Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Поїздка зсувається на кінець літа або початок осені, бо чоловік не може ні в червні, ні в липні їхати. Зате, може, зразу на місяць. І цього літа якраз 3 роки буде.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka а без чоловіка ніяк?.... ми ж, форумляни, його майже не знаємо.... тільки візуально трохи....
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Слухай, давай ти краще не будеш таке писати. Мій чоловік і без того до тебе постійно ревнує... Він на форумівку ніби відпускає...
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Чесно, я щось навіть не дуже й питала. Для мене то така очевидна річ...
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Як файно!!!Лілю,дуже за вас рада,бо напевно чи не кожен форумлялнин знає як ви того хотіли!!:radist: :radist: :radist: вітаю вас!!!і пам"ятається мені,що ще зовсім недавно з нагоди вашого кармічного ювілею бажала вам щоб те,чого ви найбільше прагнете,збулося ..і ось-сталося!!я вам щось скажу,тіко ви нікому не кажіт-якщо я шось комусь бажаю,то воно завжди збувається!:o :o :radist: :radist: шось мені аж самій настрій піднявся
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Іншими словами - полагодити всі справи і спокійно їхати відпочивати , щоб нічого на голові не висіло. Додано через 2 хвилини Побажайте , щоб моя мама була здорова.Будь -ласка.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka о! тут бажання замовляють?!!! я щось пропустіль? побажайте мені дитинку! ман-ю-юнього хлопчика:radist: !!!!!!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Бажаю від усієї душі! Нехай у кожного всі найрідніші будуть здорові, збудуться найзаповітніші мрії, а всі чорні полоси якнайшвидше закінчаться!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Восени ще й Ніна має приїхати! Ото "загудім"!!!!!!!)
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Патріку!!!!Бажаю вам,щоб Ваша мама ніколи-ніколи не хворіла, завжди була здорова і щаслива і була поруч з вами ще довгі роки!!!!! Ірено!!!Бажаю Вам,щоб у вас якнайшвидше з"явився гарнюній-прегарнюній маленький хлопчик!!!
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka гарна дотепна приказка!... а я тішуся, бо маю багато роботи....
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka А я той, не знаю, чи тішитися. Радше плакати, мабуть. Тільки я не переймаюся сильно. Квитки на літо по 2 тисячі за квиток. Відповідно ні зараз, ні влітку я не поїду. Нічого, буду споглядати Львів у жовтні. Зате тепер 100% відомо, що поїдемо усі втрьох.
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Найголовніше,що таки поїдете!!!!якщо щось дуже сильно хочеш і чекаєш -то час збігає дуже швидко і непомітно. і ше як каже один мій друг "кіко тої зими"(себто того літа .навіть не побачите як воно збіжить і жовтень прийде.і ше пам"ятається,хтось хотів на Личаківський на нічну екскурсію сходити http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=243202&postcount=24 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=246981&postcount=31 такшо чекаю Вашого приїзду
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Я про це чоловікові сказала. Він зі мною точно не піде. Хіба, якщо скажу, що пупер піде...
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka боюся, що мене "попросять" там лишитися....
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Нічого, зате священика не треба буде кликати, зразу на місці і похорон і панахиду...
Відповідь: ... просто мені сьогодні краще всіх (R) Levandivka Ліля, що за настрій????? Я розумію, що жарти, але все ж таки....(((( Мені аж страшно!