А в мене цей тиждень впринципi найкращий!!! Я прийняла дуже важливе для себе рiшення вчитись далi, мiняти професiю, мiняти щось в свому життi, а не сидiти i канючити як все х...во i як моє життя молоде котиться обабiч грунтової дороги, качається в пилюцi. Чоловiк ДУЖЕ мене пiдтримує, хоча ще 5-6 рокiв назад казав щоб я навiть i не думала, бо немаю шансу поступити, в мене акцент, не супер знання мови iтд... я час вiд часу йому це нагадувала що через нього я зневiрилась в своїх силах. Але тепер, правда не знаю чи через пиляння, чи вiн дiйсно вiрить в мене, але це не так важливо, вiн повнiстю на моїй сторонi!!! Оце б тiльки поступити! Поки що вчусь кожен день, треба вступний тест здати, вчусь аж дим iде! Коли поступлю, скажу куди саме Поки що я дiлюсь намiрами i добрим настроєм Всiм бажаю всього самого найкращого!!!
Перше буду здавати тест - це перший раунд тримання кулакiв. Потiм буду поступати, осiнню рiк Кози буде аж в 2017 але дiяти прийдеться значно ранiше
Це явно щось гуманітарне , де треба багато говорити. напевно лояром....? В любому випадку - Good Luck and all the best! А тест який? - TOEFL? P.S.Тільки не йдіть ні на яких психологів , "фільозофів" , і .т.д. - ці спеціальності нікому не потрібні.Це трата грошей і часу. Треба мати конкретну спеціальність , щоб приносила гроші.А всякі професії "пагаваріть" - це ...ну ще багачі собі можуть дозволити , бо їм гроші не потрібні , а хочуть щось для душі.
За співи не знаю. Але за акторство , то там акцент в англійській багато акторів має - це і Антоніо Бандерас , Пенелопа Круз , китаєць -каратист Джакі Чен.... І взагалі спеціально на актора в Голлівуді мало хто вчився.Читаєш їхні біографії - то всі "зі сторони".
Дякую за пiдтримку Тест не TOEFL, хвала Богу, бо його вже здала 100 рокiв назад ще при вступi в унiвер От здам той свiй таємничий тест i буду кричати з вершини гори, а поки що... носа в книжку i деколи на форум
... ага , то Ви вже все таки вчилися...А тепер знов "бек то скул". Навчилися би за перший раз , всього потрібного , то зараз би було інакше. Але як би знав де впадеш , то би підстелив.
TOEFL треба підтверджувати кожні 2 роки, хіба ні? для мене той тест взагалі страшний,навіть не пробую...з анг погано...ніяк себе до рук не візьму,не наберуся терпіння
Тут на мiсцi здається не треба. Тим бiльше коли вже раз здав, i закiнчив акредитований американський унiверситет. Я власне закiнчила саме унiверситет, не просто коледж, а унiвер. То грош цiна мому дипломовi якщо знов треба щось доказувати. (я б так подумала) Вiн не такий вже й тяжкий. Я здавала в 1999 коли досить поганенько знала мову ( в порiвняннi з сьогоднiшнiми знаннями) i здала на досить високу оцiнку, тiльки вже не знаю на яку, але здала добре, i без зайвих переживань. Там ще твiр треба писати 30хв, то теж було нормально. Купiть книжку по TOEFL вчiть кожнi питання, дивiться вiдповiдi, аналiзуйте, i все буде добре. Так, бек то скул. Але не вiд того що впала... вiд того що прагну займатись тим чим дiйсно хочу, а не просто заробляти грошi, що я й роблю зараз. Я не хочу в 45-50 згадувати коли менi ще не було 30 i я мала можливiсть щось змiнити в свому життi, зробити так як Я хочу, а не так "як лiпше", "як вигiднiше", "так всi роблять", "так скорше щось з тебе вийде"... iтд... але не зробила Зараз є як є, iнакше буде потiм, 5 рокiв назад теж було iнакше. Менi не зле зовсiм... але душа не лежить в мене до того чим я зараз займаюсь взагалi. Я не можу так жити, а тим бiльше я не можу дивитись у майбутнє i бачити себе на цьому ж мiсцi через 20 рокiв. Так не буде!
Аж дивно, що я сьогодні напишу у цій темі. Мені сьогодні так добре, щойно прийшла з концерту "Наше Різдво". Така ним задоволена, стільки емоцій. Хороший настрій, думаю, забезпечено на цілий рік!
І нічого дивного! Я взагалі, м"яко кажучи, дивуюся, як така симпатична молода жінка, як Ви, в такому віці, з такою зовнішністю, з такою чудовою дитиною, в такому гарному помешканні, з роботою бухгалтера-економіста, з відвідувачами-чоловіками, які тільки до Вас на роботі і підходять, з друзями, які гуртом приходять під Ваше вікно колядувати, та ще й такою увагою Самойловича може писати в тему "Мені сьогодні гірше всіх". Так тримати!