Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А я завтра їду на МОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Гарного відпочинку і незабутніх вражень! А куди їдете?
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka я тут, а отже, все ок. мені сьогодні добре. хоч важкі будні продовжуються.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А я сьогодні найщасливіша - моїй донечці рочок
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka І мені сьогодні добре - сама з малим вдома цілий день (що буває нечасто), малий чемний (що буває ще рідше), пів холодильника файних пляцків (в родичів весілля було вчора), спала сьогодні до 11-ї, тепер п"ю кавусю і читаю все, що пропустила на форумі
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka :radist: :radist::radist: А в мене сьогодні був попередній захист диплому!!!все пройшло суперово!!!в мене рецензентом буде мій найулюбленіший і найдобріший викладач,керівнику диплому сподобалася моя робота і там мало що треба виправляти,завкафедри не вдалося загрузити мене каверзним питанням,а ще я сьогодні не була на роботі.ЖИТТЯ ПРЕКРАСНЕ!!!!!:radist: :radist: :radist: посмішка від вуха до вуха,тішуся як мале дитя:radist: :radist: :radist: тиждень розпочався класно.дай Боже,щоб він так класно і закінчився сьогодні мені краще за всіх!!!!:radist: :radist: :radist:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А я нині дістала (трохи передчасно) давно обіцяний і довгоочікуваний S5 IS!!!!!!!!!!!!!!! Сиджу і тішуся... І майже стрибаю з радості, вивчаючи інструкцію! Як то мало людині треба до щастя!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А в мене сьогодні знову чудовий - пречудовий день!!! Купив чоловік камеру, яку я довго-довго хотіла! УРАААААААААААА!!!!!!!!!!!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Ех, сонячні дні! На репетиції я порвав улюблені штани (вилазив з-за установки, ото вони мені й хрясьнули), а через годину в аську написала начальниця з погрозою звільнення. :no: Ех, я було подумав, що пипця настала кар'єрі сценариста . Але я щойно здав той клятий квест! І ніхто мене вже не звільнить! УРА! :radist:
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka приходила Марічка - давно ми не бачились із нею. надворі сонечко, за перший іспит не хвилююсь, їм другу порцію морозива за день.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka я також хочу на море) але шо робота та навчання нікуди не втікнеш вони тримають руку на пульсі) А я сама щаслива я скалала залік математичного аналізу))
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka здала перший держіспит на "відмінно" - 95 балів - англійська
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka АААААААААААААААААААААААА!!!!!ВІТАЮ!!!!!!Маюночко,ти великий-превеликий молодець!!!!!!!!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Перший??!! А скільки всього буде? (в мене був тільки один, і то - пародія на іспит :D)
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Нічого не платили.. Хіба скинулись (по 100 грн, здається). Половина грошей пішла на папір на кафедру, друга половина - на стіл. Завели нас до аудиторії, роздали завдання, принесли ксерокси конспектів, пішли, закрили двері, а ми там кілька годин сиділи і переписували теорію з конспектів. Тим часом друзі за дверима розв'язували задачі, листки ми під двері сунули.. А потім усний захист - теж просто формальність..