Та ми вже якось їхали на таксі від залізничного до Борисполя. У Київ я краще окрему поїду, ніж на 2 години в центр міста. А ще якщо в корки потрапимо на зворотній дорозі... Та і після 9-10-годинного польоту ноги зазвичай як із вати.
Брат перед Новим роком був у Київі, їхав Автолюксом з Харкова. Автобус через аеропорт Бориспіль проїжджає - майже 1,5 години до Києва плелися від аеропорту, корки страшні були. То 4 години - то тільки до Києва доїхати і назад.
Ручной кладью надо обходиться )) 7 кг в кабину и все ! ) 2 Liliyah Romanova. Это была шутка юмора, прошу не воспринимать как практическую рекомендацию ))
Ну, якби він з Х'юстонського феропорту летів - то би в черзі на зліт на злітній смузі би і постояв. Чим не корок.
Ну нічого собі. Ми їхали зі Львова на чоловікове навчання з 2-річною дитиною. Знали, що десь років на 5 їдемо. А ви кажете з ручним багажем... Я би з радістю. Але там ще й возик був, здається. Коротше, наш Дарко більше мав речей, ніж ми обоє разом.
...... искал Тему кому сегодня лучше всех не нашел (Ромко подсказал - нашел) ), буду лить сюда, заряжайтесь оптимизмом, Сегодня, а вернее вчера ..24.03.09 около часу дня Свершилось!!!!!! ..... я поймал впервые за 10 лет Леща, огромного, 3 кг 700 гр. 65 см длинной, 21 см высотой, И день сей вошел в историю Ибо человецы суть! фантанирую позитивом, буду Ваш Эмонастрой разгонять)))))) вот Фотка
А я вдало перемістився зі Львова в Кшижову (Вроцлавщина). Автобус майже пустий (22пасажири), торбИ навіть не перевіряли. ЗІ: Іспанко! А тут травичка зелена, весна...
от так и сгорают люди... на деталях. Лещ, выловленный в марте с этикеточкой на хвосте - явление даже для Украины довольно редкое. Хотя всякое бывает - может надо просто больше выпить....))
ТАК його на митниці піймали як контрабанду! Москалі ввозили його як "спічкі балабанофскіє" (напис на етикетці). А потім вже продали..?
От капець!!!я теж туди хоооочуууу!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray: і я не виспалася...в 7 ранку додому прийшла
А Вам би тіки ржатиДобре Вам,Ви собі в Кшижовій зеленою травичкою насолоджуєтеся,а в нас теї ночі мороз -6 був....