...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ну такі тут закони :pardon:
    Є тут такі штучки "ізі-пасс", чіпляються до машини на скло лобове або на номер і коли ви проїзжаєте платний міст, тунель, дорогу, то воно автоматично вираховує плату з вашої кредитної картки:good:. От я так їздила місяців три, а мені висвічувало що неоплачено:). Одного разу чоловік привозить купу листів (ми переїхали, а вони посилали все на стару адресу), а там, що я наїздила десь на 1200$:crazy:, за кожен неоплачений проїзд 25$, хоч це коштувало 75 центів або 4$.Подзвонила я туди, прикинулась дурочкою, що читати невмію англійською і говорити теж не дуже, тільки приїхала до америки і чоловік дав мені машину, і я того всього незнала і що тепер робити... Попала на якогось веселого дядька, посміявся, пояснив і сказав звплатити 39.60$. То я заплатила менше ніж наїздила, бо проїзд через міст коштував тоді 4$.:haha::haha::haha:

Останнє редагування: 19 гру 2008
    • Подобається Подобається x 10
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, все дуже просто пояснюється.
    Оскільки я за минулий рік заробила лише 17 тисяч, 7 із яких пішли лише на Дарковий садок, то держава мені 2 тисячі дала кредиту, ну, чи повернула податки із того року. Потім вони сказали, що ми є випадковим вибором до перевірки документів, мали вислати чеки, що підверджували 7 тисяч оплати за садок, але ми вислали лише чек за 2, а найбільшу квитанцію забули в хаті на столі. Тому нам нарахували 1600 штрафу і ще плюс 100 за те, що вони нас так мордують зараз. :))) Ми задзвонили, пояснили помилку, вислали квитанції ще раз, уже на 7 тисяч. Далі виявилося, що ми ще одну тисячу не задекларували, бо десь я поділа форму від роботодавця (мала 5 чи 6 робіт, от і заплуталася в паперах), і ще виявилося, що вони мені ще одну тисячу порахували двічі, тобто це вже їх помилка, а не моя.
    І щось то все таке заплутане, що мене вже від того всього голова болить. :sad:
    Сподіваюся таки меншого штрафу за то все. :sad:

• Подобається Подобається x 8
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Насправді все це таке пусте... Гроші, банки, податки... Кожного дня якась людина втрачає щось більше, частку себе...

• Подобається Подобається x 9
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

з них штраф 1600 баксів..... ну а як інакше? за базар тре відповідати, нє?

• Подобається Подобається x 4
  5. Liliyah Romanova

Треба і буду.
    А є вихід?
    Позитив один, що тут дуже привітні чиновники. Я це називаю "дружньою бюрократією". :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

важко сказати.... чужа країна, чужі "нрави". В Україні я б сперечався. Мені он нарахувала теж податкова ... в разів 5 більше.... оскаржив.... сьогодні ходив до них на рандеву.... святий Миколай явно мені помагав.....

7. Liliyah Romanova

Так я теж не погнала платити зразу.
    Дзвоню, вияснюю, висилаю вкотре поправки всілякі.
    Кажу ж, вони тут дуже приємні. Любо говорити, любо дзвонити.
    Кожного разу дякую Богові, що тут так не футболять, як в Україні. :)))

8. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

...або здобуває
    чому лише втрачає? о_О
    рухатися можна в двох напрямках: вперед або назад
    тільки на місці не вдається людині постояти :)

9. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Хочеться бути на самоті... вести відлюдкуватий спосіб життя.....втікти.... згаснути....сховатись..... забути..... нікого не бачити й не чути...меланхолія.... .

• Подобається Подобається x 5
  10. Daisy

Daisy Well-Known Member

Таке буває, але це пройде і буде все добре:give_rose::give_rose:

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

сьодні чула одну прекрасну фразу 60тирічної людини, що в молодості здається, що щастя впереді, а в старості, що вже позаду.. значить щастя насправді в теперішньому!!!

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

Не жалей что было, не гадай что будет, береги что есть:)
    В кожному віці свої прєлєсті:tongue:Во!

• Подобається Подобається x 7
  13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Миху , не рівняйте з Україною.
    Не бере чиновник тут хабарів. Не через це що вони такі чесні і правильні.А через це , що система так зроблена - що не дасьте Ви йому того хабаря.
    Один перевіряє , інший висилає лист і т.д. Ви їх безпосередньо не бачите.Комунікуєте з ними при потребі via - пошта , інтернет , телефон.
    Коли в окремих випадках кличуть на аudit (переслуховування) то ще інші люди будуть розмовляти.

• Подобається Подобається x 6
  14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мавпусику, ну скільки ж можна?Ну як тобі допомогти ?Аж у самої серце крається.
    Скоріше б весна, може з пробудженням природи і ти сама відродишся, може і в тебе зацвітуть квіти в душі?

• Подобається Подобається x 6
  15. Patrick

Patrick Well-Known Member

Яки би Ви зайнялися чимось серйозним , тоби і дурниці в голову не лізли.
    Спорт , молитва і робота -це основні ліки. Мужика Вам треба , щоб в руки Bac взяв і не давав "розкисати".

16. Alias

Тю, та якраз же через нього і настрій у неї такий:)

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мужик,видно не тотой...був...:nea:

18. Alias

та вже зрозумыло, що не той.Будемо чекати ТОГО

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

дотягніть до від"їзду з Канади.... а там....

20. Да то такое дело. Другого найти всегда можно, не? ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)