... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Здається, що мій чоловік вирішив перейти на здоровий спосіб життя: ні сигаретам, ні алкоголю! :radist: Хоч і курив він мало (пачку на тиждень і то на забаві, але все ж), та і пив тільки на забавах (хоч і то для мене було забагато на мої мірки). Кілька разів вже хотів це робити, особливо після відвідин лікарів, але все ніяк не було вагомого поштовху. А тут я розповіла йому про Галкіна і чому він помер і це якось так чоловіка вразило.. Хоч він і не знав Галкіна і жодного фільму з ним не бачив..
    І от вже третій день тримається цієї думки. Зазвичай вона доживає лише до п'ятниці, коли в нас день зустрічі зі знайомими в пабі. Подивимось, як переживе цей день. Треба буде йому культпрограму придумати на вечір, щоб не спокусився відмовитись від ідеї. Короче, я така рада, ви собі просто не уявляєте! :)

• Подобається Подобається x 14
  2. syavych

syavych копач

а пиво? :ninja:

• Подобається Подобається x 8
  3. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

та хіба то алькоголь? то лікарство))

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та от не знаю.. Побачимо :)
    Виявилось, що за кілька днів в знайомої ДН.. По моєму, ідея здорового життя переноситься :haha:

• Подобається Подобається x 6
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

О!!!!!!!!!!!То так іноді прикро буває.Сама знаю,тільки сяду на дієту,то обов"язково в когось якась забава...................

• Подобається Подобається x 7
  7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

:yahoo: :dance2: :girl_in_love: :girl_in_dreams: :girl_claping: :dance: :radist: щось таке.... :)))

• Подобається Подобається x 6
  8. syavych

syavych копач

а поділитись секретом? ;)

9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Секрет дуже простий - кохайтеся, бо ви того варті :)

• Подобається Подобається x 12
  10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Давненько я такого не відчувала,але мені сьогодні справді дуже-дуже добре...файне свято,файна погода,я в батьків,маю змогу весь день бути на ЛФ-ляпота(с):)))

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Проснувся (7 копійками). Пішов з собаками в частину.Забрав березовий сік. Завантажив багажник. Двічі покурив - вийшла моя мила. Приїхали до сина з невісткою. Поснідали. Зібрались. ( я не знгаю як друкованими літерами передати вдягання колготів моєю донею, що ночувала у сина, часовим проміжком рівнм 40-45 хвл. Відвіз Даньку свасі. Похристосались. Полвернувся до невістки - двічі покурив... Сіли. Доїхали до переїзду... Згадали... Повернулись.. В хаті нема... Знайшлось у багажнику... Поїхали... Приїхали (3 км)... Мама казали приїхати за півтори години до часу "Ч"... Приїхали за 15 хв і ще хвилин сорок чекали сусідів...Покурили... Назад сазав жи машинов не поїду, випив капку більше... Почали бухтіти... задзвонив водійови шляховика (маршрутка) (мій колишній співслужбовець). Забрали... Відвезли... Грошей не взяли... По дорозі один із податківців - фа-фа... Хальт! Цюрюк" Ніхт шісенн! І ость тіко тепер дошкандибали додом!
    (Повірте, по три-чотири рази "пробиваю." букви... Мозок, собака, не сприймає помилки, хоч пальці, сука, тиснуть будь-де...!!!

• Подобається Подобається x 4
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

У Вас клаааасний настрій!!!!!!!!передайте мені капку!!!!!!!:cry:

В мене шось тойво....не дуже.......
    Ромко прислав фото з Києва ,буду пробувати Вам показати.
    А ми нинька в гості ходили.....І шойно прилізли з центру,..походили,ше ярмарок Великодний застали на Ринку,друзів з Німеччини зустріли.......поговорили..........розбіглись,домовились.шо певно завтра підемо на гаївки в Шевченківський гай....Але то буде завтра.А мені нинька в принципі як все.А чому сюди написала?Бо хочу,ШОБ БУЛО КРАЩЕ ВСІХ.........

• Подобається Подобається x 7
  13. VasMT

Нате!!! Мені за щастя додати радості ВАМ!
    Ще раз приведу приклад:
    Ми пішли пенсіонерити разом: - я майор армій, він підполковник міліції... Я не маю часу в задницю почухатись, пива не можу випити бо за кермом... То машини, то мопеда, то вєліка... Тай не знаєш коли хто попросить за руль сісти... Кожнього дня розписаний графік бажань (як пенсіонер в часі необмежений, тому чітко розрахований план називаю планом бажань)... Людоньки, аби ви знали чого я хочу і чого ні.......
    ПЕРШЕ! - Я нехочу війни!
    ДРУГЕ! - Я не хочу війни!
    ТРЕТЄ! - Я не хочу війни!
    І четверте - Я ХОЧУ МИРУ!
    За минулий тиждень я зварив ворота 2,00х2,50 на гараж, закрутив 40л березового соку і завтра (гм, нині , їду на черемшу...
    Лишітся мене, дайте мені спокій, не ставте питань, відповідь на яке є ваше життя... Краще приїдьте до мене! Я люблю Гостей! І взагалі яч люблю людей! Добрих, щирих, веселих... Нє! Достатньо одного визначення - чесних.... Хочаб людей, що мають честь, гордість... Зрештою, людина що вдячна за прожитий день і цим щаслива - є ЩАСЛВА! Як би це не звучало.
    Блін - намішьєв-намішьєв...

• Подобається Подобається x 9
  14. VasMT

Мда-а-а-а... Тоті 100 закарпатського точно були зайві... Але там, вище, все правда. Штіль капку хрАмає, а так нічо, най буде... Ще хочу баню, вулики, крілики, курей або індиків штук 50-ть, кавуни не забути посадити, грушки і яблуні вже нащепив, шовковицю посадив,... А ще зелену огорожу треба посадити (не знаю з чого... Може з граба?) О, забув, альтанку криту... І качелі внукам... Качелі, то фігня, в четвер зроблю... А ще..., а ще...!!! Повірте, хочеться жити... А колєга, міліцейський-пенсіонер, нудиться, не знає чим зайнятись :)))

15. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Всі свята були в батьків ,а мій програмістик-зараза(то я про брата) шось наробив з інтернетом шо аж нині запрацював!
    Ото і краще всіх!!!!!!!!:sad:
    Стільки вже тут не була:sad:

• Подобається Подобається x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні у мене:

- суд з податковою
    - перевірка з податкової
    - розборка з адмін порушенням у райадміністрації

а в астальном, прєкрасная Маркіза... всьо харашо, всьо ха-ра-шо!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  17. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Веселий у Вас день сьогодні, Миху. :preved:
    Успіхів то все відбути! І щоб день справді був найкращий (а як же інакше - Ви ж у цій темі вже написали). :)

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А у мене в неділю був найкращий день...за останні 2 роки...я почала вірити в чудеса....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

розкажіть, щоб і ми повірили.....

• Подобається Подобається x 5
  20. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

нема. Пропала. Напевні Коперфільд приїздив в гості. Нєа?:pardon::girl_cool:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)