Щиро прошу помолитися за своє здоров"я (Ярослава). Поганий психічний стан, почуваюся дуже зле. Дуже дякую.
Прошу молитви за одужання моєї куми Оксани, молодої жінки, в котрої двоє доньок і відмовляють нирки...
Завтра - молимся і постимо за мир в Нашій країні... http://www.ugcc.lviv.ua/actual/news/521-Opovischaju_pist_pered_oblichchjam_Gosp.html
А в нас тут вчора оголосили щоденний піст і молитву у всіх наших церквах. Мій син ходить в американську церкву, то навіть у них американці моляться разом з нашими за ситуацію в Україні.
Сьогодні, на 51 році життя раптово помер мій дружбан, блатний корєш, басько і дідо двох онуків.. Славцьо...ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ. Прошу вашої молитви. Дякую.
Щиро прошу про молитву за упокій душі моєї бабці Ярослави (о 5.00 відійшла у кращий світ у віці 85 років). Дякую.
Храми всіх конфесій сьогодні провели спільну молитву за чесні, прозорі та гідні вибори Президента України, та за уникнення кровопролиття. Щира молитва є нашою зброєю, яка має велику силу. Тож давайте і ми щиро просити в Бога і Богородиці заступництва для України, нехай Божа ласка зійде на українців і даруватиме кращу долю нашій Державі.
Прошу про молитву за здоров"я донечки Яни - сьогодні в школі впала з драбинки, розбила голову і губу, у травмпункті рану зашили. Нехай швидше їй то все загоїться. Дякую.
Ясю, вже помолилася. А ще підіть до аптеки і купіть саліцилово-цинкову мазь і накладайте на рану дуже грубим шаром. Як ніби зашпакльовуєте. Буде гоїтися на очах. Перевірено 1000 разів. Недавно син розрубав на будові ногу нижче коліна сокирою до кості. Заставляла так "шпаклювати" щодня. І по змозі ходити з незабинтованою ногою. Зажило дуже скоро, як на псові.