От бачите, не даром темкою помилились! То вам все таки краще всіх а не гірше, так як ви думали А шо там на роботі неполадки, то всьо минеться скоріше ніж вам здається
Так, я з вами згідна.Вже 1.5роки працюю в Київській обл. і я ніби не в своїй тарілці. Не минеться,бо ця робота вже задовбала.Хоча бити байдики кожного дня це не важко,але чеснокажучи надоїдає. П.С.дяку за підтримку
Мені сьогодні просто чудово, бо нарешті від"їжджаю на море! Вже піввідпустки минуло, а я досі парилась в місті. Але нарешті все залагоджено - і можна їхати за запасами енергії )
а я... у відпустці... не віриться в це... але це таки є. кудись їдемо. ще не знаємо куди... але їдемо їду додому сьогодні через театральну площу-а тут музика грає, ніби... спеціально... "Моооре, море..."
А ми купили сьогодні таку штуку для витягування кісточок з вишень, так що весь процес пройшов дуже швиденько, що мене дуже радує, а завтра початок чудових вихідних у лісі біля озера
так... закріпляти... якраз на саме справжне ПУК... Південне Узбережжя Криму. до дядька в Алушту хай зустрічає улюбленого племінника і селить безкоштовно в своєму готелі... а море ми вже самі знайдемо хоча я б із задоволенням рвонув в Хорватію... мене туди камрад кличе-вже півроку там сидить... важка доля функціонера турбізнесу
так а тому і не рвем... що на заваді стоїть кілька перепон. 1. закородонний паспорт Маринці... який просто нереально зробити за кілька днів... 2. гроші... як не крути... несподівано відпустка випала... 3. кохана не хоче, а хоче в Египет (але тут треба дивитись два перші пункти ) 4. товариш обіцяв туди ще й наступного літа їхати - так що можливість не пропадає... 5... не знаю... ніби все PS взагалі, треба радіти, що хоч два тижні вирвав собі... а то не пускали... як казав директор-не любиш тепле пиво і спітнілих дівчат? ні? тоді іди взимку!
мене Єгипет взагалі не прельщає... по-перше, купа зарази... перед тим треба купу прививок або як не хочеться хотяби в 5ти* готель і то опасно... по-друге за коханою вам прийдеться ходити з мечем або шаблюкою, бо може прийдеться відбиватися.. (тим більше що вона у вас така красуня)
... просто мені сьогодні краще всіх.. :girl_in_dreams: день просто фантастично чудовий! :radist: спочатку побачила свого братика на випадковій фотці Левандівки.. а потім побачила, що, здається, мені присвятили вірша.. :girl_in_dreams: Nirvankе Вот ты пришла и словно провиденье Коснувшись сердца, тронула его! Так аккуратно , ласкою согрела И утончённым взглядом истребила зло! То самое, что ярость окрыляя Мятеж в душе тревогой берегло... Нирванка! Ангел, с преисподней рая Тебя увидел я! О Боже, как мне повезло! Василий Касьяненко :shy: