Против лома нет приема?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Heartland, 20 вер 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Проблема не в відсутності лідерів, а проблема в відсутності достойних ЗМІ, які повинні цих лідерів виявляти. Наші ЗМІ - це примітивний по інтелекту та корпоративно закритий клан, який штучно нам підсовує Хєроїв типу Сердючки чи Потапа з Настею. Навіть штучно надуті примітиви типу Шустера, Кисєльова чи Куликова за декілька років не видали суспільству ні однієї нової цікавої особисті. А ВОНИ В УКРАЇНІ Є!

2. Оникс

Оникс Well-Known Member

ЗМІ цього зробити не можуть і не повинні. Я розумію важливість ЗМІ, важливість інформації у політичному, социальному, економічному процесі, але лідерів робить не ЗМІ. Є такий віслів - вождів робить (виявляє) вулиця.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В вас невірний погляд на роль ЗМІ в суспільстві.
    Не потрібно їх робити, а варто їх відшуковувати та представляти суспільству. А зараз жлобські ЗМІ відшуковують лиш подібних собі та тикають під ніс народові цих "звьозд".
    Онікс, дайте відповідь на наступні запитання:
    - чи є в Україні достойні вчені чи винахідники?
    - чи знаєте ви їх?
    - чому ви не знаєте НІЧОГО про творців, для прикладу, АН-158, зате голова ваша насильно забита історією стосунків між Пугачовою та якимось там примітивним Галкіним?
    - назвіть мені хоч одного українського журналіста-аналітика при появі якого на екрані п'яничка відсовував чарку, а господиня забувала про смажащусь рибу на сковорідці. Такі в цивілізованих країнах є.

4. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Да, нет. С Оникс согласна полностью. А вот Вы, по какой-то причине, подменяете понятия. СМИ лидеров не лепят. Реклама - это уже второй этап.
    Опять не то. Это лидеры должны приходить в СМИ со своими программами, статьями, обращениями к людям и т.д. Дать место в СМИ - это уже работа редактора. Человек со складом лидера найдет, как о себе заявить.
    На вопросы к Оникс не отвечаю, но достойный человек и лидер - не всегда совпадает.
    Ученые и изобретатели в политику не пойдут, если они настоящие, а не как Янукович проффесор.
    Насчет аналитиков - они есть, но раскрыться можно, когда есть реальная свобода слова и законодательная защита. У нас этого нет. Все это формируется вместе с гражданским обществом и становлением демократии. У нас сегодня курс на тиранию.
    Жить хотят все. И журналисты - это люди.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І багато таких прийняли? Еліка, вас можна з Онікс елементарно розшифрувати. Ви з корпоративу журналістів, яких, на превеликий жаль, у нас достойних майже немає. Журналістів продовжують вчити вихованці кафедри "лєнінізму".
    Ви в їх питали?
    Дійсно, "достойна людина" і "лідер" жлобського "кварталу 95" - це різні речі.
    Нормальні журналісти самі добиваються "свободи слова", а рабські - живуть подачками господарів та, як там у вас, випускаючих редакторів.

6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Вы считаете, что многие обращаются с адекватными интересными для общества проектами? Обычно чтоб себя показать-прославить - напечатайте мой гениальный труд,- а потом ходят и рассказывают, какие журналюги сво...
    Сегодня большинство журналистов самоучки. В Донецке, обычно, заканчивают факультет социальных профессий, где сейчас ничему не учат, получают корочку. Это при СССР там преподавали журналисты и приезжали и читать лекции известные в журналистике люди. Тогда при ДонГУ был ФОП.
    Конечно. В каждом районе, городе, области есть люди, которые хорошо известны и уважаемые. Есть среди них рационализаторы, хорошие юристы, экономисты. Но желания идти в политику у них нет. Если для себя чего-то хотите и пока это у Вас не получается, то это не означает, что Ваши чаяния разделяют все. Политика, депутатство - специфическая сфера деятельности. Не всем интересна.
    Не только Вы это понимаете. Не знали?
    По-моему, в Вас говорит какая-то личная обида.
    Пошли лозунги.
    Это из набора:
    Нормальные пенсионеры добиваются пенсии
    Нормальные милиционеры рассказывают правду о деятельности милиции
    Нормальные сотрудники АП и КМ обнародуют махинации власти
    Организуйте честное СМИ с нормальными журналистами и - вперед. Кто мешает?
    Предъявлять претензии, оскорблять, читать нотации мы все гаразды. Просто диву даешься, какие в виртуальном мире знатоки. Особенно по чужим огородам.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Еліка, ви десь на рівні "першого курсу" по професійній логіці. Чому я інженер повинен організовувати ЗМІ? А вас нащо вчили? Може ви мені запропонуєте організувати пологовий будинок?
    Моя "лічная обіда" в тому, що серед багатьох аспектів сурогатності в нашій державі найболючіша - ВІДСУТНІСТЬ ЦИВІЛІЗОВАНИХ ЗМІ. Це є проблемою №1. Тільки з вирішенням цієї проблеми ми побудуємо ДЕМОКРАТІЮ (залежність державних органів від народу).
    Наступного разу я в відповідь запропоную вам створити проект "Блоку детектування для гамма-камери" чи "Машини для пакування овочів", які є з моєї професії.
    Неука називати неуком - не є "оскорбление". А претензії мені ви можете пред'явити по моїй професійній чи людській сурогатності.

8. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

чем то мне это напоминает Павлика Матросова

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А хто це такий? Це він з "геноциду"?

10. Ворчун

в отличии от Александра Матросова (закрывшего грудью амбразуру), Павлик Матросов, вдохновлённый примером Павлика Морозова на амбразуру других толкает. (с) фольклор

11. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

если быть точным, то закрыл амбразуру грудью своего отца ;)

12. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

если быть точным, то закрыл амбразуру грудью своего отца ;)

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А-а-а! І багато вже жертв?
    Ворчун, я на відміну від цих сурогатних журналістів сам "на абразуру кидаюся" десь з кінця 50-х років, коли навідріз відмовився вступати в комсомол. Та вам цього не зрозуміти.
    Та й ніякий Матросов не кидався на амбразуру. Це була пропагандистська видумка більшовиків.
    А критиковані мною журналісти мені нагадують Хероїв з міліції, які вдало борються на мітингах, а з бандюками їм яй...я мішають.

14. Ворчун

нет.
    В связи с тем, что отца на все амбразуры не хватит, настаиваю на моей редакции.

15. Ворчун

Мне в Ваших прописях много чего не ясно.
    Есть у меня опасение, что в той Украине за которую Вы ратуете-боретесь, кроме Вас никого не останется.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ви перед сном заспокійливе пийте. Вам моєї України ніколи не зрозуміти, як і шевченківської та стусівської. І я її під вас не збираюся підганяти, бо я ратую за чистий продукт.

17. Ворчун

рафинированное - далеко не всегда совместимо с жизнью.
    И не путайте Ваше виденье с шевченковским и стусовским.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А вам так хочеться розділити? Ворчун, ви теж журналіст по фаху, як і Еліка?

19. Ворчун

хуже.
    я просто не люблю кашу и компот в одной посуде.

20. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А що це за "України"?

а де твій аватар? :)