Заслані козачки, це заслані козачки і переконувати їх в чомусь тут на форумі річ марна. Цей час краще використати для інших хороших справ. А щодо "моя хата з краю"... Дивіться підпис...
1. Хто де на форумі 2. О...Як я люблю смайли Хтось колись сказав, що мої дописи більше схожі на новорічну ялинку, аніж на власне дописи. І то певно є правда - але така вже я є, вибачайте Пи. Си. Улюблений новий смайл - І ще. Посміхайтесь!!! Бо сміх корисний для здоров'я 3. Ну дуже важко відповісти Всі цікаві. Залежить від настрою. Деколи почитую "політику", "філософію", іноді просто читаю анекдоти і переглядаю смішні картинки, а часом справді насолоджуюсь чудовими фотографіями форумлян І часом думаю - що ж робиться на моєму компі, коли я в ЛФ?
І говорила друга: "Я ненависть, Любві сестра й товариш невідступний. Ненавиджу я все, що звесь лукавість, І кривда, й лад нелюдський та підкупний. Ненавиджу я всю тоту неправість, Що чоловіка пха на путь непутний, Що плодить в душах підлість, брехні, зависть. Крутіж отой могучий, каламутний. Не в серці людськім зло! А зла основа — Се глупота й тота міцна будова, — Що здвигнена людьми і їх же губить. Се зло й тобі прожре до кості тіло, Щоб ти зненавидів його і бивсь з ним сміло, Хто з злом не боресь, той людей не любить!" Іван ФРАНКО.
На месте ли Борис из Киева. Баня. Львовская газета. Прошу уточнити суть слова " Заслані козачки ". Що це за кОзачки таки? Де вони е? Хто з злом не боресь, той людей не любить!" ЭТО слово в словарях современных имеется?
Пояснюю як полковнику (себто людині військовій). Це, так би мовити, десант чужої армії у власному тилу. Нажаль не маю під рукою сучасного словника. Але є воно там чи нема - якось в голову не приходило правити Франка.
Понятно. Спасибо, что объяснили с учетом моего военства. НО, я всё-равно не допонял. Вот тут, конкретно, на данном форуме - у Вас имеется информация об именах ЭТИХ десантников? Их явки, пароли известны?
1. это первый форум в котором я общаюсь и сложно сказать, ничего не отвлекает, а вообще хотелось бы чтоб менюшки перевели на укр. 2. видео, фото, смайлы, опросы тоже интересно 3. ФОТО
Педро! Не переживайте ТАК! ПростОїть, якщо не перетворювати її у " Вітряк Дон Кіхота"? Чи зробити окремий розділ "Гаслодром"? ІМХО, "хата" (Салун) "простоїть довше" без перестрілок. Назло врагам, спалю родную хату?
1) На новому для мене - на дизайн. 2) Час від часу усіма. Найбільше ютьюбом. 3) Цікаві не розділи, цікаві дописи і їхні автори.