Лідеру зняли 400 голосів за шахрайство, але лідер не зрозуміла і знову нацикала собі 300 голосів за годину. прошу не розслаблятися, ворог не спить. На разі ми треті, поки знову не знімуть голоси "лідеру".
Ага, було таке. Я зранку зі смартфона проголосувала, то наша парочка була першою, а як зайшла з компа ввечері-то знов накрутка. До речі, вже пройшло більш ніж 24 години від попереднього голосування - а я так і не можу проголосувати вдруге ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ---------- Миху, закріпила перший допис вгорі теми, щоб було видно лінк на голосування.
не заходите в хром наводите курсор на піктограму хрому клікаєте на праву кнопку на мишці появляється меню вибираєте "нове анонімне вікно" клікаєте вставляєте стрічку посилання, ентер голосуєте так можна много-много раз, але не зловживайте
Таки так- що з Хрома (чи в звичайному, чи в анонімному режимі), що з Мозілли одне й те ж "Ви вже голосували".
хай собі йде процедура голосування не привязана до ІР. я пробував голосувати з різних браузерів майже в один час і виходило. Я думаю, там є привязеп до бравзера. ---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- а ви пробували як я казав з Хромом? Доречі, починати тре з того, що Хром має бути закритим.
А фіг тобі.. Через проксі взагалі неможливо на сайт зайти. Значить у вас динамічна айпі (зара мене овод закидає гнилими помідорами ). Не думаю. Я голосувала з Хрома, спробувала проголосувати з Мозілли, а воно сказало "Нє". ---------- Додано в 20:47 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ---------- Пробувала, але фейл в тому, що одне вікно таки було відкрите (там багато вкладок потрібних, розгребу і спробую ще раз).
От, де хробак сидів!!!!!!!!!!! ---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ---------- хлороа думка, я прочитав голими помідопами....
може було на початку...а зара зайшов з телефона через той роутер шо вже голосував і сказало шо ви вже голосували......відключив підключення до роутера...і просто обновив сторінку на телефоні і ше раз проголосував......так шо по ходу до ip..... ---------- Додано в 21:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ---------- ага..... http://hideme.ru/ http://www.proxer.ru/ ще +2 голоси.....але їх скорше всього видалять.......
Миху, таки в айпішці справа. Закрила всі вікна, відкрила (не заходячи в хром) - Нове анонімне вікно, знову сказало, що вже голосувала.