... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Найперш - вичистіть від ниток тощо фільтр пралки, який на зливі води. Далі - купуєте квас цитринови. Сиплете в пралку 200 грам у відділення для порошку. Перете без білизни на макс температурі. Зробіть це 2 рази підряд. І робіть так 1 раз в півроку, якщо вода помірно жорстка, і 1 раз в 3 місяці, якщо жорстка. Якщо м"яка - то немає сенсу, бо несильні засоби від накипу містяться в самих порошках.

• Подобається Подобається x 6
  2. deva

deva Well-Known Member

Лимонна кислота - працює. Я це вже випробувала не раз. На роботі так чайник чистимо.

• Подобається Подобається x 5
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

А ми на роботі чайник чистимо оцтом. Налиємо трохи води, трохи оцту і кілька разів нагріваємо його не доводячи до кипіння.

• Подобається Подобається x 2
  4. deva

deva Well-Known Member

але після оцту ще потрібно і запаху оцту позбуватись, а тут все просто налили води, насипати лимонної кислоти, прокипятити, сполоснути і все!!! чистота

5. poetka

poetka Дуже важлива персона

.....Не скажу,що краще і не скажу,що гірше.....просто ніяк......відчуття несправедливості..незнаю,то добре,чи зле.....просто слухаю Львівську хвилю...готую на кухні.....бавлюсь з малим...а чогось бракує....

• Подобається Подобається x 8
  6. Locke

Locke невиправний реаліст

В мене аналогічно, і не тільки сьогодні... Думаю, що це від одноманітного життя, настільки одноманітного, що деколи вже і не знаю, чи певна подія була вчора чи сьогодні, чи може тиждень тому... День на день схожий, "як дві каплі перцовки". І саме страшне, що у майбутньому (принаймі найближчому) не видно перемін до кращого (аби тільки не до гіршого). Буденність просто вбиває.
    Але це більше стосувалося би теми "Мені сьогодні ніяк" :), проте такої на ЛФ ще нема.

• Подобається Подобається x 9
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мені в такі дні чоловік допомагає. Робить чай, включає фільм, забирає дітей, або ми йдемо на прогулянку. Такі стани легше переносити, коли відчуваєш, що тебе люблять.

Ми тебе любимо, Олю. :)

8. poetka

Боже!!!!.....в мене аж сльози накотились....величезне..ні..... (немає слова,яким можна описати) СПАСИБІ!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 6
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

10. deva

deva Well-Known Member

Я думала, що така буденність і одноманість тільки в мене, нема якоїсь радості і якигось незвичайних бажань. А це так на мене не похоже. Чоловік мені не дуже в цьому може допомогти, оскільки я ввідрядженні, він в дома, я в дома-він поїхав.Дочка далеко, а ще осінь. Може осінь в цьому винна?

• Подобається Подобається x 4
  11. poetka

У кожного свої причини...

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну що ви такі песимістичні!? І на вашій вулиці колись перекинеться вантажівка з цукерками...

• Подобається Подобається x 8
  13. poetka

Та ми не песимістичні..просто українські люди, і цим все сказано....:)

• Подобається Подобається x 1
  14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А то що - тавро на лобі!? :dntknw:

15. poetka

А шо ні?...............

16. Полковник

Полковник миється в бані

Приеду ещё.
    Обязательно приеду.:give_rose:

17. deva

deva Well-Known Member

Та ні, це щось так,пройде, можливо через те, що цілий тиждень в відрядженні.

18. poetka

:good:..............

• Подобається Подобається x 4
  19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Цю! Та я не раз чув, що дехто мріє відпочити одне від одного хоч трішки, бо разом - роками, а тут таке щастя - і "на шару"! :)

Зате як потім приємно з"їхатися в одну купку... :kiss3: :good: :)))

---------- Додано в 06:08 ---------- Попередній допис був написаний в 06:01 ----------

Та ну ви що... Чого це раптом перехотілося бути українкою? Якщо ви неграм заздрите - то пізно. Влітку треба було заздрити... Бо скоро зима... :)))

20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Так і сказати як Ви сказали- твердість. Є таке поняття. Просто Вас з пантелику збив жарт Svjato

А чим б/в холодильник кращий? Ні, я не відмовляю nirvankа_у, а прост стараюсь визначити для себе.
    Якщо його просто продають , тому що купили новий, то одна сторона. Якщо ж там був пробитий змієвик, а він дуже погано паяється, то потрібно буде постійно дозаправляти (а в холодильниках нема ніпелів Шредера, тому процедура не зовсім проста), тому що буде слабо холодити і може згоріти компресор.
    І ще. Я свою першу пральну машинку склав з трьох б/в_шних 10 років назад. Експлуатація- 4 роки центр Львова і 5 років Сихів. Не повірите, навіть фільтри за той час не чистив. Коли закінчив минулого року ремонт, то купив собі нову, а стару (ну ду-у-уже вже зовнішній вигляд був не в тему ремонту) віддав сестрі. При підключенні в сестри, правда, розібрав і почистив відстійники. Чесно кажучи не дуже там і багато було накипу ;)

а де твій аватар? :)