Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Вчора приятелька питає, скільки зараз дискети 1.4 коштують. Дочка в Дрогобичі залік дискетами здає.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka УРААААААА!!!! :radist: :radist: :radist: :radist: :radist: Сьогодні, зараз мені краще всіх!!!!! :radist: :radist: :radist: :radist: Coldplay випускає новий альбом - Viva La Vida!!!!!!!!!!!!!!!! :radist: :radist: :radist: :radist: я щасливий! ось топова пісенька: http://www.last.fm/music/Coldplay/_/Viva La Vida ось слова: http://www.metrolyrics.com/viva-la-vida-lyrics-coldplay.html
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka була зранку в церкві. а поверталась додому - мені в метро дівчина (років 18-19) подарувала просто так букет польових ромашечок - так приємно. сказала, що я гарно усміхаюсь
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka а мені ТАК добре після форумівки і класного спілкування,маю такий позитивний заряд енергії,що я пів першої ночі співаю на всю хату..мене таки нині або тато з дому вижене,або сусіди заб"ют:D:D:D:D:D:D
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka сплюньте 3 рази через ліве плече зізнаюся під великим секретом(тіки чур,нікому не кажіт,особливо в Салуні-заплюют)- Я СЛІВ НЕ ЗНАЮ!!! я ото зара співаю лару Фабіан "Je t'aime....Je t"aime":D:D:D:D
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Я вже забула, як вони виглядають. :shy:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka О, а пам'ятаєш як Тобі у Львові маленький хлопчик подарував нарцизку просто так? Прикольно
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Діти,діти... Та,колись...за таке... Полковник сі розстроїт... Класна пісня [youtube]KgAAcnVjsZs[/youtube] Сусіди,певно французької не знают? Темні люди,необразовані...
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka так. пригадую. по-моєму це - тенденція. і вона мені подобається
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Lara Fabian - Caruso [youtube]6Hg3DNNrH1M[/youtube] треба було отаке співати, щоб сусідів до мистецтва залучати... певно немає людини, котра б не чула і не захоплювалась
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Щойно подзвонив чоловік і сказав що прийшов мій подаруночок - Canon 870. Прийду домів буду мучити :D:D:D
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka а у мене завтра нарешті цей екзамен із податкового права. другий державний. після нього лишиться всього 2 іще. здихаюсь цього завтра, і буду безмежно рада!!! а після того як напишемо, ідемо відзначати День народження одногрупниці, а згодом - гуляти. хочу потрапити на виставку Бітломанії в Глобусі крім того, речі, через які я переймалась, частково вирішились. і це дає надію на вдало проведені вихідні! тому сьогодні мені добре. бо завтра буде ще краще
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka АААА, сьогодні падає такий класний дощ!!!! красотііііііща :radist:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Чоловік купив жуйки з мого дитинства :radist: :radist: :radist: Пам'ятаєте такі? Сиджу жую по 4 на раз!! :radist: :radist: :radist:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А ми із сусідським хлопцем в дитинстві самі робили жуйки: варили у воді паличку лижної мазі, розкатували долонями, крапали ментоловими краплями і знову формували. Фір-мА ! "Волосы седые на головке детской - Хорошо живется нам в стране советской!"
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka :radist: :radist: :radist: А я сьогодні здала три перегляди..графіка, живопис на 5 , рисунок на 4, а макетування буду перездавати через тиждень..."но это совсем другая история"(с)..
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Помиляемся как обычно?:cowboy: Ето какая такая лыжная мазь была в Урюкстане? Хм..а что такое жуйка..в шестидесятых рассказывали по "Голосу Америки" ..нэ?:radist:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka В Києві, на вулиці Саксаганського. А пісеньку пам"ятаєте - "Не ходите, дети в школу, Пейте, дети, Кока-колу" ? Не пам"ятаєте. У Павломорозовську мабуть були інші пісні.