...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Я уже на протязі 2-ох місяців не можу нормально спати...прокидаюся в годині 4 і все...ходжу по хаті, виглядаю щось у вікно...але там нічого нема....тільки ніч, тишина, самотність.....і....

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

То все нерви....

• Подобається Подобається x 3
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

і я про теж саме говорю мавпусику, а вона все свято вірить в те що я помиляюсь;) це нерви, депресія і внутрішня стурбованість.... шановна!!! схаменіться!!! адже ви живете, а життя прекрасне

• Подобається Подобається x 8
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

найчастіше причиною наших проблем є МИ САМІ. продовжуючи себе жаліти і шкодувати за тим, що не відбулося, ми не даємо собі рухатися вперед.
    (знаю, що радити найлегше комусь, але аж ніяк не собі... але задумайтесь!)

• Подобається Подобається x 13
  5. Малесенька

перед тим як щось комусь говорити, спершу випробую це на собі. сама по собі знаю як важко пережити втрату коханої людини, цю нестерпну самотність.... але чим більше про це думаю, тим більше відчуваю біль який мене пронизує і знищує як особистість. в нашому житті є багато різних моментів на яких варто зупинити свою увагу.... чому ми самі повинні заставляти нас мучатись і страждати за тим, що ніколи не повернеться? кожна людина сама коньролює свої думки, бажання.... і т.д.
    чи я помиляюсь?

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

ми говоримо про одне - різними словами:)
    саме ми є господарями свого життя, а не хтось інший, (той хто пішов, чи не захотів прийти, чи коли сприйде (або не прийде) .
    (це я й собі кажу постійно):cool:

7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

кАрочЄ, з усього цього я зрозуміла, що ДОСИТЬ НИТИ і жаліти себе, бо це ніколи не закінчиться.Треба піднімати дупу і йти в народ, відключити свої емоції, зайнятися чимось, а може навіть ремонт почати робити своїми руцями, щоб фізична втома затьмарила душевні муки

• Подобається Подобається x 13
  8. Малесенька

я настільки сильно втомлююсь на роботі, що коли приходжу до дому в 22.00 то ні про який ремонт думати не хочеться:smile: а тільки чай, ліжко і спати рівним рахунком до 6.00

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

...і нема часу заморочувати собі голову:good:

• Подобається Подобається x 1
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А мені вчора було гірше всіх. Защемило в попереку нерв.:cry: Болить, ні повернутися, ні розігнутися, права рука не піднімається. Помилася лівою рукою, ледве з ванної виповзла, впала на коліна біля ліжка... і все. Мене "зафіксувало" в позі "зю" - ні туди, ні сюди! Тільки головою можу повертати. Добре, що в мене сусідка медсестра. Мама побігла за нею, вона прийшла і зробила мені "роздупляючий" укол.:crazy: Лягаю в ліжко, лягла в одне положення - не по-вер-ну-ся!!! Як "зішкребла" себе з ліжка - не пам"ятаю. Після того довго не могла себе змусити лягти в ліжко назад. Вже очі злипаються, а я все стою і ходжу. Сідати не можу, бо може знов "зафіксувати". І кашляю вже місяць... :cry:
    От сьогодні вже з горем пополам лазяю потрохи. А на роботі нагрузили по саме нікуди, то ж мушу до понеділка бути як огірочок. Або хоч віддалено його нагадувати.
    Чоловікові не ліпше. Вухо заклало йому і серце другий день коле... Так що невідомо, кому з нас гірше.:cry:
    Блін, ну і нажалілася! Словесна діарея, пардон. Гілка ж така тут...:dntknw:

Щойно було гірше всіх чоловіковому ноутбукові. Я прибирала на столі і ненароком штовхнула незакриту пляшку з пивом на клавіатуру...:crazy: Слава Богу, нічого не вибухнуло і ноут не "відкинув копита". Попив пива, повитирали його серветками, посушили феном.:mocking: Працює. Але який шок я пережилао_О

Останнє редагування модератором: 15 лис 2008
    • Подобається Подобається x 7
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З серцем - зрозуміло: в мене б теж прихопило від виливання пива на ноут...:mocking:
    Але вуха б тоді заклало у дружини...:lol:

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

В мене не заклало. Тільки в трубочку звернулися:mocking::mocking::mocking:

13. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

+10000000!!!! одного дня мені цей постулат дуже допоміг вилізти на світ білий)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

А мені навіяло...

Есть один только вечный пустой предел...
    Вы ж привыкли и попросту позабыли,
    Что, какой ни достался бы вам удел,
    Если каждый ценил бы все то, что имел,
    Как бы вы превосходно на свете жили!

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=408234&postcount=519

15. Mavpysuk

на роботу я сьогодні всетаки не пішла...немала сили і бажання...ніколи не думала, що зненавиджу свою роботу так сильно....ну слава Богу,що вже маю іншу на яку я йду як на свято....робота на якій мене поважають ...а це головне...

16. Полковник

Полковник миється в бані

А денег сколько дают?

17. Mavpysuk

скажу так: з зарплати багато чого можу собі дозволити...

18. Полковник

Полковник миється в бані

Ясно.
    С жуйками проблем нет!
    Правильно?

19. Mavpysuk

Вистарчає на майже все....і на жуйки теж....

• Подобається Подобається x 1
  20. Малесенька

в мене сьогодні трагедія.... моя улюблена кава закінчилась:cry::cry::cry: і прийшлось зварити галку:cry::cry::cry:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)