... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

А чому "преисподней" рая?

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я звідки знаю? Не я ж писала.. Треба автора питати..

3. консультант

Тепер все зрозуміло. Це мається на увазі з глибин раю, тобто звідти, де найкраще!:good:

4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сьогодні мій чудовий кум дав мені "напрокат" свою машинку....водіння завжди приносило мені задоволення...поїхали в село...давно не була у Крехові....пізніше поїхали на озеро...накупалися досхочу...піднявся настрій....лиш потім трохи зіпсувався...коли вже їхали додому, то мене "облаяв" якийсь "хороший дядько"...сам чуть не спровокував аварійну ситуацію..а мене ще винною зробив....

5. консультант

Я впевнений, що йому встидно стало, тому й намагався стрілки перевести на Вас.:)

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я усвідомлюю...що мені таки краще всіх... Зранку повіз Зоряну в центр...прогулятись...даремно...вибух агресії...перекинула якусь дитину...слава Богу...жива... Вислухав...в якій клітці я маю тримати...того... Правильно...більш не ризикуватиму...в лісі краще...

• Подобається Подобається x 2
  7. terrible

terrible Well-Known Member

так отож :) мені самому не дуже якось подобаеться ні Египет, ні Туреччина...

8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ну не знаю чи в того мужчинки присутнє таке почуття, як сором (судячи з нашого 5-ти хвилинного знайомства), але було не приємно....

9. victorys

victorys позитивчик :)

Давно так не відпочили...
    Ліс, тиша, цьвірінькання пташок і свіже повітря...пізніше лодка, сонечко і плескіт хвиль, а потім вечір, вогонь, комарі (добре, що малисмо OFF :))) ) великий місяць та зірки на небі, природа....Людині так мало потрібно до щастя..лише два дні поза містом, а так добре і спокійно стало :good:

• Подобається Подобається x 1
  10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

О, то файна штука, той OFF :good: Тіко треба небагацько мастити, бо можна очманіти ліпше за любого комара. :mocking: То так я раз ся намастила на ніч і пішла спати в палатку (ше за часів студенства:preved:) і на рано...то не передати словами (цензурними)...голова бо-бо, ніби по ній хтось постукав.

пи.си. як то давно було...:) "300 лєт тому назад"...

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

:agree: Каюсь за
    НАМЕТ! :preved:

12. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

я знала, що поступила, останнім часом було й відчуття, що на державний,але боялась комусь про це сказати, щоб не наврочити)) тай ніхто не вірив, що в наш мед можна пройти без грошей
    І ось сьогодні пішла в універ і знайшла себе в списках на державну форму навчання!!)))Я найщасливіша людинка(після мами і бабці,які плакали від щастя) :girl_smile::girl_claping::girl_claping:

• Подобається Подобається x 7
  13. консультант

Сьогодні мені дійсно можливо краще всіх!:) Після 1,5 річної повної сліпоти на ліве око, завдяки спеціалістам клініки Лазер Плюс, батько знову 100% бачить!:good:

• Подобається Подобається x 4
  14. terrible

а ми завтра зранку виїзжаемо... клас!!!:dancer:

15. консультант

Якшо не секрет, куди?:)

16. terrible

чому секрет? в Товтри :)

• Подобається Подобається x 2
  17. консультант

Поняття не мав, що існує такий санаторій...:scratch_one-s_head: Погуглив і ось що знайшов!
    Щасливого та приємного відпочинку!:good:

18. terrible

та ми не в санаторій... а арендуемо в товариша дачу:blush::)

щиро дякую! ;)

19. victorys

victorys позитивчик :)

Сьогодні подзвонила мама і сказала, що мій молодший брат поїхав на 2 тиждні у табір в Польшу :) Але саме головне, що поїхав він у місто яке знаходиться відносно недалеко від мене (приблизно 40 км). І я завтра їду його провідати!!! :preved:
    Ми останній раз бачились десь на початку весни :sorry: Я так скучила!!! Сьогодні після маминого телефону не могла зосередитись на роботі тільки весь час думала про завтрашню поїздку до нього, і про то, що йому привезти файного :girl_claping: В мене такий настрій що просто :yahoo:

• Подобається Подобається x 18
  20. Iriska

Iriska Well-Known Member

Завтра вечором буду в Хмельницьку... Нарешті побачу колишніх співробітників і друзів, яких не бачила декілька років... Багато чого змінилось, але теплі відносини таки збереглися, а це найголовніше.

• Подобається Подобається x 10
а де твій аватар? :)