...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Моим родителям тоже ещё зарплату не дали. :sad: Как дальше быть?

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

може ще дадуть..
    невже зовсім совісті не мають..такі свята наближаються..

3. Багіра

Багіра Well-Known Member

ходила я сьодні до свого горе-викладача... там така черга була незадоволених студентів... і нікому то не дало нічого, ніхто нічо не довів...
    але якось так аж кумедно, що викладач мене саму переконав що в мене така погана робота))))

ну всерівно дуже йому вдячна, що він хоча б мене вислухав і пояснив свою позицію... якщо прийдеться писати екзамен, то вже буду знати, шо то треба...

ех, йду добивати ще один модуль...

• Подобається Подобається x 12
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

угу..
    Одним із гріхів, які кличуть о помсту до неба, є невиплата заробітної плати..
    Але кому то в голові..
    Свєта..
    Будут вітати,народ України,стояти,закотивши очі в церквах...
    А священники будут благословляти...
    І буде благодать...
    Ляпота...

Останнє редагування: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 11
  5. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

І як їм не соромно дивитися потім в очі людям за таке? Стоять в церкві, гріхи свої відмолюють, а потім цілу зиму відпочивають десь на островах. А люди бідують, сидять без роботи, не знають як далі жити...

• Подобається Подобається x 12
  6. Summer

Summer Well-Known Member

а хто думає про народ, про нас? вони в ВР думають тільки про себе......

• Подобається Подобається x 8
  7. Zoryanka

І про свої кишені...

• Подобається Подобається x 7
  8. gryvul

gryvul Well-Known Member

Я мав необережність тєлєвізор включити.... Пі-пі-пі-пі-пі!!

Нє, мені не так погано, бо є нет, і є Львівський Форум!!!!

• Подобається Подобається x 13
  9. Summer

Summer Well-Known Member

щойно бабуся сказала, що по новинам передали, що ліки знов подорожчають о_О, що в багатьох аптеках вже не буде завозу серцево-судинних ліків, ймовірно їх будуть продавати з під прилавку (нагадує часи перестройки....:sad: ) , одним словом залишки продають..... і що робити пенсіонерам, адже ліки і так дуже дорогі.....

10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

За декабрь дали .... в январе сказали не дадут - удел бюджетника, Юлька пхает законопроект где пожарникам сделают обязательную службу до 55-ти лет ... С......ккккаа ..... цены тихонечко подпрыгнули на 20 % ....

• Подобається Подобається x 9
  11. левиця

левиця Well-Known Member

Щойно прочитала на ЛФ анекдот про кризу і вам всім раджу. Бо ходили з голою д...пою і дальше будем.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Згадую я собі бідосю 90-х, коли мама без роботи, татові зарплату цукром видавали, бабця з дідом з пенсії відривали копійки на комунальні послуги і примудрялися одну курку, передану родичами з села, розтягувати мало не на цілий тиждень, а на першу стипендію ціла група спромоглася купили пляшку дешевого лікеру і кілограм "мильних" цукерок. Тоді ми з одногрупниками якось кризою не переймалися, все-одно для нас той час був найкращим, суцільне свято. :) І тільки тепер, коли у мене самої підростає дитина, і я не знаю, яке майбутнє її чекає з такою державою, я починаю розуміти, що тоді відчували мої батьки. Як пояснити дитині, чому ми живемо один в одного на голові, їздимо на старій машині і відпочиваємо на профспілкових нещасних базах, тоді як щодня з телевізора яка-небудь Катя Осадча щебече про гламурненьке життя "світських левів"? Вони одягають своїх породистих шавок мало не у золото, тримісячних немовлят возять у візочках від Ферарі, страждають, якого кутюрьє одяг вибрати п"ятирічній шмаркачці, чи якого автомобіля подарувати вісімнадцятирічному бовдуру, а середньостатистичні мами передають по кругу дитячі речі у спадок сестрам і подругам та сушать голову, яку краще купити дитині лашку: китайське барахло з краківського базару чи все-таки покопатись у секонді?
    Просто зло розбирає: працюєш від дзвінка до дзвінка, хапаєшся за який-небудь підробіток, і просвіту не видно, а те чмо посидить десять хвилин у раді, засвітить фізіономію на всіх трьох "свободах", і загребе стільки, що залишиться і пра-правнукам! Ну коли вже нарешті нажеруться?!! Вони там світять діамантами та випендрюються страусячими мештами, маєтками та майбахами, а сусідка моєї сестри похоронила десятирічну дитину, бо грошей, яких збирали всім селом, вистарчило лише на операцію у київській лікарні, далі виходжувати її не захотіли, "бо у них для іногородніх черга"! Хай би подивилися у очі тій мамі!

