... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

О , Боже! Скільки емоцій.
    Дорога , Коза-Дереза .
    Я Вам не ворог і образити Вас не хотів.
    Але якщо я НЕнавмисне , або десь- якось , НЕнароком , зачіпив струни Вашої делікатної душі , то тоді я ПЕРЕПРОШУЮ.

І з моєю Теж!;)

Останнє редагування модератором: 10 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А я така :girl_in_dreams:

:drinks:

• Подобається Подобається x 5
  3. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Я прокинулася від того, що моя доця тупнула мене нозьою кудись і районі печінки :) Боляче і приємно водночас. Погладила своє пузіко і пішла на кухню їсти...
    Настрій у мене чудовий і життя - прекрасне :)

• Подобається Подобається x 18
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А видите? Видите? Теж мені "гірше всіх":)

• Подобається Подобається x 8
  5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

СУПЕР!!! :preved:

Наступної середи їду на футбол!

"Ганновер 96" - "Мілан"!!!

Спеціально для Персі, Олі д і Миха постараюся зробити фотки Бекхема, Рональдіньйо і решти банди.

Пи.Си.: а за квиток я заплатив аж цілих 6 євро 50 центів. От вам і Тевтонія...

• Подобається Подобається x 10
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а мені сьогодні було гірше всіх через ту таки сесію... через то компютерне тестування... здавали сьогодні однокурсники, то в повному шоці... компютери є і старі, тому якщо твій комп заглючив, то маєш 0 балів:ireful1::ireful1::ireful1::bad: то з групи так глючило у 2-4 осіб... тобто хто став жертвою невезіння - то маєш си бІду-талон... чи вивчив чи ні - тобі неповезло... тому в мене сьогодні була справжня жіноча істерика як то я буду здавати...

але ше поспілкувалася з декількома студентами, котрі казали, що то питання має вирішитися на користь студентів, і вселили в мене віру... тому я цей допис вирішила написати в "краще всіх" щоб віра лише сильнішала:)

7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Настрій сьогодні просто чудовий: стільки зранку хлопчиків нам вдомі засівали! Бажали стільки всього доброго. Синочок також вивчив віншування і пробував засівати. А на роботі стільки колядників ходило! І маленькі дітки, і великі! Стільки позитиву і хороших емоцій! Цей день дійсно для мене найкращий.:)

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

туман, Київ, кохання, друзі та авторська пісня. сьогодні прекрасний день!..

• Подобається Подобається x 17
  9. Mniszek

Mniszek New Member

Ух ти! Гарно ж вам має бути! ;):good:
    Де мої 17... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:
    Гори, ватра, зірки на небі, гітара і голос мого уже тепер чоловіка...
    Да, точно, де ж мої 17? Ностальжи... :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 13
  10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ой,Маюночко,як файноооо...:girl_claping::girl_tender::girl_tender:

• Подобається Подобається x 8
  11. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

в мене хороший настрій... позитивний хід думок... ціль запрограмувати майбутнє на сонячні і радісні дні. Молю Бога щоб доця була здоровою, бо все решта то така суєта...
    я щаслива бути мамою :)

• Подобається Подобається x 22
  12. А мне всегда хорошо, потому что я оптимистка! :)))

• Подобається Подобається x 9
  13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А наша доця сьогодін досить гарно спала -і я щаслива, а все решта суєта,
    якось буде.

14. маюнка

вже 5-ий день мені не хочеться писати в темі "Звичний день", бо тепер кожен день незвичний:)

сьогодні з коханим були в будинку із найвужчим в Києві ліфтом(в нього реально потрібно заходити боком:)), обійшли купу двориків в центрі міста,які невідомі людському оку, знайшли Східний дворик, знайшли будинок, який всеь розмальований художницею, а біля його воріт сидять грифони:) а ще ми бігали, кружляли, танцювали, слухали музику, сміялись, мовчали, дивились один одному в очі, тримались за руки , купили білети в оперу на середу, і важко їхали по домівках :)...

• Подобається Подобається x 24
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

Маюночко, от не знаю чи то зручно таке говорити:blush: але деколи хочеться бути такою як ви... чесно... я теж вроді все роблю щиро, відчуваю чисті почуття, чесна, лагідна, душевна... але ви то взагалі ніжна квіточка і читаючи ваші дописи і думки відчуваєш себе заземленою чи то заматеріалізованою...:blush::blush::blush:

16. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Повністю вас розумію...обожнюю цю дівчинку...з нею якось так все просто...
    І ше по секрету...вживу вона ше краща!!!

17. маюнка

ой, дівчаточка, дякую;) так приємно. тільки ви не забувайте - кожна людина - унікальна, і її емоції - також унікальні :)
    Багіро, поки що з Вами вживу не бачилась, але з дописів бачу, що Ви - дуже справжня:) можна буде виправити це непорозуміння у березні, коли я приїду до Львова)

Надійко, ну ти взагалі знаєш, я тебе дуже люблю!!! ти - справжнє сонечко - світла і сяєш, красунечка така)))скучила вже...
    а ще я так пишу відкрито і щиро, бо дійсно ВПЕРШЕ так щиро покохала. відчуваю себе навіть не у казці. це взагалі - повністю неосяжна квінтесенція щастя !!! мені щодня хочеться писати у цій темі!!! сьогодні коханий зустрів мене після моєї практики,і ми пішли разом грітись-пити чай :) бачили б Ви як він !!!БІГ!!! мені назустріч, - ну як тут можна після такого щось написати нещиро?))) як тут можна написати хоч слово заземлене, коли і по землі-то не ходиш, а літаєш, коли тебе на руках носять, коли дихаєш кожною миттю і п"єш кожне слово мовчання...

яка ж я щаслива!!!

• Подобається Подобається x 19
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже за тебе тішусь! Нехай це щастя триває якнайдовше!!
    УРА!! :radist: А коли саме приїдеш? Просто не віриться, що зустрінеться стільки файних людей! :girl_in_dreams: Хочеться вже пакувати валізи, але обмежуюсь лише складанням списків "привезти до Львова", "привезти зі Львова" :)
    В мене так настрій піднявся після твого допису, дякую, Маюночко! :preved:

• Подобається Подобається x 14
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Уже вкотре переконуюся, що Бог своїм любим завжди дає найкраще! :good: :good: :good: :give_rose: :give_rose: :give_rose:
    А здогадайся. ;) Підказую: підказка - ЛР. :)))

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я так і подумала :) То буде не форумівка, а бомба! (в хорошому розумінні) :)))

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)