О , Боже! Скільки емоцій. Дорога , Коза-Дереза . Я Вам не ворог і образити Вас не хотів. Але якщо я НЕнавмисне , або десь- якось , НЕнароком , зачіпив струни Вашої делікатної душі , то тоді я ПЕРЕПРОШУЮ. І з моєю Теж!
Я прокинулася від того, що моя доця тупнула мене нозьою кудись і районі печінки Боляче і приємно водночас. Погладила своє пузіко і пішла на кухню їсти... Настрій у мене чудовий і життя - прекрасне
СУПЕР!!! Наступної середи їду на футбол! "Ганновер 96" - "Мілан"!!! Спеціально для Персі, Олі д і Миха постараюся зробити фотки Бекхема, Рональдіньйо і решти банди. Пи.Си.: а за квиток я заплатив аж цілих 6 євро 50 центів. От вам і Тевтонія...
а мені сьогодні було гірше всіх через ту таки сесію... через то компютерне тестування... здавали сьогодні однокурсники, то в повному шоці... компютери є і старі, тому якщо твій комп заглючив, то маєш 0 балів то з групи так глючило у 2-4 осіб... тобто хто став жертвою невезіння - то маєш си бІду-талон... чи вивчив чи ні - тобі неповезло... тому в мене сьогодні була справжня жіноча істерика як то я буду здавати... але ше поспілкувалася з декількома студентами, котрі казали, що то питання має вирішитися на користь студентів, і вселили в мене віру... тому я цей допис вирішила написати в "краще всіх" щоб віра лише сильнішала
Настрій сьогодні просто чудовий: стільки зранку хлопчиків нам вдомі засівали! Бажали стільки всього доброго. Синочок також вивчив віншування і пробував засівати. А на роботі стільки колядників ходило! І маленькі дітки, і великі! Стільки позитиву і хороших емоцій! Цей день дійсно для мене найкращий.
Ух ти! Гарно ж вам має бути! Де мої 17... :girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams: Гори, ватра, зірки на небі, гітара і голос мого уже тепер чоловіка... Да, точно, де ж мої 17? Ностальжи... :girl_in_dreams:
в мене хороший настрій... позитивний хід думок... ціль запрограмувати майбутнє на сонячні і радісні дні. Молю Бога щоб доця була здоровою, бо все решта то така суєта... я щаслива бути мамою
вже 5-ий день мені не хочеться писати в темі "Звичний день", бо тепер кожен день незвичний сьогодні з коханим були в будинку із найвужчим в Києві ліфтом(в нього реально потрібно заходити боком), обійшли купу двориків в центрі міста,які невідомі людському оку, знайшли Східний дворик, знайшли будинок, який всеь розмальований художницею, а біля його воріт сидять грифони а ще ми бігали, кружляли, танцювали, слухали музику, сміялись, мовчали, дивились один одному в очі, тримались за руки , купили білети в оперу на середу, і важко їхали по домівках ...
Маюночко, от не знаю чи то зручно таке говорити але деколи хочеться бути такою як ви... чесно... я теж вроді все роблю щиро, відчуваю чисті почуття, чесна, лагідна, душевна... але ви то взагалі ніжна квіточка і читаючи ваші дописи і думки відчуваєш себе заземленою чи то заматеріалізованою...
Повністю вас розумію...обожнюю цю дівчинку...з нею якось так все просто... І ше по секрету...вживу вона ше краща!!!
ой, дівчаточка, дякую так приємно. тільки ви не забувайте - кожна людина - унікальна, і її емоції - також унікальні Багіро, поки що з Вами вживу не бачилась, але з дописів бачу, що Ви - дуже справжня можна буде виправити це непорозуміння у березні, коли я приїду до Львова) Надійко, ну ти взагалі знаєш, я тебе дуже люблю!!! ти - справжнє сонечко - світла і сяєш, красунечка така)))скучила вже... а ще я так пишу відкрито і щиро, бо дійсно ВПЕРШЕ так щиро покохала. відчуваю себе навіть не у казці. це взагалі - повністю неосяжна квінтесенція щастя !!! мені щодня хочеться писати у цій темі!!! сьогодні коханий зустрів мене після моєї практики,і ми пішли разом грітись-пити чай бачили б Ви як він !!!БІГ!!! мені назустріч, - ну як тут можна після такого щось написати нещиро?))) як тут можна написати хоч слово заземлене, коли і по землі-то не ходиш, а літаєш, коли тебе на руках носять, коли дихаєш кожною миттю і п"єш кожне слово мовчання... яка ж я щаслива!!!
Дуже за тебе тішусь! Нехай це щастя триває якнайдовше!! УРА!! :radist: А коли саме приїдеш? Просто не віриться, що зустрінеться стільки файних людей! :girl_in_dreams: Хочеться вже пакувати валізи, але обмежуюсь лише складанням списків "привезти до Львова", "привезти зі Львова" В мене так настрій піднявся після твого допису, дякую, Маюночко!
Уже вкотре переконуюся, що Бог своїм любим завжди дає найкраще! А здогадайся. Підказую: підказка - ЛР.