думаю и надеюсь Роман не будет возражать. здесь лежит в клинике тяжело больная девочка, из Тулы, зовут Кристина. врачи в москве отказались. ей 2 годика. на след неделе ей будут делать пересадку костного мозга. тихо в своей вечерней молитве помолитесь за нее. Храни ее Господь, на все воля Твоя.
Щиро прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - напади кашлю, аж у голові паморочиться і сльози з очей, голова і шия терпнуть. Скоро місяць, як лікуюся, а покращення мало. Дякую.:girl_curtsey:
Давайте помолимося щоб врятували людей, які були на теплоході...Боже, хай би ще були живі! За рідних загиблих... ...і за загиблих... Отче наш... Богородице Діво...
Прошу молитися за мого співпрацівника. Він переніс три операції. В нього зараження крові. Лікарі не дають ніяких шансів. але для Бога не має неможливих речей.
Прошу о молитву за Мальвіну, щоб бог скріпив її у терпінні і за упокій душі її сина, який втопився в басейні під час тренування. А також прошу о молитву за Володимира, який зараз в лікарні. У нього рак, його прооперували і ніби видалили пухлину але пішли метастази і вона знову розростається. Прошу помолитись щоб Бог дав йому здоров’я і простив усі його гріхи.
Хочу подякувати всім за молитву за мого співпрацівника. На даний час його стан покращився. Але прошу далі тримати його в молитві. Ще раз всі дякую.
Прошу про молитву за невинних жертв Скнилівської трагедії та за їхніх родичів і близьких - завтра 9-та річниця цього жаху.
Давайте помолимось за новий навчальний рік - за учнів, батьків, вчителів, щоб Бог дав здоров*я, терпеливість, старанність, взаємоповагу, натхнення. Щоб у школах панували добро, любов, розуміння. Щоб дітям було цікаво і комфортно, щоб батьки були спокійні за своїх діток, щоб вчителям працювалося творчо і легко.
Дорогі мої ЛФівці! Давайте помолимося за тих, хто сьогодні з тих чи інших причин, не може вести своїх дітей до школи...Хай Господь укріпить їх в добрі, збагатить Своїми Ласками, обдарує здоров*ям і миром у Їх Душах.
Дууже прошу помолитися за маленького Артемка(2,4 рочки), який зараз перебуває у Білоруській лікарні і проходить хіміотерапію!