Прошу про молитву за одужання Ганнусі від складної хвороби, а також за витривалість у вірі та надії її батьків. Щиро дякую.
Прошу молитви за всіх загиблих у Ярославлі. А також за їхні родини. Тут зараз смуток. Хокей для чехів і словаків - друга релігія, а хокеїсти - національні герої. В Празі люди палять пієтні свічки на Старомаку... Один з найславетніших голів Карла Рахунка... Рахна Кахна http://www.youtube.com/watch?v=J4j5g8WoFvQ&feature=related
Прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - насморк напав, болить оперована сторона обличчя (оперувалася гайморова пазуха, і завжди болить, коли буває насморк). І за чоловіка (Віктор) - насморк, температура. І за Яночку, щоб вона не набралася того... Щиро всім дякую!
Дуже дякую всім за молитву, помаленьку видужуємо. Ще прошу за молитву за себе - по дорозі на роботу сильно вдарилася головою. Дякую всім.
Помолімся за всіх потребуючих: щоб недужі - виздоровіли, засмучені - втішилися, самотні - знайшли свою опору у житті, ...... і всім - за душевний мир і спокій. Хай Господь буде з УСІМА!
Щось я сюди зачастила... Прошу про молитву за себе - на роботі сильно вдарилася в коліно, кульгаю. А також за Катю, однокласницю моєї Яни - сьогодні в школі зламала ногу. Дякую всім.
мені також підтримка у молитві потрібна... хворію часто, просто вже не сила... і ще маю рішення одне прийняти, важливе дуже
http://news.lvivport.com/zhyttja/15...yaka-znikla-na-lvvshin-znayshli-mertvoyu.html Прошу молитви за невинну душу.
Щиро прошу про молитву,за упокій душі Мар"яни.....сьогодні зранку пішла від нас у світ кращий у дуууууууже молодому віці і 25-ти не було .... Аж з 5-го поверху пішла до свого батька... І помоліться,щоб Бог дав сил пережити те горе,її матері Любові і сестрі Христині. Щиро вдячна!
Прошу молитов за Юрчика, Господи помилуй, полегши страждання і коли на те воля Твоя - сотвори чудо для твоєї дитини!
Випадково потрапив до Василіанського храму, сьогодні, виявляється, річниця смерті О.Антонія... Вічная пам"ять!
Від щирого серца дякую усім... Тільки що повернулся із клиники. Операція була вчора, і усе потихеньку-потихеньку їде ко кращему. Ще раз дякую і хай Вас Господь наградить за молитву.