Найперш - вичистіть від ниток тощо фільтр пралки, який на зливі води. Далі - купуєте квас цитринови. Сиплете в пралку 200 грам у відділення для порошку. Перете без білизни на макс температурі. Зробіть це 2 рази підряд. І робіть так 1 раз в півроку, якщо вода помірно жорстка, і 1 раз в 3 місяці, якщо жорстка. Якщо м"яка - то немає сенсу, бо несильні засоби від накипу містяться в самих порошках.
А ми на роботі чайник чистимо оцтом. Налиємо трохи води, трохи оцту і кілька разів нагріваємо його не доводячи до кипіння.
але після оцту ще потрібно і запаху оцту позбуватись, а тут все просто налили води, насипати лимонної кислоти, прокипятити, сполоснути і все!!! чистота
.....Не скажу,що краще і не скажу,що гірше.....просто ніяк......відчуття несправедливості..незнаю,то добре,чи зле.....просто слухаю Львівську хвилю...готую на кухні.....бавлюсь з малим...а чогось бракує....
В мене аналогічно, і не тільки сьогодні... Думаю, що це від одноманітного життя, настільки одноманітного, що деколи вже і не знаю, чи певна подія була вчора чи сьогодні, чи може тиждень тому... День на день схожий, "як дві каплі перцовки". І саме страшне, що у майбутньому (принаймі найближчому) не видно перемін до кращого (аби тільки не до гіршого). Буденність просто вбиває. Але це більше стосувалося би теми "Мені сьогодні ніяк" , проте такої на ЛФ ще нема.
Мені в такі дні чоловік допомагає. Робить чай, включає фільм, забирає дітей, або ми йдемо на прогулянку. Такі стани легше переносити, коли відчуваєш, що тебе люблять. Ми тебе любимо, Олю.
Боже!!!!.....в мене аж сльози накотились....величезне..ні..... (немає слова,яким можна описати) СПАСИБІ!!!!!!!!!!!
Я думала, що така буденність і одноманість тільки в мене, нема якоїсь радості і якигось незвичайних бажань. А це так на мене не похоже. Чоловік мені не дуже в цьому може допомогти, оскільки я ввідрядженні, він в дома, я в дома-він поїхав.Дочка далеко, а ще осінь. Може осінь в цьому винна?
Цю! Та я не раз чув, що дехто мріє відпочити одне від одного хоч трішки, бо разом - роками, а тут таке щастя - і "на шару"! Зате як потім приємно з"їхатися в одну купку... :kiss3: ---------- Додано в 06:08 ---------- Попередній допис був написаний в 06:01 ---------- Та ну ви що... Чого це раптом перехотілося бути українкою? Якщо ви неграм заздрите - то пізно. Влітку треба було заздрити... Бо скоро зима...
Так і сказати як Ви сказали- твердість. Є таке поняття. Просто Вас з пантелику збив жарт Svjato А чим б/в холодильник кращий? Ні, я не відмовляю nirvankа_у, а прост стараюсь визначити для себе. Якщо його просто продають , тому що купили новий, то одна сторона. Якщо ж там був пробитий змієвик, а він дуже погано паяється, то потрібно буде постійно дозаправляти (а в холодильниках нема ніпелів Шредера, тому процедура не зовсім проста), тому що буде слабо холодити і може згоріти компресор. І ще. Я свою першу пральну машинку склав з трьох б/в_шних 10 років назад. Експлуатація- 4 роки центр Львова і 5 років Сихів. Не повірите, навіть фільтри за той час не чистив. Коли закінчив минулого року ремонт, то купив собі нову, а стару (ну ду-у-уже вже зовнішній вигляд був не в тему ремонту) віддав сестрі. При підключенні в сестри, правда, розібрав і почистив відстійники. Чесно кажучи не дуже там і багато було накипу