...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

А мені сьодні на дорозі придурок попався - вилетів чорт зна звідки і ледь аварії не спричинив:ireful1:
    Мущииина:bad:

• Подобається Подобається x 10
  2. Зануда

Зануда така зануда

Паршивий день. Реально паршивий. Я реально розкисла. Так довго трималась і переконувала себе, що все зможу витримати і бути сильною, а сьогодні вже більше не можу - просто хочу виплакатись. Але зате я переконалась, що довкола мене є хороші люди, які готові допомогти і підтримати. Які підствлять плече, скажуть добре слово і просто приємно здивують своєю турботою. Я таке дуже собі ціную і надзвичайно вдячна тим людям.

• Подобається Подобається x 18
  3. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

І у мене день такий-собі. Залишилось ще декілька подарунків докупити, люди все так "розгрібають"... Завтра піду з своїм синочком в садочок, там буде свято до св.Миколая.

• Подобається Подобається x 6
  4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Мавпусику, я б радістю переживала депресію, причиною якої була б "ностальгія за минулим" (за НИМ):blush::blush::blush:... Я б охоче обміняла її на проблему виплати двох кредитів, один з яких у доларах, оплати комунальних послуг, плати за дитячий садочок, невелику зарплату держслужбовця і перспективу не отримати її за січень, затримку зарплати чоловікові, напівпорожній холодильник і страх за майбутнє рідної дитини в цій дірявій державі...:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 21
  5. Зануда

Зануда така зануда

Як я вас розумію...:cry:

• Подобається Подобається x 11
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

а хтось би поміняв свої проблеми зі здоровям чи своїх рідних за отакі от турботи... все в житті відносно, а те що переживаєм саме ми - найскладніше, бо то НАШІ клопоти.. не від егоїзму, а від того, що зачепило то нас, що не справляємся((

• Подобається Подобається x 13
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Йой, людоньки, із такими дописами треба йти в "мені сьогодні гірше всіх"...
    Я сьогодні, як почула, що гривню нині у Львові подекуди й за 10.50 продавали, то мені так зле зробилося... :sad: Нелюди... І як їх земля носить? :sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 15
  8. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Думаю то питання часу... знайдеться і на них управа... доведені до відчаю на багато здатні... зараз не початок 90-х, коли ми тільки отримали нову державу і думали, що то так має бути: з/п кавою або затримка на пів року.

Пам"ятаю мені давали на тиждень 5 грн (2 грн на дорогу, а 3 на прожиття)... а ще як вдягала теплі шкарпетки в кросівки і казала мамі, що не холодно зовсім, бо мамі не дали з/п за осінь і чоботи нема за що купити.... тільки побачили світло в кінці тунелю, з"явились надії, батько роботу поміняв...

Не можу дивитися новини...нудить від морд егоїстичних амбіціозних політиків... про що, крім грошей, вони можуть думати??? на той світ грошей не забереш, а відповідати доведеться...

Всеукраїнська депресія, інакше не назвеш.... купа проблем, державі на народ наплювати... та ні, навіть не наплювати, тільки останнє забрати... буде нова хвиля еміграції...

Останнє редагування: 18 гру 2008
    • Подобається Подобається x 20
  9. Liliyah Romanova

І я так бачу.
    Ми з чоловіком учора вперше подумали, що добре, що ми зараз не у Львові. І жахнулися тою думкою... :sad:

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це ж треба, і ми про це сьогодні думали.. І чим далі, тим менше шансів на повернення.. :cry:

• Подобається Подобається x 12
  11. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

зате українці - Унікальний Народ, який вміє не просто виживати, а Жити в будь-яких умовах. хоча, звісно, хотілось би для свого народу всього найкращого...

• Подобається Подобається x 12
  12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Мдя..я ото почитала,дівчата,ваші дописи і стало ясно,жи моя температура 37 градусів(вже два тижні тримається,з такою мушу на роботу ходити,ходжу така дохла....навіть не знаю що думати,від чого то) то всьо квіточки проти ваших проблем..от нам вже авансу не виплатили,зарплата буде аж в кінці грудня,а за січень може й не отримаємо..на канікулах певно нас відправлять у відпустку за власний рахунок(якраз на 12 днів канікул)..отаке во....

• Подобається Подобається x 7
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ви мене розсмішили... падіння курсу гривні це нещівний удар по позахмарних штрафах за порушення ПДР!

І взагалі, дівчата! Таке відчуття, ніби ви Україну любите за те, що у неї курс долара до гривні був 1 до 5.... неможна так.....

• Подобається Подобається x 2
  14. mavka

mavka Well-Known Member

оце й мені останнім часом лячно. родичі кажуть, що скоро народ з вилами піде на Київ...

• Подобається Подобається x 8
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

не бійтеся, разом нас багато, нас не подолати.

• Подобається Подобається x 1
  16. Liliyah Romanova

Добре, що вам так смішно.
    А я Зануду почитаю і мені ЗОВСІМ не смішно.

• Подобається Подобається x 7
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

з вилами тре було йти, коли Майдан був...:sorry:
    тепер піздно.
    сидять високо і людей мають далеко:ireful1:

• Подобається Подобається x 6
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

От не знаю чого, а в мене теж буває час від часу температура 37. Але я тим взагалі не переймаюсь.. Міряю тільки для того, щоб показати чоловікові, що в мене теж 37 і при цій температурі можна жити, а не вмирати на ліжку зі статусом "хворію" в асьці..
    Дуже неприємно від Вас таке чути. Просто слів бракує.. Добре ж знаєте, що Ліля і я не з власної волі живемо за кордоном і при першій же нагоді повернулись. Думаєте приємно нам тут? Думаєте, що тільки радіємо, що можемо вижити за кордоном і душа за рідних та друзів не болить, які живуть від зарплати до зарплати, не знаючи навіть чи їм заплатять і коли?
    У Львові ми жили на квартирі на 2000 грн в місяць (чоловік заробляв у Львові копійки, а коли їздив до Польщі на зустріч з клієнтами, то більше тратив, ніж заробляв). За ті гроші йшли на винайм квартири, окрім звичайних витрат. Частину продуктів брали від батьків, бо не давали собі раду. Тому і виїхали. Щоб вижити і не сидіти в батьків на шиї, щоб мати можливість їм допомагати, щоб не відмовляти собі в фруктах, щоб мати за що виховати дітей.. А не тому, що тут долар вищий.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що вам ще сумно, бо мені вже смішно.

Нірвааааанко. Та чи ви не знате жарти Миха?
    Та й взагалі, нема тут чому заздрити... Думаєте, я не розумію, що на чужині важко?
    Ех... молодість, молодість.....
    Ну добре, думайте що хочете, я не ображаюся.

Останнє редагування модератором: 18 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  20. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

а мені не сумно і не смішно і не дивно...
    хоча що робити далі з тою кризою я не знаю :scratch_one-s_head:
    наразі в мене настрій типу "скільки тої зими?"

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)