За Божу поміч в операції для Юрія Прошу молитву за Божу поміч для 2-річної дитини Юрія; завтра, 17.07, матиме операцію. хай Бог всім віддячить!
Помоліться зі мною за Андрія -хлопчик в комі і Сніжану - дівчинка вийшла з коми, але стан потребує молитов. Щоб Господь провів їх через випробування і дарував одужання, а батькам даруй, Боже, віру. Дякую!
Благослови,Господи потреби тих,хто надію свою покладає на Тебе,мій Боже,хто на милість Твою сподівається! А вся слава і честь і поклоніння хай будуть Тобі Єдиному Богу Отцю і Сину і Святому Духу! Амінь.
Отче Святий,Батьку Небесний! Благослови наше спілкування на цім форумі,щоб воно було сповнене любові та поваги між нами і щоб послугувало для нашого духовного зросту та для слави Імені Твого Святого! Прошу в Ім"я Ісуса Христа! Амінь.
Без всякой Иронии, троллинга и злорадства, обращаюсь к верующим помолиться за здравие раба Божьего Сергея! Я не могу по известным ВАм причинам, но, у кого есть искреннее желание попросить о выздоровлении хорошего человека, пожалуйста, сделайте это
Прошу молитви за дітей, Даніела і Юстину, обоє хворі діабетом. Нехай Бог дасть сили батькам, ласки дітям.
Спасибо, кто помолился по моей просьбе (не только на этом форуме, но и реальные мои знакомые, близкие. друзья) Сергею уже намного лучше. и его жизнь вне опасности Попрошу еще раз помолиться о его ПОЛНОМ выздоровлении.
В ІМ"Я ІСУСА ХРИСТА!!! Дорогі брати та сестри! Прошу вашої молитовної підтримки за мого сина Сергія - у нього сімейні проблеми.Хоча я прошу не за це,адже він живе у гріху-вони не зареєстровані.Я прошу за інше - щоб Бог не дав йому загинути у гріху і дарував йому віру в його серце,щоб він увірував в Ісуса Христа,Який і за нього проливав Свою Святу Кров та помирав на хресті! Дякую всім тим,хто вступився в молитві за мого сина! Хай Бог благословить вас усіх!
Прошу молитви за упокій душі Юлії. Вчора відійшла від нас у кращий світ (лейкемія). Їй було всього 26.. Хай земля їй буде пухом...
Кілька днів тому дізнався, що помер митрополит Євсевій (Політило) УПЦ КП...В мене досі лежать подаровані, коли він ще бут отцем Політилом, "Православний молитвослов" і Біблія українською мовою...Один з тих,хто назавжди залишиться в позачасовому Львові...Вічная пам"ять і Царства Небесного...
Прошу молитви. http://www.youtube.com/watch?v=jxqn7sNWvac http://www.youcaring.com/memorial-fundraiser/Memorial-Funeral-Fundraiser-for-Nataliya-Ipatiy/44826
Умирают мои старики... Мои боги, мои педагоги... (с) Щиро прошу про молитву за упокій душі Нонни Хомівни Копистянської - людини, яка все своє життя віддала науці. Сьогодні зранку її не стало. Трошки жаль, що тільки 11 днів не дожила до свого 89-річчя, але відійшла від нас у таке прекрасне християнське свято...
Помер друг нашої родини,Василь Ганущак. Ще недавно написав вірш на смерть мого батька. Тепер пішов сам. Вічна память. Прошу помолитись.