... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Не даждьотєсь (с) :))):))):))) то ше нескоро буде:) і вопше - я просто з друзями гуляла:tongue::tongue: а не...тойво...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 9
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіяло...:scratch_one-s_head:
    Все починаєцця в житті з малого...(с):sorry:

• Подобається Подобається x 9
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

а від малого до смішного - один раз?

• Подобається Подобається x 3
  4. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

вийшла зранку в двір: сонечко, свіжа прохолода, десь хтось кіптить м"ясило...
    і від того дурманящого запаху кишки зводить...
    і так файно на душі!!! і до д**и та криза і ті гроші (чи то вірніше їх відсутність) ...
    скоро Паска і я спечу собі доброго пляцка...
    і якось так фіолєтово що малі прихворіли і перевертають хату з ніг на голову, і молоко знов на кухні розлите і весь стіл і стіни в каші, мені то навіть настрій підняло...
    просто так мені сьогодні краще всіх, ділюся добрим настроєм... ловіть

• Подобається Подобається x 18
  5. А сьогодні зранку сонечко! І настрій чудовий! :)

• Подобається Подобається x 6
  6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

А я... А я... А я... Така щаслива, така щаслива, але чому ще не можу сказати :girl_in_dreams: Але як тільки, так одразу раскажу :girl_claping:

• Подобається Подобається x 11
  7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

мам йти з малою до лікаря... так лінь... а як згадаю про П*ЯТЬ метрів тканини якими її до себе примотуватиму зле стає... Як виявилося я свою дитину більше люблю носити ніж возити у возику... (просто коляска не влазиться в ліфт і з тим троха тєжко)... але то так класно.... Примотаю своє щастя і гайда тьопати по вулиці, а людиска витріщаються.... аж смішно.
    Настрій просто супер :) ... цікаво шо мені нині наговорять врачі... минулого разу наслухаласмя про сім рухових порушень і отримала рецепт на купу бабла..... ніц не купила... лікуємося купанням, гулянням і маминою любов*ю... От ше нині послухаю... якщо підтвердиться то доведеться блін купувати ті дорожезні ліки... А так не хочеться знову і медикаменти....
    Але то всьо є таким шо переростеться і минеться.
    Сонечко і так класно....
    Ех... воно просте і людське щастя, у спокої

• Подобається Подобається x 18
  8. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А мені вже декілька днів краще всіх...

Тому, що Великдень, тому, що Христос Воскрес, тому, що воскресла природа і під вікном у квітах рояться бджоли...

В костелі прогавила розкішний кадр - проміння скрізь вітражі на дитячих головах, схилених над канціоналом, і пальчик, бігаючий вздовж рядка... діти вперше співали Regina caeli...

• Подобається Подобається x 17
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені також було останніх кілька днів дуже зле але повернувся чоловік додому після тижня важкої праці і стало вже легше. Пожалілись один одному що скучаємо і пішли кожен до своєї забави, я до пасочок а чоловік до дітисок. Сонечко. :)

• Подобається Подобається x 13
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

А я сьогодні зустрілась з Марусею-мамою (Ворон і Mariya завидувати будуть). Вона мені пасочок напeкла:good: і я їздила забирати. Виявилось, що ми живем близько, 20хв. машиною. Маруся мила, приємна і діточки її чудові.:)

• Подобається Подобається x 15
  11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

:blush::blush::blush::blush:

Завстидали мене. Он правда дехто тут мені торбу цукорків залишив, то я вже як поштальйон Пєчкін цілий вечір п*ю чай з конфєтамі. :))):))):)))

• Подобається Подобається x 11
  12. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ви молодці, що отак підтримуєте зв"язки і допомагаєте одна одній. Вітаю вас з наступаючим Воскресінням і бажаю смачних пасок. :)

• Подобається Подобається x 12
  13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

МЕНІ СЬОГОДНІ КРАЩЕ ВСІХ
    Ось мій допис за 4.01.2009
    ...але сьогодні я взнала ТАКУУУУУУУУ новину,що вигнала свого брата від компютера на декілька хвилин і вирішила написати:Отже був нині в нас в гостях мій хресний (45р.) і каже:Хочете прікол?............ну ми всі такі заінтриговані.....а він повідомив,що його дружина (44р.) вагітна і в травні має народити хлопчика....(а в них вже є два синочки 21 і 11 років)---ось такі справи... з Божою поміччю будуть молодими батьками...
    А ось нинішний
    ....Моя тітонька народила в 1.30год,хлопчика 54см,3400........але потім ще мала операцію до 4год під загальним наркозом,бо в пологах тріснула якась вена.....але я вже з нею розмовляла,вона МОЛОДЧИНКА....ще раз дякуєм всім за підтримку......зараз йду до церкви на Службу Божу за їхнє здоров"ячко...

Останнє редагування: 3 тра 2009
    • Подобається Подобається x 3
  14. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Я з вами не знайома, але навіть не уявляєте наскільки я за вас рада і за новоспечених батьків також...:preved: ДАЙ БОЖЕ ЗДОРОВ"ЯЧКА І БАТЬКІВСЬКОЇ НАСНАГИ!
    :girl_angel::girl_in_love::girl_claping:
    П.С.Мене аж розпирає:radist::pardon::blush:

• Подобається Подобається x 1
  15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

ЩИРО ДЯКУЄМ!!!хресний якраз щойно був в нас-такий ЩАСЛИВИЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,що просто не передати словами....та й ми всі теж на емоціях!!!!ПОЗИТИВНИХ!!!

16. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені сьогодні краще всіх...і все тому що я САМА ЦЬОГО ЗАХОТІЛА..от прокинулася і сказала собі: "В Тебе сьогодні все буде добре"...так і сталося...переконалася, що 90% настрою і радісних моментів людина здатна зробити самостійно...10%-це вже обставини, які можуть бути радісними і не дуже....
    І хоча ті 10% обставин останній тиждень тиснуть на мене з страшною силою-я не здаюся....і роблю свій настрій власними руками..дивлюсь у дзеркало і розумію-мені ж так пасує посмішка:)

• Подобається Подобається x 6
  17. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

Ууу-ля-ляяяя)))
    Життя налагоджується, впринципі, дорога до мрії дитинства стала коротшою))
    Здала ЗНО з біології на 190!!)))Ще досі не віриться...Гуляєммм...:)

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Молодчинка.:good:От бачиш, ще й така гілка є на ЛФ, а ти все не туди заглядала:)

19. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

Просто я розумію, шо "зебра вся біла 4орні лише її смуги", та якось звалилось все ТЕ на ку4ю.....Еххх...а зараз так добре від4ути шось позитивне і нагадати собі про вище написану цитату))

20. Mariya

Mariya Well-Known Member

Вмерла від заздрощів три рази.

а де твій аватар? :)