... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Мені нині ліпше всіх бо в мене не пропала остаточно лактація і Янька нарешті погодилася на мої умови по вигодовуванн. Скачу до стелі... та якої там стелі до неба дострибую. УРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ:drinks::dance2::yahoo::clapping::radist: (може забагато смайлів вліпила, але мою радість нема чим виразити...)

• Подобається Подобається x 3
  2. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

З маленькою перемогою вас!!! Легкого, тривалого і радісного вам годування!
    надіюсь з ростом донечки ваші дописи у цій темі будуть все частіше і частіше)))

3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

УРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!Нині останній день навчального року..минув:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:ВОЛЯ!!Юхуууууууу!!я маленьких бешкетників аж до вересня не побачу!!!ЮХУУУУУУУУУ!!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Памятається хтось обіцявся великих бешкетників в Тернополі навідати :preved::))):blush:

5. victorys

victorys позитивчик :)

А в мене (а точніше в нас) сьогодні вже закінчують класти плитку на підлогу у ванні, а саме головне що ванну вже поставили :yahoo:і не треба вже буде кожен день до знайомих ходити митись :))) Я так тішусь що ви собі уявити не можете :dance2: Накінець видно вже кінець того ремонту!!!:wacko: УРА!!!

6. gryvul

gryvul Well-Known Member

О! То я тепер аж до вересня по дорозі на роботу не побачу Іспанку, яка в променях ранкового сонця, прекрасна ако Афродіта, сповнена спокою і величі буде направлятися в школу номер (не скажу, бо може секрет?)?

• Подобається Подобається x 3
  7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тарасе,ви вмієте зробити жінці комплімент і засоромити:blush::blush::blush::blush:..ДЯКУЮ!!:kiss::kiss:насправді,я йду у відпустку аж з 1 липня,такшо теплими червневими ранками мене можна буде побачити по дорозі в школу;);)

8. victorys

Встала з ранку, погода чудова, тепла та сонячна.:girl_claping:
    Пройшлась на город, назривала свіженької салати, молодої цибульки та редіски, а потім зїла то всьо зі сметанкою на сніданок за столиком на подвірї :nyam2: А навколо тиша та спокій і тільки пташки співають, всюди зелень і квіти, на небі жодної хмаринки...так добре...Такі хвилини можуть тривати вічно...:girl_in_dreams:

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не люблю хвалитися, але мені так добре...спокійно....я здала державний іспит на 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Але я вважаю, що я на це заслужила...Попереду ще один, але ця пятірка зарядила мене таким оптимізмом:)

• Подобається Подобається x 7
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

Вітаю, манюня!!! Хіба ж могло бути інакше:)

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Люблю цей стан - коли приходить муза і приносить натхнення щось пописати. :preved: Тоді ніби "відлітаю" в інший світ. :)
    Отож муза вирішила сьогодні прийти...але мені подзвонила одна людина і розповіла те, про щоб я не хотіла чути. І швидко зіпсувався настрій, став, як то кажуть, "нижче плінтуса". :sad: І десь та муза, певно, сховалась від мене і я пішла її шукати :pardon: То, мабуть, треба виключати усі телефони, коли "йде писанина" (а я й забула:dntknw:)
    І шо робити? Та, думаю, зайду собі в інтернет, ЛФ почитаю, може настрій зміниться. І, о чудо! :good: Так і сталось. Прослухала пісню, яку давно шукала і яку знайшов Ясь:) (Candy Dulfer & Dave Stewart "Lily Was Here"), прочитала дописи форумлян про їхнє щасливе дитинство...і так добре на душі стало...ну просто мені сьогодні краще всіх. :girl_smile:

Останнє редагування: 2 чер 2009
  12. victorys

я просто ОБОЖНЮЮ цю мелодію!!!!!:music::music::music::music::music:
    Ви мені так настрій підняли, який і без того був ОК, але тепер то взагалі. Можна мені сьогодні буде разом з вами краще всіх? :girl_in_love:

13. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Можна :girl_wink:

14. консультант

консультант Дуже важлива персона

Просто мені сьогодні краще всіх!:)))У VasMTа вкрали два акумулятора. Було б ще краще, якби він заплатив за них.:good:

15. victorys

Я розумію, що ви жартуєте, але жити по принципу "нам добре не тому, що нам добре, а тому що їм погано" не варто :)

16. консультант

консультант Дуже важлива персона

Чому жартую? Завжди намагаюсь писати те, що відчуваю. Навіщо кривити душею?:)

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

... Мені жертву, пацана двадцятирічного з зарплатою 850 гривень шкода. ... Пробачте за погану французьку!

Останнє редагування: 22 лип 2009
  18. victorys

тобто факт, що в когось щось вкрали викликає в вас позитивні емоції? :scratch_one-s_head:Гммм...Чи то просто форумлянин VasMT вам так припав до душі?

19. terrible

terrible Well-Known Member

ну з чого почати? домовились ми зустрітись сьогодні... з коханою... приходжу в кафешку-вона там з подружкою сидить. я кинув сумку на стілець, пішов собі замовляти. повертаюсь-подружка вже тікає, позираючи на нас обох... я сів. обмінялись "як ти?"... сидим. я курю та чекаю замовлення, малятко теж щось длубаеться в десерті... мовчимо. а я... аж смішно:mocking: сиджу і думаю-куди викинути недопалок, тому що попільнички на столі немає:)))
    приносять замовлення моє... якраз двоє хлопців з сусіднього столику встають... залишаемось лише вдвох на літній площадці... я вирішую, що пауза задовга-і тільки почав думати, з чого ж почати, коли кохана сама заговорила...
    загалом, поговорили... спокійно, без нервів-як і хотілося, мені, у всякому разі... зрештою-зїжджаємось знов:))) все чудово.
    сьогодні втік з роботи... з квітами вертаюсь додому ось тільки що-заходжу-а тут нікого... тільки холод (тому що я поки був сам, не напружувався виповзати на балкон курити, і тому повідкривав всі вікна щоб ця "богемна атмосфера вивітрилась)... тут чую-хтось ковиряеься в замку ключем-вона... каже-а я тебе бачила, просто не кликала, позаду ішла... і відразу-де квіти?
    :)))
    зараз ідем кудись... далі миритись:)

• Подобається Подобається x 7
  20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм... може то й собі вдома "маленьку сварку" влаштувати?
    тільки от одна в мене неув’язка - малятко не в десерті колупатиметься, а може таткові повноцінних люлєй відвалити...
    ==
    напевно, слід шукати інший спосіб "впасти в медовий місяць"...

а де твій аватар? :)