...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Легко... но только когда чувств уже нет

• Подобається Подобається x 7
  2. Ну так чувства проходят... бывает, долго, бывает - нет...

• Подобається Подобається x 1
  3. Summer

Summer Well-Known Member

а як люди можуть наперед все знати, вони що Глоба? тут махінації нашої "хорошої" влади, а страждає від того народ, або середній українець як написали ви ( то чисто екон термін, більш західний я не зовсім згідна...)
    погана політика у Верховній Раді, яка ніяк не може затвердити ДБ на 2009 рік, і гріх тій владі яка просто знущається над простим людом беручи мін прож. мінімум і беручи 20грн в день йде по базару та показово закуповує продути :nea::sad: щей по новинам це показують. Ми це і без них знаємо.....

• Подобається Подобається x 4
  4. Daisy

Daisy Well-Known Member

Дотягне, а потім заплатить ще більше. Та не все так просто тут: знайдуть і вирахують:sorry:

• Подобається Подобається x 2
  5. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Так приємно, як за Тебе переживають....Але люди,не хвилюйтеся,то так...секундна хандра....в мене все добре:)

• Подобається Подобається x 14
  6. А разве может быть плохо с ЛФ? ;)

• Подобається Подобається x 5
  7. Patrick

Patrick Well-Known Member

...не вигідно Лілі "дотягувати". При заповненні income tax (декларації) за 2008р , вона знов якусь суму отримає назад.
    А так то вони відрахують , це що вона винна + % і різні накрутки.
    Закон тут такий , що вигідніше і простіше жити по закону , ніж його обходити.Як говориться -"сєбє дороже".

Але , Ви Мих, в дечому праві.В тому що дехто так і робить.Набере кредитів на картки , товару , грошей і... на Україну.Там іх ніхто не знайде.
    Але такі особи попадають на спеціальну "лісту пшебоєв"- де вїзд до Канади , США і Євросоюзу їм закритий навсєгда.Хіба що Раші можна поїхати , до сусідів білорусів , Казахстану і це все певно.

• Подобається Подобається x 6
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, Ліпше заплатити.....

• Подобається Подобається x 4
  9. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

точно!
    ви хоча б в Личко зайдіть - які там всі мущини імпозантні та цікаві:girl_tender:

10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ну що сказати... нерви треба берегти - здавалося б який зв'язок, але сиджу з температурою, лікарка сказала, то через нервове напруження :sad: Треба терміново взяти себе у руки, а не можу

• Подобається Подобається x 10
  11. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Щось мені дісно дуже погано. В душі наче щось перевертається і так сильно болить... Такий неспокій...

• Подобається Подобається x 10
  12. Ірена

Ірена Well-Known Member

дівчата! коли важко переключайтеся на щось інше. знайдіть собі занятя, щоби захоплювало вас повністю (це можливо і з малими дітьми і з трудовою зайнятістю). і тоді, повірте, - сердечні справи відійдуть на задній план.

• Подобається Подобається x 13
  13. Zoryanka

Та в мене нічого більше і не має, мала дитина робота... все, що зараз займає весь мій час... Сьогодні вперше я відчула, що таке серце, верніше як воно болить.... Ледве додому доїхала...

• Подобається Подобається x 7
  14. Боже, да почему всем так плохо? Что, не осталось на ЛФ позитивно мыслящих людей?

• Подобається Подобається x 1
  15. mavka

mavka Well-Known Member

в мене є знайома, яка свій перший інфаркт заробила в 24 роки.
    це не те, що Вам потрібно! я не знаю, що Вам порадити, але впевнена, що тільки Ви зможета або погіршити стан, або покращити. головне, вчасно зауважити, що зміни життєво необхідні.
    Ми з Вами - люди позитивно мислячі, чи не так ? :) роки довгих тренувань !! :)

Останнє редагування: 22 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я одна з них:)

• Подобається Подобається x 8
  17. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Життя змушує бути суцільним ПАЗІФФОМ :pardon:

• Подобається Подобається x 8
  18. Zoryanka

Та в мене позитиву також хватає, просто всі тим користуються, і до вечора весь той позитив кудись дівається...

19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Моїй мамі відмовили в візі. :sad: Я думала, шо вона мені приїде, хоч трошечки поможе з братом, я буду мати волі більше, більше вільного часу на себе. Не тим разом. Сижу реву, себе жалію. Свят не хочу.

• Подобається Подобається x 13
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Як я вам розумію, Маріє... До мене завжди на свята депресія приходить. Так тяжко якось. :sad:
    А дайте мені свою адресу, ми із Дарком вам листівочку пошлемо, аби хоч якось розрадити. :blush: Чекаю пп від вас. ;)

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)