... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, просто пре?

2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А в мене завтра - останній день перед відпусткою.

А вже в суботу вранці -сплав. Тішусь, як мала дитина.

• Подобається Подобається x 5
  3. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не секрет. З "Манівцями", по Тисі. :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

І в нас мале свято, молодша написала матуральний екзамен з хімії на 90/100, біологія теж непогано.
    А в нас матура нині це щось як російський ЕГА, тобто від разу вступ на ВНЗ. Чекаємо рекрутації :)

• Подобається Подобається x 9
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені сьогодні краще всіх, п'ю Chivas Regal (іде як теща під кригу), потім буду вечеряти смаженов яловичиною з баклажанами і оливковою олією, а тоді німецьку мову буду вчити.

• Подобається Подобається x 4
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

На тверезу не лізе? :mocking:

8. Fon

Fon whom how

я сьодні втоптав 3 смачнючих чебурека з кетчупом дивним - вага 300 грам а на пачці пише шо півкіло помідорів. мабуть іде стиснення матерії.
    а ше пачка чіпсів нахаляву зїлась
    а вдома курячі відбивні, сир і зупа (для російськомовних нацменшин перекладу - єто супъ)
    а потім вклав тіло в правильне положення і їв пів здоровезного кавуна, орошуючи хтивими липкими струями підборіддя груди і канапу )))) споглядаючи серал "у всі важкі" що розповідає про буденні клопоти американських хіміків. така собі робітничо-селянська оперетка )))
    звісно я ще дуже гарно покакав, але про це мабуть не буду.
    єдине що нефайно - замазав кетчупом джінси, коли їв другий чибурек. але скажу я вам. воно того вартувало )) а джінси вже ітак попротиралась в інтимних місцях. буду нові купувати. о! нова покупка, нове задоволення. ну то файно. ну то па.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та я по-троху, шо ви відразу свої пролетарські дози уявили. Втім "краще всіх" уже затьмарило повідомлення про обвал гривні. Ще свіжі в пам'яті спогади про 2008-2009 рік.

10. Gron

Gron тафгай

А мене зранку з реанімації виписують до стаціонара.
    А це мобіла, комп нє в "тіхаря", родичі коли схочуть, та порушення їх дебільних застережень.
    Збираюся на вихідні збігти та покерувати авто, потім почну плавати, а там і на майданчик хокейний повернуся, фіг їм, а не Костю Саприкіна))))
    Медсестричок вже подякував, щиро, щиро дякую Ользі, вона була безкоштовним терапевтом та справжнім Другом.

• Подобається Подобається x 9
  11. manur

manur Well-Known Member

Цілий день з дружиною були як на голках (особливо дружина).
    Зранку дитина поїхала в Польщу, де вчитися буде. До кордону ще з нею зв"язувалися, а потім.........
    Але десь зразу після 22год. дитина вийшла на СКАЙП. Розповіла, що вони (з кількома однокласниками-однокурсниками) вже у квартирі, де жити будуть.

І дружина моя стала найщасливішою людиною )))

Дитина цього року закінчив школу, і хоча за результатами ЗНО поступив на бюджет у 2 українські ВУЗи, а в третій на платне навчання, але вибрав таки Польщу.

• Подобається Подобається x 7
  12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там дають міжнародний диплом?

13. manur

manur Well-Known Member

Щось, ніби, таке....

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ще сі не розібрали?

15. manur

manur Well-Known Member

Най дитина розбираєсі... Воно ж поступило, а не я:)

• Подобається Подобається x 2
  16. serenity

serenity Member

кажуть, що люди нещастні по-різному, а щасливі однаково..а от почитала, скільки різних причин, щоб бути щасливим та почуватися добре :)
    мені подобається вислів: "щоб зробити людину щасливою, спочатку зроби їй погано, а потім, як було" :)

• Подобається Подобається x 2
  17. Sman

Sman Well-Known Member

А шо з Вами ся страсло?о_О Як Ви в реанімацію втрафили? Я шось пропустив?
    Хочай, попри всьо, зичу Вам найскорішого одужання!

• Подобається Подобається x 3
  18. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Насмакувалась малини, ожини, смородини та вишень і мені сьогодні краще всіх!

• Подобається Подобається x 7
  19. terRen

terRen Дуже важлива персона

Навіть в холодний осінній день, :) ... мені сьогодні краще всіх!

Чекати дуже важко, але зустрічі того вартують ... :preved:

Найкраща річ в житті - це мати поруч людину, яка знає всі ваші недоліки, помилки і слабкості, і продовжує казати вам, що ви найкращі...

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)