... просто мені сьогодні краще всіх

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем levandivka, 5 бер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й живіть щасливо.

• Подобається Подобається x 9
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А в мене цей тиждень впринципi найкращий!!! Я прийняла дуже важливе для себе рiшення вчитись далi, мiняти професiю, мiняти щось в свому життi, а не сидiти i канючити як все х...во i як моє життя молоде котиться обабiч грунтової дороги, качається в пилюцi.
    Чоловiк ДУЖЕ мене пiдтримує, хоча ще 5-6 рокiв назад казав щоб я навiть i не думала, бо немаю шансу поступити, в мене акцент, не супер знання мови iтд... я час вiд часу йому це нагадувала що через нього я зневiрилась в своїх силах. Але тепер, правда не знаю чи через пиляння, чи вiн дiйсно вiрить в мене, але це не так важливо, вiн повнiстю на моїй сторонi!!! Оце б тiльки поступити! Поки що вчусь кожен день, треба вступний тест здати, вчусь аж дим iде! Коли поступлю, скажу куди саме ;) Поки що я дiлюсь намiрами i добрим настроєм :)
    Всiм бажаю всього самого найкращого!!!

• Подобається Подобається x 22
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Успіхів Вам! :good:
    Ви хоч скажете, коли будете поступати, щоб ми кулачки тримали? ;)

• Подобається Подобається x 8
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А коли рік Кози?

• Подобається Подобається x 3
  5. Koza-Dereza

Перше буду здавати тест - це перший раунд тримання кулакiв. Потiм буду поступати, осiнню :)

рiк Кози буде аж в 2017 :sad: але дiяти прийдеться значно ранiше :)

• Подобається Подобається x 12
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це явно щось гуманітарне , де треба багато говорити.
    напевно лояром....?
    В любому випадку - Good Luck and all the best!
    А тест який? - TOEFL?

P.S.Тільки не йдіть ні на яких психологів , "фільозофів" , і .т.д. - ці спеціальності нікому не потрібні.Це трата грошей і часу.
    Треба мати конкретну спеціальність , щоб приносила гроші.А всякі професії "пагаваріть" - це ...ну ще багачі собі можуть дозволити , бо їм гроші не потрібні , а хочуть щось для душі.

Останнє редагування: 7 січ 2009
    • Подобається Подобається x 11
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я подумала про театр, сцену, співи, акторство.. :)

• Подобається Подобається x 7
  8. Patrick

За співи не знаю.
    Але за акторство , то там акцент в англійській багато акторів має - це і Антоніо Бандерас , Пенелопа Круз , китаєць -каратист Джакі Чен....
    І взагалі спеціально на актора в Голлівуді мало хто вчився.Читаєш їхні біографії - то всі "зі сторони".

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

і я так подумала!
    успіхів вам!

10. Так класно! Я снова на ЛФ! :yahoo:

• Подобається Подобається x 6
  11. Koza-Dereza

Дякую за пiдтримку :)
    Тест не TOEFL, хвала Богу, бо його вже здала 100 рокiв назад ще при вступi в унiвер :)
    От здам той свiй таємничий тест i буду кричати з вершини гори, а поки що... носа в книжку i деколи на форум ;)

• Подобається Подобається x 6
  12. Patrick

... ага , то Ви вже все таки вчилися...А тепер знов "бек то скул".
    Навчилися би за перший раз , всього потрібного , то зараз би було інакше.
    Але як би знав де впадеш , то би підстелив.

• Подобається Подобається x 4
  13. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

TOEFL треба підтверджувати кожні 2 роки, хіба ні? для мене той тест взагалі страшний,навіть не пробую...з анг погано...ніяк себе до рук не візьму,не наберуся терпіння

• Подобається Подобається x 1
  14. Daisy

Daisy Well-Known Member

:haha::haha::haha: Ні.

• Подобається Подобається x 2
  15. Koza-Dereza

Тут на мiсцi здається не треба. Тим бiльше коли вже раз здав, i закiнчив акредитований американський унiверситет. Я власне закiнчила саме унiверситет, не просто коледж, а унiвер. То грош цiна мому дипломовi якщо знов треба щось доказувати. (я б так подумала)
    Вiн не такий вже й тяжкий. Я здавала в 1999 коли досить поганенько знала мову ( в порiвняннi з сьогоднiшнiми знаннями) i здала на досить високу оцiнку, тiльки вже не знаю на яку, але здала добре, i без зайвих переживань. Там ще твiр треба писати 30хв, то теж було нормально.
    Купiть книжку по TOEFL вчiть кожнi питання, дивiться вiдповiдi, аналiзуйте, i все буде добре. :)

Так, бек то скул. Але не вiд того що впала... вiд того що прагну займатись тим чим дiйсно хочу, а не просто заробляти грошi, що я й роблю зараз. Я не хочу в 45-50 згадувати коли менi ще не було 30 i я мала можливiсть щось змiнити в свому життi, зробити так як Я хочу, а не так "як лiпше", "як вигiднiше", "так всi роблять", "так скорше щось з тебе вийде"... iтд... але не зробила
    Зараз є як є, iнакше буде потiм, 5 рокiв назад теж було iнакше. Менi не зле зовсiм... але душа не лежить в мене до того чим я зараз займаюсь взагалi. Я не можу так жити, а тим бiльше я не можу дивитись у майбутнє i бачити себе на цьому ж мiсцi через 20 рокiв. Так не буде!

Останнє редагування: 8 січ 2009
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

GRE, MCAT, GMAT, LSAT
    Та то один з осьцих екзаменів. В залежності яка школа.

17. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Аж дивно, що я сьогодні напишу у цій темі. Мені сьогодні так добре, щойно прийшла з концерту "Наше Різдво". Така ним задоволена, стільки емоцій. Хороший настрій, думаю, забезпечено на цілий рік!

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

І нічого дивного! Я взагалі, м"яко кажучи, дивуюся, як така симпатична молода жінка, як Ви, в такому віці, з такою зовнішністю, з такою чудовою дитиною, в такому гарному помешканні, з роботою бухгалтера-економіста, з відвідувачами-чоловіками, які тільки до Вас на роботі і підходять;), з друзями, які гуртом приходять під Ваше вікно колядувати:), та ще й такою увагою Самойловича;) може писати в тему "Мені сьогодні гірше всіх".

Так тримати!:good::good::good:

Останнє редагування: 8 січ 2009
  19. Koza-Dereza

Зорянка, пiсля ТАКОГО посту, ви точно маєте почуватись ЛIПШЕ ВСIХ!!! ;)

• Подобається Подобається x 13
  20. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Це точно! Для чого сумувати, якщо можна радіти життю?

а де твій аватар? :)