... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Форумчани, може бути спокійні, всьо чікі-пукі :))) Поки що помітила, що вона цікавиться більше мною, ніж моїм чоловіком :))) Але це не те, що ви подумали! Вона вчиться на рос. філології, тобто вчить російську і укр. мову. Осьо вчора їй щось про іменники пояснювала, про голодомор '32-33 рр. і релігійну ситуацію на Україні. На вихідних буду помагати готуватись до екзамену з української. Вона така файна :) І так гарно по українськи говорить! Мало, але все ж :) В 100 разів ліпша, ніж свекруха :)))
    Та йой.. :shy:

• Подобається Подобається x 17
  2. Tarasyk

Tarasyk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А спорим, що ви не поб'єтесь :))) Ну як діти, їй-Богу :)))

"Мені сьогодні краще всіх" продовжується :) Співмешканка поїхала до батьків, бо тут вихідні від вчора до неділі. Тож ми спокійно обживаємо квартиру :) Найбільше наше щастя - величезне двохспальне ліжко!! :radist: :dance: :radist: Бо до того 3 роки ми спали на 4 різних ліжках і всі були маленькими. Тепер відриваємось по повній! Можемо обоє спати в позі "зірка" і всі поміщаються :)))

• Подобається Подобається x 15
  4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Як я вас розумію :) в нас ліжко взагалі складається з 6-ти квадратиків :sad:. Які деколи розсуваються, якщо вночі дуже активно перевертаись...

5. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

а не смію питати, ви там камасутру домальовуєте? А то я щось не пригадаю такої пози :tongue::blush::cools:

• Подобається Подобається x 3
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

:))) Нєа :tongue: Ми ще цю позу називаємо "розкластися". Це не з камасутри, це з "просто спимо" :tongue:

• Подобається Подобається x 3
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

о! розумію, по-білому заздрю і тішуся за тебе.. бо я як не сплю в позі зірка, то взагалі не сплю)))

• Подобається Подобається x 4
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Будь ласка розкажить, про яких Львівських льотчиків розмова

---------- Додано в 20:18 ---------- Попередній допис був написаний в 20:16 ----------

А вот такой позы я не знаю

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Раніше кільце називалось ім. Г.Тітова, бо він проїжджав через це кільце колись. Коли вулиці були переіменовані, то так само, як і у Львові, в Польщі почали давати нові назви вулицям, які носили імені радянських героїв, або були спогадами про радянську владу. Тоді кільце і отримало назву Львівських льотчиків. З розповідей поляків виходить, що львівські льотчики не мають нічого спільного з цим кільцем. Просто треба було придумати нову назву. Можливо хотіли, щоб нова назва теж мала зв'язок з польотами.. І увіковічнили пам'ять львівських пілотів, які свого часу були поляками і щось десь зробили.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пробувала ще знайти щось в неті про львівських льотчиків, але більшість лінків з Гугла були на статті про те, яке це кільке небезпечне. Це один з так званих чорних пунктів в Лодзі. Там часто трапляються невеликі аварії, бо рух організовано дуже складно. І ті, хто не з міста, не орієнтуються.. Але щось мені лінь було читати пояснення про те, як правильно переїжджати це кільце..
    І от від вчора я почала їздити на роботу ровером. І перший раз їхала з офісу на нову квартиру. На автоматі їхала позв трамвайну лінію, задумалась.. І от я вже стою між машинами перед цим власне кільцем :wacko: По кільці їдуть машини. На мить появилось місце і авто переді мною в'їхало на кільце. Я за ним. Так як я повільніша за авто, зробився невеликий згусток машин довкола кільця - мене пропускали, щоб я встигла ціла в'їхати між машини :) Та автівка переді мною поїхала по кільцю далі другим рядом, а мені треба було з'їхати. Виявила, що мала переставитись в перший ряд, але не встигла і розгублено зупинилась. Дивлюсь - за мною машини гуртуються в обох рядах на кільці, а ще стоїть черга з машин з іншої вулиці, які теж хочуть в'їхати на кільце. Всі стоять. Чого чекають? Догадалась, що то мене пропускають :shy: Ну я ноги в руки і давай швиденько повертати в свою вуличку і скоренько крутити педалями, щоб мене ніхто не догнав і не настріляв по вухах :)))
    Як сьогодні розповідала про це співробітнику, то дивився на мене великими очима о_О Він понад 10 років їздить звідти на роботу ровером і ні разу йому не прийшло в голову переїхати кільце з машинами :))) Тепер і я переїжджають його по зебрах :shy:

• Подобається Подобається x 10
  11. victorys

victorys позитивчик :)

ААААА! я забула з вами поділитись своїм, точніше нашим, а ще точніше Павла щастям :preved: Правда, краще всіх мені було вчора, коли я про це взнала, але сьогодні настрій теж нічогенький :yahoo: Якихось пів року тому я писала про конкурс в якому брав участь мій Павел. Вчора оголосили переможців. Павел зайняв 2-ге місце! А нагородою є чотиридення подорож для 2-х осіб до Парижу або Риму. Я просто не можу в це повірити :yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 19
  12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Повіриш коли будеш в Парижі.Вітаю !:):give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 7
  13. victorys

victorys позитивчик :)

А ти звідки взнала, що ми з двох варіантів вибрали саме цей? ;)

Дякую! Поки що збираю вихідні дні на відпустку (а так як працюю на новій роботі тільки місяць, то поки що не положено мені багато вихідних днів :pardon: )

• Подобається Подобається x 2
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ми купляєм пралку і холодильник!!! :radist: Нарешті!! :dance: Правда бу і на позичені гроші, але все одно кльово :)

• Подобається Подобається x 8
  16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Не боїтесь б/у машинку купляти? :scratch_one-s_head:
    Холодильник - ще добре, а ось з машинкой можуть бути проблеми, якщо її експлуатували у твердій воді!..

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

18. -Erebus-

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та ні.. Є гарантія на місяць. Думаю, якщо попсується, то зразу. Плюс - продавець сам ремонтує холодильник чи пралку в разі поломки. Оплата тільки за запчастини.
    Тут на коробках від порошку є карта Польщі з позначеними рівнями твердості водей по областях. В нас нормальна. Тому напевно проблем не буде. Та і якщо проблеми з водою, то б і у новій пралці були б, ні?

Справа в тому, що нове разом мінімум коштує 550 доларів, а ми за 220 беремо вживане. Якби хоч я працювала, бо можна було б якось викрутитись, а так поки що туго. Та і якщо треба буде переселятись на іншу квартиру, то не будемо за собою техніку таскати, бо може в наступній квартирі буде своя. Тому цю зможемо лишити тут за ціну місячної оренди, наприклад. Або продати власнику за пів ціни.
    Тому тішусь, що знайшовся такий гарний варіант, ще й додому привезуть :)

-Erebus-,

• Подобається Подобається x 6
  20. -Erebus-

а де твій аватар? :)