... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, не відкидаєш. Якби не відкидав, то не писав би, що кожен є одинокий.
    Побожний чоловік (спеціально використаю то слово "побожний"), ніколи не є одинокий. Якщо людина чується одининокою, непотрібною, тривожною, це говорить про брак віри. Віроючу людину важко вивести з рівноваги, стривожити, ввести в розпач. Віруюча людина ніколи не бачить перед собою стіни, а у всіх випадках покладається на Бога. Почитав би отців церкви, але... ті праці для тебе закриті власною стіною недовіри, тому що ти заплутався серед трьох сосен і може комусь то би не був такий страшний випадок - вийти з того "лісу", але для тебе важче, бо не маєш довіри. То моя думка, нехай субєктивна, бо всього не можу знати.
    Говорити, що Бог є, що Він Всемогутній - не означає вірити в Бога, в Його діла. А говорити, що Сам Бог поставив переді мною стіну... звучить в крайньому разі гордо, бо не мав би Бог що робити, як Ромкові стіну вимурувати, до того ж непрохідну. Вдумайся. Бог допускає людині різні негаразди, щоб скріпити віру, щоб навчити нас не падати у відчай при першій негоді, не втрачати віру, щоб навчити нас.
    А ми що робимо? Думаємо, що так має бути і сидимо... чекаємо незнати чого, замість того, щоб подумати: А що Бог мені тим хотів сказати?
    Ми всі грішні і всі вчимося. А Бог вчить нас через кого? Через людей, які нас оточують. Якщо закритися на людей, на священиків, на всіх - означає виключити можливість, щоб Бог тобі щось сказав. Чому так важливо мати духівника? Тому що Бог бачить, що ти йому довіряєш, а тому може тобі через нього сказати цінне. Якщо ти не маєш духівника, вважай, що цей канал у тебе виключений. Якщо ти спілкуєшся з священиком - добре, якщо ти кажеш: вони всі однакові і посилаєш їх подалі, значить і цей канал ти виключив? На що чекаємо? На те, щоб Бог явився у форматі 3D і сказав, Ромко, роби то і то, так і так.... Та й і то не фарт, що ти повіриш.
    Зразу скажу, щоб ти мене не виправляв, те, що священик може бути нечесний, думати "лише" про гроші, не повинно тебе сильно задівати, то його і перед Ним (Богом), бо кожен за своє. Навіть через грішника і нехристиянина, Бог може тобі говорити. Питання в тому лише, щоб ти відрізнив зерно від полови і ПОВІРИВ, а не перевіряв його соціальний стан, або минуле. Всяка біда, що допускається Богом є для нашого виправлення. Старці-монахи раділи, коли до них приходила біда, чи горе. Вони це розуміли, що Бог піклується про них, хоче зробити їх досконалішими, щоб будь-яка біда не принесла розпачу, а ще більше укріпила їх у Бозі. Згадати лише святих... хіба вони не терпіли? Від хворіб, різних ситуацій? Ще й як... Хіба Бог їх не любив? Але вони не голосили: все! стіна! пекло!... Ром, то все від слабої віри твої тривоги і печалі. Думаєш у мене не було біди? Думаєш мені в голову не приходили крамольні думки? Розпач...? Хіба ти перший, чи останній? Але біда повинна навернути тебе до церкви, а не покинути її, інакше дооовго блукатимеш і зауваж - насамоті.

• Подобається Подобається x 6
  2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

о_О
    Тому що Ромко повернулся?
    :good::good::good:
    Вот именно!!!!Каждый перед Богом ответит ..и Вы в том числе Миху!!;)

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чо',на самоті? Ми з Зоряною.... От...зараз...не вгадаєш...колядуєм,під ялинкою...(в лісі,як звиклє). Зоряну,як прорвало))) заводить "Бог Предвічний" на цілий ліс...я підтягую... І ні разу не помилилась.... Так,що можеш з'їсти кавалок дриглів...). В честь різдвяних свят. О...

• Подобається Подобається x 9
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а я що? вийняток?

Я ж кажу... доступу до тебе просто нема....:)

Ромко, пісня для тебе, що в тему було

http://www.youtube.com/watch?v=CoAJ37MRqBM&NR=1

Останнє редагування модератором: 12 вер 2009
  5. Оленa

Оленa Well-Known Member

Тю, а ми схожі :) Я сама цілий рік колядую на кухні коли готую їжу :)
    Ромко, не переживайте ви так! Терпіння вашої дитини приведуть її до Царства Небесного.

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

А вона...не тут...

7. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Усьо.....Я нарешті пройшла всіх лікарів,зробила УЗД внутрішніх органів і........ я майже 100% ЗДОРОВА!!!!!!!!!)))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 12
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Файна екологія в Оброшині...

• Подобається Подобається x 5
  9. Romko

А мені нині було краще всіх... О... А зараз вже отакво... А скоро буде звичний день. Та й всьо...

• Подобається Подобається x 4
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ой, як то добре, син з дівчиною готує вечерю:good:, хоч я то їсти не буду (морських гадів я не їм) але ж то не я готую вечерю;)

• Подобається Подобається x 11
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Морські гади то не зле. :)

• Подобається Подобається x 3
  12. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мені сьогодні напевно краще всіх. Після кількох днів спілкування з "провідними" психологами, остаточно зрозумів, що можливо було б краще якби я їх навчав, а не вони мене...:sad: Таким чином зберіг купу грошей, якої й не мав і не втратив дорогого часу, якого з кожним днем стає все менше...:)

• Подобається Подобається x 8
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Моя найкраща коліжанка сьогодні ніченькою народила донечку!!!!!! :radist: :dance: :radist: :dance: :radist:

• Подобається Подобається x 11
  14. - Представил реакцию людей, если бы мужчина так же радовался рождению дочки у сотрудницы... :mocking:

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а якщо б ще так радів народженню дочки у співробітника!...

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні зрозуміла одну річ-я ніколи не зможу повернутися до людини(навіть якщо це буде його ініціатива) бо знаю...що у нього є люди, які просто уже не зможуть без нього жити....
    А я щаслива, що це зрозуміла:)

• Подобається Подобається x 13
  17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Сьогодні відчув полегшання на душі. Людина, яку місяць тому я шпіцував від хати до брами, сьогодні вибачилась, пройшовши місячне лікування в психіатричній клініці
    за моїм сприянням. В свою чергу вибачився і я за те, що не стримав своїх емоцій
    стосовно хворої людини...:sad:

• Подобається Подобається x 7
  18. victorys

victorys позитивчик :)

Щойно мала змогу годину часу побалакати з найкращою подругою зі Львова :preved:
    Година пролетіла як 5 хвилин...:sorry: але якось легко на душі стало, наче після сповіді :girl_angel: Мабуть найкращі друзі для того і створені, щоб піднімати на дусі і заряджати оптимізмом :)

• Подобається Подобається x 5
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Фух... Ледь знайшла гілку... :preved: Помирилися з чоловіком... Одружуємося :) :) :) :yahoo::yahoo::yahoo:

• Подобається Подобається x 24
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Всім дякую!!!

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)