Провал політики мультикультурного суспільства

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 5 лют 2011.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Поки що не зараз. Я жив Шотландії, люблю цю країну і хоч зараз проживаю на півдні Англії, маю таку собі потаємну думку купити будиночок в Шотландії коли буду збиратись на пенсію.
    Поки що розпадом не пахне. Вчора купив Дейлі Телеграф де була стаття, де шотландці не будуть думати за відділення по крайній мірі на протязі нинішнього покоління. Десь прихильників відділення серед останніх є 40%.
    Економіка... Щодо Північної Ірландії то вже було кілька референдумів про відділення (приєднання до Ірландії). Прихильники цього кроку набирали не більше 15%. В Уелсі про це мови нема.

• Подобається Подобається x 6
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З шотландцями якраз проблем і не було давно.

---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:44 ----------

Як по людям "русский мир" потоптався.

3. Bambook

Bambook Persona non grata

І ви не могли дійти до такого висновку без Кемерона й Меркель? :)
    Я думаю, без Януческу, Тимошеску і ще тисяч трьох-чотирьох високих чиновників та політиків у нас би був шанс побудувати цілком ормальну державу без надмірно радикальних кроків :)

Я бачу, ви неуважно читаєте власні ж цитати. Нема проблеми в Британії з тим, що індуси чи араби не володіють англійською. Вони ходять в англомовні школи, проблема не в школах, а коли вони повертаються додому, в шматок Індії чи Ірану,облаштований посеред Лондона.
    Проблема не в мові, а в цінностях, хіба треба багато розумі, щоб прочитати це у власноруч наведеній цитаті? Як ви хочете навчити людей цьому у школі? Мене радянська школа зробила таким комуністом та інтернаціоналістом, що тільки ЛОЛами можна прокоментувати...
    І чи є в цьому плані у нас така ж проблема, як у Британії? Чи насправді, як ви мені зараз скажете, у нас не райони в містах - Росія, а цілі міста і регіони?
    А я скажу, що це неправда. Тому що процес асиміляції йшов в обидва боки навіть за радянських часів. І Донецьк - ну аж ніяк не російське місто. Я переконаний, що мислення донеччанина чи там одесита російського походження відрізняється від мислення москвича не менше, ніж від мислення львівянина. І рухалося воно в бік українськості, а не навпаки.
    Треба мати терпіння, аби цей цілком природній процес не перервати надмірним тиском. Треба розширювати можливості громадянина України як українця, а не обмежувати його права як росіянина. Питання в тому, що придумати, як це зробити - набагато більше треба думати, ніж щоб просто закрити всі російські школи. Декому, таке враження, стільки думання не зовсім під силу...

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І в тому і в іншому загалом. А навчальні заклади виховують цінності. Весь решту ваш текст - демагогія.

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Чи озі про "РМ" чули ?
    Крім спадкоємців піонерства і комсомольства була така російська свобода куди хочу туди свою корову погоню (корова моя земля нічия тобто совiцька) де хочу авто пом. там і помию, конкретніше в цієї німецької річці. Pуська свобода людини інша, для них Німеччина не вільна .I тягне назад товаришів навіть істинних арійцев "back to USSR".
    "жидо- молдован" нагадало, схожа?
    http://uk.wikipedia.org/wiki/Ліза_Едельштейн
    Не гірше Юлі була б ,Ар. Шварц губер, Р Рейган президент , Кадді хіба гірша?

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нормальний стан речей - коли людина живе культурою країни, де вона мешкає. Тримати в собі щось ззовні і качати права - "в чужий монастир зі своїм уставом", оце все що я хочу сказати.

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

Культура змінюється або вона мертва

Одесити мешкають в Одесі і це ще більш нормально ніж бути українцем в Папуа .Але він теж нормальний той хто вибрав cи Папуа. Якщо де є вороги народу най ними СБУ займається.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Змінюється, але не відкидає вже досягнутого, і розвивається на своїх традиціях. Глобалізм і ліві ідеології ведуть свої держави і країни до зникнення.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Боже... Прости сліпців... :)))
    Шановний Педро, звертаюсь до Вас.
    Перекладіть цьому неуку спіч Кемерона загальнодоступною...
    Full text: David Cameron's Munich speech on segregation, radicalisation and Islamic extremism
    І з вас, шановні форумляни, дивуюсь...
    Якийсь бовдур вкинув в мережу придуману бздурь
    , вуйко з горів здибав знайомі букви і вліпив це б-е-еее тут, а вся громада почала це все перетирати :)))
    Gunner, повірте... Якщо зможете перекласти виступ Кемерона і зрозуміти його, то Вам відкриється, зовсім відмінна від Вашї, ідеологія нормального суспільства, нормального прем"єра і нормальної людини. Де немає місця партіям типу Свободи, закликам бий жидів і москалів...
    :)))
    Все. Мені в цій гілці робити нічого... ;)

