Против лома нет приема?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 20 вер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я бачу, що ви крім мови ще й не знаєте про існування кіселю (суміш крохмальної каші з компотом). Так ви журналіст?
    До теми.
    Ще Томас Джеферсон казав про те, що він би волів зберегти справжні (не імітаційні) ЗМІ з вибору - уряд чи ЗМІ.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не вашої жлобсько-сурогатної. Тієї, що давала світові Юріїв Дрогобичів, П. Прокоповичів, князів острожських.

3. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

То Вы и политик такой как кашевар?
    Кисель - это кисель,
    а каша крахмальная - это Ваше ноу хау?

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Яка ж у Вас каша в голові!:sad:

5. Оникс

Оникс Well-Known Member

У тому, що стосується ЗМІ, у Вас пане Прокопе, перепрошую, зовсім немає логіки.
    А яка різниця хто? Еля теж інженер за фахом. Люди змінюють професію з різних причин. Більшість талановитих журналістів ніколи не вчилися за цією спеціальність.
    До того ж Вам запропонували не вивускати газету чи журнал, а організувати - дати гроші і підібрати професійного редактора. Я вам теж казала - без грошей людина не може працювати - їй треба годуватися і годувати сім*ю.
    А які проблеми - знайдіть гроші с спеціалістів - і вперед. Будете тіко наглядати, та одкржувати свою частку, як власник :)
    Розкажіть, як ці ЗМІ повинні з*явитися.
    Ви спеціаліст по ЗМІ? ;)

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так же як заводи - фахівці їх створюють, яких у нас НЕМАЄ. А гроші йдуть до цих фахівців. Вся різниця між нашими сурогатними журналістами та цивілізованими, що наші йдуть на Банкову на підсунуту їм інформацію, а журналісти Бі-Бі-Сі самі шукають інформацію. До того ж професійність по інтелекту наших журналістів є нижчою ніж в російських. Наші журналісти служать не своїй справі, а своїм ГОСПОДАРЯМ.
    А куди ж поділися прАХВесіонали? Невже ці неуки пішли в інженери? Язнаю інженерів, які пишуть книжки на соціально-культурні теми, а ось машин, створених нашими неуками-журналістами, я не зустрічав.
    З кого? З неуків, які випускають наші ВУЗи?
    Ця "каша" інтелектуальніша за вашу, бо знає чим відрізняється батько та син князів Острозьких, чим відрізняється Тюркський каганат від Хозарського та вміє творити винаходи, про які ви навіть уявлення не маєте.
    Ворчун, якщо не секрет, яка в вас освіта? Підкажіть неуку, чим крохмал відрізняється від манної каші.

7. Ворчун

сразу после того, как Вы подскажите чем Оплот отличается от самоката.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тим, що в самоката відсутня рекуперація крутячого моменту та менший кліренс. Ворчун, ви що не знали, що я за фахом КОНСТРУКТОР ТАНКІВ? А "Оплот" створювали мої однокашники.

9. Оникс

Оникс Well-Known Member

Як створити завод без грошей? Звідки "прийдуть гроші"?
    У нас теж деякі самі шукают, але не все, що знайшли, публікують. Здогадуєтеся з яких причин?
    От що мені на форумі почало "подобатися", так те, що побільшалотих, хто вважає себе фахівцем у всьому, знає що і як повинно бути, дає свої оцінки і вішає ярлики.
    Є у кожній країні різні журналісті - і незалежні, і підконтрольні. Незалежні не працюють ні в одній з газеті, чи ТВ - фрілансери - вони продають те, що написали тим, хто захоче це публікувати. У західних країнах така система вибудовувалася декілька сторіч.
    Журналістика - це та професія, яка в більшій мірі вимагає вміння, а не диплому.
    Серед інженерів своїх неуків завжди хватало і хватає зараз :sad:
    А от я знаю дуже багато інженерів, які тіко ля-ля, а от з кресленням розібратися - дзуськи :rose:
    Да. Пане Прокопе, Ви мене дивуєте. Якщо навідь одного професійного редактора в Україні Ви знайти не можете, то про що мова? Не можна поміняти ані народ, який є, ані фахівців, які є. Треба жити і працювати з тим, що є і вибудовувати життя, щов у майбутньому було краще.

10. Ворчун

это здорово, что в основном танке применяются энергосберегающие технологии.
    То что вы когда то (по вашим словам) имели какое то отношение к танкостроению - я, как и все старожилы Острова - наслышан.
    Крахмал от манной каши отличается тем, что манную кашу едят, а клейстер (который получается при заваривании крахмала) когда то использовали для поклейки обоев.

Каким боком вся эта дискуссионная каша-галиматья относится к построению в Украине правового государства?

Может пускай пирожники занимаются пирогами?

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так де ж видно те "вміння"? Порахуйте конкурентоздатність цих бездар, скільки наші телеканали імпортують та експортують. Волосся дибом стає, коли якісь зайди типу Шустерів та Кисєльових в нашому інформаційному просторі заправляють курс.
    Та потрібно гнати в три шиї цих "фахівців" з кафедр журналістики.
    Онікс, та в нас не тільки журналістика, а всі гуманітарні науки в повному завалі. Назвіть мені хоч одного видатного фахівця з так рекламованої КМА.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І Янукович і дівчата з Окружної теж люди і теж "жить хотят".

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Янукович та дівчата з Окружної теж люди і теж "жить хотят".
    І після цього задає таку дурню
    І відразу після цього
    Дійсно "каша-галіматья" з відсутністю всякої логіки. Та все ж -
    УКРАЇНСЬКА ЖУРНАЛІСТИКА МАЛОІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ТА ПРОДАЖНА.

14. Ворчун

они просто удовлетворяют спрос.
    Ваш в том числе.
    Потому что иногда критиковать других, натравливать их друг на друга - единственный способ быть заметным.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як 80-річна старенька 18-річного юнака.
    Це про кого і яке відношення має до теми?

16. Ворчун

вы уже в полицию нравов записались?
    Если по обоюдному согласию... То кому какое дело?

Нуууу...
    вы же такой умный и догадливый....
    иль этот реГбус с крАКсвордом вам не под силу?

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так тут розмова ПРО МЕНЕ? Ну й ну.
    Доворчався з проблеми ЗМІ до Прокопа.

18. Ворчун

Ну так и пишите "по теме".
    С конкретными предложениями.
    Ворчать - это моя участь.;)

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

Просматривала конференцию Коновалюка на Лиге-информ
    Из вопросов:
    http://www.liga.net/conf/ic/?cid=476

Интересно - ответит?

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Серед інженерів неуків немає, бо справжній інженер, на відміну від власника сурогатного диплому технічного ВУЗу, повинен мати створеним хоч один винахід. А таких у нас не більше 5%, а всі інші просто техніки, які крутяться навколо створеного іншими.
    Так я й пишу відповідно теми, в якій

а де твій аватар? :)