... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нам невідомо хто був першим власником. Ми купуємо у перекупщика, який привозить з Німеччини вживану техніку. Власне моя знайома в нього купила холодильник, який був тільки трохи брудний, а поза тим все нормально працює.
    Сьогодні наше привезуть, побачим :)
    (знайшла в оголошеннях по Києву продаж такої самої пралки бу - 2500 грн!!! о_О )

• Подобається Подобається x 3
  2. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

...я сьогодні, після більш як піврічної перерви, почну помаленько заробляти грошики репетиторством (а як все добре піде,то сподіваюсь,що наступного тижня таки вже вийду на роботу після 2,5 річного декрету+1,5 місячного лікарняного)))...

• Подобається Подобається x 12
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Давно в цій темі ніхто не писав...так приємно читати про те, коли хтось говорить, що йому краще всіх...щиро тішуся за таких людей...
    от наприклад я - дуже щаслива....дуже дуже...давненько такого не відчувала....

• Подобається Подобається x 15
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ми за тебе дуже дуже раді:) Нехай і надалі це відчуття не залишає тебе.

• Подобається Подобається x 10
  5. poetka

poetka Дуже важлива персона

:good::good::good::good:
    молодці.

• Подобається Подобається x 6
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І у мене все краще всіх. :)

Нас замело снігом, буквально замело по вуха, коллапс на магістралях, запізнюються поїзди, а з вікна будинку не видно будинку протилежного.

І в цю негоду нас понесло купувати подарунки дітям на іменини. В мене особливого настрою не було, але пообіцяла - мусила.

І от по дорозі назад, на з'їзді магістралі, ми наткнулись (буквально) на майже заметене снігом авто, з моравськими номерами, дві дуже сумні дівчинки безуспішно старались вигребти машину з замету.

Чотири пари рук - це не одна. І машина поїхала, дівчата дякували, кликали на Мораву, нарешті посміхались і бажали і нам щасливо доїхати додому.

І мій поганий настрій розплинувся... :)

Вдома тепло, на душі в мене тепло, пахне цитринами і сирником, і пивом з рибою, світиться ялиночка у вікні. Я вже готова до Різдва.

• Подобається Подобається x 14
  7. poetka

Оль!!!!Ну,ти так заразно написала......самій стало тепло,тепло, і ну його "нафіг" всі негаразди....

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Є у нас дві теми майже співзвучні,їх потрібно читати щодня,аби перша тема стала повсякденною, а друга лишень її заміняла...
    Це я про дану тему і про -"Бути щасливим"......

• Подобається Подобається x 7
  8. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А мені Миколайко хорошого друга подарував....друга вже давно знаю,але тепер знаю що хороший-і розуміє і допомагає і підтримує.:):):)
    Але потім через рік-два він одружиться жінка почне не те що треба думати....друга бачитиму рідко...чутиму ще рідше...залишуться привітання зі святами і все.Чому історія повторюється?!Зараз радію...а от потім... невже все по колу ходить бо ж не вперше...шкода коли друзі губляться..:dntknw:

9. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Живіть сьогоднішнім днем, у вас є справжній найкращий друг і це найголовніше! І ще невідомо що буде через пару років ;) І взагалі, ану швиденько всі погані думки в сторону, і посміхайтеся сьогодні ж свято :)

• Подобається Подобається x 7
  10. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мені сьогодні краще всіх!:good: З самого ранку священник в загальному і персонально привітав в церкві з 50-ти річним ювілеєм, а після церкви не знав куди діватись від привітань. Сам собі не вірю, що може бути стільки доброзичливих людей. Дай Бог їм всім всього самого найкращого!:give_rose:

• Подобається Подобається x 14
  11. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Хотю іти на виставку мавпочок.
    Обидві гіпотетичні кандидатури на приємну компанію відмовилися (чото в мене видно з кармою не то).
    Вже рішив сидіти і розстроюватися по тому поводу :cry:, але зрання 3 години зганяв сало фіз.вправами. Тому розстроюватися якось не получається. Тонус не позволяє :).
    Піду сам. Буду мав більше часу пофоткати і не тре буде нікого пильнувати.

А вообще назва теми неправильна. Якшо просто день неправильний чи шось не зрослося то то ше не значить шо гірше всіх. Мені не буває гірше всіх бо я оптиміст.

• Подобається Подобається x 13
  12. poetka

Ну і де тоті мавпочки?
    Може т о і не мавпочки,а якісь дівчиська?

• Подобається Подобається x 4
  13. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Нєєє.... то таки мавпочки. Карликові. Кажуть шо до 23 січня десь на 700-річчя

14. poetka

Як взнаєте де,напишіть, я теж хочу піти.........

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Вроді торговий центр "ІнтерСіті". То вам треба по маршрутках проїхатися. По всіх маршрутках рекляма розвішана. Навіть пише години коли їх годують.

• Подобається Подобається x 5
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може навпаки)))...знайдете там на місці якусь симпатичну, самотню мавпочку ;)

17. AlexLv

AlexLv Well-Known Member

Ага, в Інтерсіті, на першому поверсі, зліва зразу при вході... майже кожен день там буваю, вже напевно другий місяць біля них прохожу, а зайти так і не встигаю :sad:

18. Filosof

Filosof Well-Known Member

У мене сьогодні чудовий настрій. Моє екс-начальство (з моєї першої роботи), яке зі мною повелося не дуже гарно, вляпалося через свою безвідповідальність у халепу і зараз ходить на допити до прокуратури.

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як мало потрібно людині для щастя :haha:

• Подобається Подобається x 11
  20. Locke

Locke невиправний реаліст

В мене аналогічна ситуація. Фірма, де я недавно працював і був у вищому ешелоні керівництва, колись була дуже солідна, відома на всю Україну, мала купу філій в різних містах, взагалі з тріском розлетілася і також власника тягають по прокуратурах і СБУ. Також їх постійно тероризують клієнти з вимогою повернути гроші.І це в обох наших випадках, ну в моєму то точно, не випадковість, а закономірність через безвідповідальність, повний безпрєдєл, ставлення до працівників (мене наприклад "кинули" на гроші по зарплаті на суму, за яку б можна було купити в салоні недорогу машину). Бо навіть у беспрєдєла повинен бути прєдєл (с).
    Я не те, щоби злорадствую з того, але радуюся, що зло рано чи пізно буде наказане.

а де твій аватар? :)