• Подобається Подобається x 5
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Цього було б достатньо. Ви тут все прекладаєте не тільки з іноземної на українську, а й з української на українську. Перекладіть ще будь-ласка тим, кого мав на увазі політик, бо вони хвилюються:

Прем'єр-міністра Великобританії звинуватили у потуранні ультраправим

11. FourA

FourA Дуже важлива персона

Добрый Вам день! Оказывается, вот оно как! Ну а я-то исхожу из постулата, что на ЛФ водятся сплошь джентльмены, а джентльмен джентльмену обязан верить! А тут, оказывается, встречаются не вполне джентльмены! А, может быть - страшно сказать - совсем не джентльмены! Какой ужас! А ведь читал я в «Сказках дядюшки Римуса», как братец Кролик говорил братцу Лису: Да ведь ты, братец Лис, у нас не джентльмен! --Значит, так дела обстоят! Какой ужас, однако!

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:13 ----------

Думаю, что по Вас не потоптался кто-то, а асфальтовый каток, как минимум, проехался. Раза три... Или четыре. С одной стороны - Вы вроде бы вполне человек. И вроде бы здраво рассуждаете. А с другой .... Извините, уважаемый VasMT очень хорошо сказал - лучше, чем я могу сказать:-- Вы мыслите не теми категориями, которыми мыслят нормальные люди в нормальном обществе. Это я уже говорю безо всякой иронии. К моему большому сожалению.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це яким ЦК КПРС кермував? Так він пів-Євразії попрасував. У вас від нього набагато гірші ускладненя.

Знову про "русский мир"? А хіба він нормальний для нормальних?

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Друзі мої,фільозофствуючі...А чи не здається вам,що Все Те,це добре завуте старе...з 1930-х.Коли під час подібного світового кризису в Європі,об'єднуючою силою став націоналізм,який потягнув за хвіст такий же сіонізм,і...все то переросло в ненависть до чужаків,котрі відчули себе в Європі,тими "істинними європейцями",зі своїми правилами гри...Тоді терпець ввірвався в німців!
    А нині? Нині шо?
    Зачинають в Англії на противагу Німеччині нову гру...Ага,в національну якусь демократію,же би спихнути той,файний таки,націоналізм,та на нацистів,фашистів,комуністів...
    А то і є той більшовистський шлях до європейської співдружності,закручений з Лондину.
    Незнаю...але так ми-сі здає!
    Пам'ятаєте жарт:
    -Мішенька,а Ти когда вирастєш,кєм будєш?Воєнним ілі міліціонєром?
    -Незнаю! Может і пожарніком,но всьо равно работать нє буду!
    ________
    Не будьмо такими вже затятими простаками! :)))

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому на противагу?

15. FourA

FourA Дуже важлива персона

Вы, похоже, себя считаете нормальным. Это хорошо. Думаю, что русский мир - не для Вас, судя по таким пламенным чувствам, которые Вы к нему испытываете. Вы можете попробовать войти в другой мир. Посватайтесь к дочери американского миллиардера, например - вот заживёте! И русский мир Вас перестанет беспокоить. И будет Вам счастье!

16. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Тому що то старі аглицькі забави!:preved:
    Компютерні забави і різні WikiLeaks придумують ті ж самі,хто своєї нафти,газу немає,а хоче продавати чуже...І так же-би ще й файно заробити!А як треба буде,то і Європейську безпеку загнати в глухий кут,або поставивши в свою залежність,а як ні,то перебравшись в крайнім випадку по-рішенню нездохнувшої ще Британської Імперії,та кудись в інше місце...Незнаю,напевно тепер в Австралію!
    З А-бомбами,золотом,зброєю...і всяким таким!І крутити далі...крутити,крутити...допоки є лохи і слухають з розумним лицем!
    Може хтось чекає,же то всьо так,або подібно пан прем'єр-міністр Камерон і повість...Смійте-сі!:)))

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так в Німеччині ж те саме констатували, у Франції теж давно з цим проблеми, машини палять, циганів депортують. Слово Меркель і Саркозі найвагоміші в Євросоюзі. Британія завжди трохи відособлено тримається, але ніяк не в противагу Євросоюзу.

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Німці кажуть
    -вдруге трагічна історія повторюється у вигляді фарсу (самий головний комуніст сьогодні може бути успішним капіталістом російський націоналіст євреєм).
    По простому розумію -вони ,євро господарі хотіли поголів'я швидко збільшити і породу зберегти ,не вийшло (це в казці швидко виходить). Яке стадо є те сьонішнє європейське, інше в минулому.:cry:

19. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Для цього треба хоча б здобути 300 голосів в ВР;)... Потягнете?

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну взагалі потягнути я б і вам запропонував спробувати. Парламент - не Парламент, це все речі, які інструмент, а не умова.

а де твій аватар? :)