер ваш боржник.
Є ще надія на те, що жюрі відкине нечесні голоси. ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ---------- То не проблема мені накидати голосів, але чи то буде правильно? Моя дочка категорично проти.
Раз проголосував на прохання незнайомої дівчини , значить - файний. Моя Альона переписується з одним із Тули, теж долучили