А в мене завтра - останній день перед відпусткою. А вже в суботу вранці -сплав. Тішусь, як мала дитина.
І в нас мале свято, молодша написала матуральний екзамен з хімії на 90/100, біологія теж непогано. А в нас матура нині це щось як російський ЕГА, тобто від разу вступ на ВНЗ. Чекаємо рекрутації
Мені сьогодні краще всіх, п'ю Chivas Regal (іде як теща під кригу), потім буду вечеряти смаженов яловичиною з баклажанами і оливковою олією, а тоді німецьку мову буду вчити.
я сьодні втоптав 3 смачнючих чебурека з кетчупом дивним - вага 300 грам а на пачці пише шо півкіло помідорів. мабуть іде стиснення матерії. а ше пачка чіпсів нахаляву зїлась а вдома курячі відбивні, сир і зупа (для російськомовних нацменшин перекладу - єто супъ) а потім вклав тіло в правильне положення і їв пів здоровезного кавуна, орошуючи хтивими липкими струями підборіддя груди і канапу )))) споглядаючи серал "у всі важкі" що розповідає про буденні клопоти американських хіміків. така собі робітничо-селянська оперетка ))) звісно я ще дуже гарно покакав, але про це мабуть не буду. єдине що нефайно - замазав кетчупом джінси, коли їв другий чибурек. але скажу я вам. воно того вартувало )) а джінси вже ітак попротиралась в інтимних місцях. буду нові купувати. о! нова покупка, нове задоволення. ну то файно. ну то па.
Та я по-троху, шо ви відразу свої пролетарські дози уявили. Втім "краще всіх" уже затьмарило повідомлення про обвал гривні. Ще свіжі в пам'яті спогади про 2008-2009 рік.
А мене зранку з реанімації виписують до стаціонара. А це мобіла, комп нє в "тіхаря", родичі коли схочуть, та порушення їх дебільних застережень. Збираюся на вихідні збігти та покерувати авто, потім почну плавати, а там і на майданчик хокейний повернуся, фіг їм, а не Костю Саприкіна)))) Медсестричок вже подякував, щиро, щиро дякую Ользі, вона була безкоштовним терапевтом та справжнім Другом.
Цілий день з дружиною були як на голках (особливо дружина). Зранку дитина поїхала в Польщу, де вчитися буде. До кордону ще з нею зв"язувалися, а потім......... Але десь зразу після 22год. дитина вийшла на СКАЙП. Розповіла, що вони (з кількома однокласниками-однокурсниками) вже у квартирі, де жити будуть. І дружина моя стала найщасливішою людиною ))) Дитина цього року закінчив школу, і хоча за результатами ЗНО поступив на бюджет у 2 українські ВУЗи, а в третій на платне навчання, але вибрав таки Польщу.
кажуть, що люди нещастні по-різному, а щасливі однаково..а от почитала, скільки різних причин, щоб бути щасливим та почуватися добре мені подобається вислів: "щоб зробити людину щасливою, спочатку зроби їй погано, а потім, як було"
А шо з Вами ся страсло? Як Ви в реанімацію втрафили? Я шось пропустив? Хочай, попри всьо, зичу Вам найскорішого одужання!
Навіть в холодний осінній день, ... мені сьогодні краще всіх! Чекати дуже важко, але зустрічі того вартують ... Найкраща річ в житті - це мати поруч людину, яка знає всі ваші недоліки, помилки і слабкості, і продовжує казати вам, що ви найкращі...