Сьогодні мій чудовий кум дав мені "напрокат" свою машинку....водіння завжди приносило мені задоволення...поїхали в село...давно не була у Крехові....пізніше поїхали на озеро...накупалися досхочу...піднявся настрій....лиш потім трохи зіпсувався...коли вже їхали додому, то мене "облаяв" якийсь "хороший дядько"...сам чуть не спровокував аварійну ситуацію..а мене ще винною зробив....
А я усвідомлюю...що мені таки краще всіх... Зранку повіз Зоряну в центр...прогулятись...даремно...вибух агресії...перекинула якусь дитину...слава Богу...жива... Вислухав...в якій клітці я маю тримати...того... Правильно...більш не ризикуватиму...в лісі краще...
Ну не знаю чи в того мужчинки присутнє таке почуття, як сором (судячи з нашого 5-ти хвилинного знайомства), але було не приємно....
Давно так не відпочили... Ліс, тиша, цьвірінькання пташок і свіже повітря...пізніше лодка, сонечко і плескіт хвиль, а потім вечір, вогонь, комарі (добре, що малисмо OFF ) великий місяць та зірки на небі, природа....Людині так мало потрібно до щастя..лише два дні поза містом, а так добре і спокійно стало
О, то файна штука, той OFF Тіко треба небагацько мастити, бо можна очманіти ліпше за любого комара. То так я раз ся намастила на ніч і пішла спати в палатку (ше за часів студенства) і на рано...то не передати словами (цензурними)...голова бо-бо, ніби по ній хтось постукав. пи.си. як то давно було... "300 лєт тому назад"...
я знала, що поступила, останнім часом було й відчуття, що на державний,але боялась комусь про це сказати, щоб не наврочити)) тай ніхто не вірив, що в наш мед можна пройти без грошей І ось сьогодні пішла в універ і знайшла себе в списках на державну форму навчання!!)))Я найщасливіша людинка(після мами і бабці,які плакали від щастя) :girl_smile::girl_claping::girl_claping:
Сьогодні мені дійсно можливо краще всіх! Після 1,5 річної повної сліпоти на ліве око, завдяки спеціалістам клініки Лазер Плюс, батько знову 100% бачить!
Поняття не мав, що існує такий санаторій... Погуглив і ось що знайшов! Щасливого та приємного відпочинку!
Сьогодні подзвонила мама і сказала, що мій молодший брат поїхав на 2 тиждні у табір в Польшу Але саме головне, що поїхав він у місто яке знаходиться відносно недалеко від мене (приблизно 40 км). І я завтра їду його провідати!!! Ми останній раз бачились десь на початку весни Я так скучила!!! Сьогодні після маминого телефону не могла зосередитись на роботі тільки весь час думала про завтрашню поїздку до нього, і про то, що йому привезти файного :girl_claping: В мене такий настрій що просто
Завтра вечором буду в Хмельницьку... Нарешті побачу колишніх співробітників і друзів, яких не бачила декілька років... Багато чого змінилось, але теплі відносини таки збереглися, а це найголовніше.