• Подобається Подобається x 13
  13. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Спращивает Герда у Кая: "А шо ты делаешь?" А он и отвечает, да вот, Снежная Королева велела сложить из букв "Ж", "О", "П" и "А" слово "СЧАСТЬЕ".

14. левиця

левиця Well-Known Member

Ви, Тутука, такий жах на мене нагнали. Я останнім часом теж про це все думаю. А ще думаю, нащо родити дітей, щоб потім так само мучились? Бо кращого не видно. Але то все зміниться. Настрій у всіх покращиться, бо йдуть ж Різдвяні свята. А вже так хочеться чогось приємного. Як казала наша вихователька на цьогорічному Різдвяному святі, "щоб слово криза не виходило з ваших уст".

15. Zoryanka

Свята... Скільки грошей потрібно, щоб до них ще приготуватися! Настрій зразу зникає, як подумаю, що після Нового року буде ще гірше...

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Я коли дивлюсь передачі з Осадчою, мене аж трусить!:ireful1: Ми з чоловіком без роботи, батьки як можуть, так нас і тягнуть, дожились до того, що свекруха нам свою пенсію віддає (слава Богу вона ще працює)! Я думала, що ми будем батькам допомагати, а тут таке життя пішло і ми і наша дитина в них на шиї. І просвіту ніякого не видно! Зла не хватає! :cry:

17. terrible

terrible Well-Known Member

;)а в мене-комедія... видали аванс за грудень, це при тому що зарплату за листопад не давали ще (!!!?) ... але то - сльози. свята на носі, завтра брату стукає 30-ть-ювілей?-ювілей+подарунок... в Марішки сесія, теж потребує капіталовкладень певних... за квартиру не плачено, якщо виженуть нас на вулицю в новому році-доведеться повертатись до батьків...одногрупницю сьогодні зустрів-чомусь ностальгія за універськими роками давити почала...
    отак, і все відразу купою навалюється.

єдиний позитив-серйозно почав замислюватись, як змінити життя. та як кинути палити;)

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

замислитись - то вже практично половина справи ;)

Останнє редагування: 24 гру 2008
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я так понял тут не только про зарплату можно, вот вам пример мрачного ....

Вот такое вот у меня утро было )

Позвонила на 01 милиция и говорит мол на строительный кран напротив ОДА залез какой-то чудик и орет ........ Приехали и правда на высоте 6-ти этажного дома на мостке крана сидит тело периодически провозглашая „Вся власть советам” .... через 5 минут на месте собралась толпа зевак, журналисты, милиция, МЧСники и псих бригада ....
    Уже имея подобный опыт решили прежде чем что-то начинать зафиксировать товарища, дабы он с высоты не кувыркнулся, внизу как раз под краном гостеприимно раскинулся котлован с торчащей арматурой - бррр….
    ППСнки для той благой цели даже выделил нам наручники, поднялись к «борцу за идею» два наших спасателя-альпиниста и пристегнули бедолагу к парапету, благо последний уже так замерз что сидел на корточках и не сопротивлялся …
    Дальше лучше, отчаянный врач от «психов» тоже залез на верх и для пущей уверенности вколол мужику 10 кубиков чего-то очень седативного … потом начались приколы, когда встал вопрос как его снимать оказалось что менты есть, наручники есть а ключей от наручников - НЕТУ! мол у них всего две машины на город и единственные ключи остались в райотделе соседнего района ……… пауза ……… по толпе пошли смешки, после 10-ти минутного торможения ППСник поделился секретом открывания наручников с помощью спички …… я и мой командир потренировались внизу на другой паре «кайданов» и обогащенные этим весьма прикладным знанием полезли наверх … оказывается то что снизу высоко, сверху- очень высоко , полная гамма ощущений от дрожи в коленях до запотевания конечностей (я блин высоты панически боюсь) .. в общем залезли, еще 10 минут промучились со страховкой и наручниками и очень аккуратно по вертикальной лесенке на веревке шаг за шагом опустили гражданина в теплые и радушные объятия милиции …. те его вручили «психам» но они его вернули ибо он вроде как нормальный только ооочень пьяный .. в конце концов эту «птичку» оказавшуюся граджанином Молдовы отправили в РОВД отдыхать …..

• Подобається Подобається x 15
  20. terrible

terrible Well-Known Member

точно!;)а друга половина справи-визначити мету та крокувати до неї ;)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)