...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

День - это маленькая жизнь, и надо прожить её так, будто ты должен умереть сейчас, а тебе неожиданно подарили ещё сутки (М. Горький)
    Ця цитата мені досить сильно помагає... дає мені сил зробити крок в перед, не оглядаючись назад

• Подобається Подобається x 9
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ги-ги-ги...
    Ще би сказала, що ж ти робила до тих 35! ;) :tongue: :)))

• Подобається Подобається x 3
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я в 18 казала, що моє життя не вдалось :). А тепер маю ті 23, деколи згадую ті часи, щоб потужити - ну не можуть кобіти без страждань! От глупі :D

• Подобається Подобається x 14
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну чого тут дітей казками страшними страшити, хоч і Галовін на носі :lol:

Я була безхребетна і залежна від людей і обставин до недавнього часу. А тепер он ходжу по-хаті і збираю компліменти.:mocking:

• Подобається Подобається x 13
  5. Liliyah Romanova

І правильно, бо ти стала СОБОЮ!!! :give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 4
  6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дітьо.......:mocking:

• Подобається Подобається x 10
  7. Liliyah Romanova

Дідушу, а чо ви не рожкажете дітем, як би то мало бути, бо шош тільки шмієтеша? Ви рожкажіт, а ми пошлухаємо...
    Ше би шкажали кіко вам років... :))) :tongue:

• Подобається Подобається x 5
  8. olya_d

olya_d Well-Known Member

А в нас сьогодні квартиру обікрали...Живемо зараз з батьками, а на квартирі в себе якраз майже закінчили ремонти, поставили опалення...Якраз і опалення вкрали - котел, батареї, інструменти...Тиждень постояло

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Який жах!Невже ніхто не бачив? То ж не гаманець винести з квартири.А у Вас не виникала думка, що то може по наводці самих майстрів обікрали квартиру?

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Alias, майстри знайомі, але все таки думка така виникала. Бо минулого року ми цей котел купили і він лежав там рік на квартирі, ніхто його не рухав. Майстрів тоді не було. А тепер лиш поставили - і все, по котлу...

11. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А мені сьогодні зле....повертаються персонажі мого минулого...болить душа, болить серце...на роботі повний завал....так хочеться чогось позитивного, хорошого...якоїсь підтримки...

12. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Не оплакуй ні мрій ні згадок,
    Загуби своїм прикрощам лік.
    Щастя треба - на всякий випадок,
    Сили треба - на цілий вік.
    (Л. Костенко)

Якщо жінці наразі немає для кого жити - її нічого не залишається як жити для себе і тих близьких та рідних хто її все ж таки потребує. Якийсь час. ;) А цей час є сенс негайно використати, при чому продуктивно, щоб таке добро не пропало без жодної користі.. :) (як то робить кожна добра господиня з тими продуктами, що ось-ось почнуть псуватися).
    Використовуйте цей час, що зараз маєте, для того щоб встигнути втілити в життя те, на що потім може просто не вистачити часу - хтозна яка там купа сімейних клопотів чекає на Вас за рогом.. - тоді ж буде не до власних інтересів, давніх власних мрій та планів, задумів, правда ж? :give_rose:

• Подобається Подобається x 10
  13. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

оце сьогодні не спала до пятої ранку:sad:
    вертілась, крутилась... думки різні в голову лізли...
    прийшла до висновку що в мені живе двоє людей, одна людина керується тільки розумом, розуміє як то має в житті бути, як правильно робити це чи інше, а друга людина керється тільки серцем.... саме обідне те, що серце затьмарює розум... не хоче або не може відпустити біль, біль який залишився після нещодавньої травми. я розумію що потрібно жити далі, встигати за життям і ніколи не зупинятись, але ще гірше коли ти сама розумієш, що все це була остання крапля, і в твому серці більше немає місця для мужчини (от тут мені стало страшно):scare: можливо пройшло занадто мало часу? але не хочу!!! не хочу повторювати старі помилки, не хочу і боюсь починати якісь стосунки... боюсь цього болю і цієї самотності яку переживаю на даний момент... а з другої сторони хочу сімю, дітей... і знову в памяті відновлюються картинки, які там закарбувались на завжди... ці ніжні руки, теплий погляд....
    скільки це ше буде продовжуватись?!:cry:

• Подобається Подобається x 6
  14. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Може це й смішно...але плачу... плачу, бо Массі не вистачило всего 1 пункту. Він теж плакав на подіумі :sad: Мить чемпіонства була зовсім поруч... Останній раз так плакала, коли збірна України з футболу програла у чвертьфіналі

• Подобається Подобається x 4
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Йому тяжко, він змінився і робить не те, що треба. Він в омані, його дурять, він не бачить, він не чує, він не хоче! Не хоче бачити, не хоче чути. Він хоче не те, що треба. Він наївний і занадто емоційний. Він тікає, бо так простіше. Він закриває вуха, важко прийняти правду. Важко визнати, що помиляєшся. Чому не чуєш порад? Не весь світ проти тебе! Тобі хочуть допомогти! За тебе переживають! Ти комусь потрібен! Зрозумій це накінець! Навіщо витрачаєш час на людину, яка тебе не потребує? Навіщо женешся за журавлем в небі? Не змінюй роботу, тебе надурять! Все так просто і легко не буває! Тим більше відразу. Не можливо отримати все відразу. Просто неможливо. Відкрий нарешті очі! Зніми рожеві окуляри! Почуй і задумайся! Живи тим, що маєш, цінуй. Витягни розум з туману, здмухни з нього бздури. Включи його! Змінися! Рятуй себе! Візьми себе в руки! Ти сильний і розумний. Тому ти можеш. Тільки забажай! Прошу тебе від імені тих людей, яким ти потрібен. Прошу тебе, заливаючись сльозами. Важко чути про те, як ти себе губиш. Прошу тебе, одумайся! Все набагато простіше, не ускладнюй. Зроби порядок в собі. Ти мусиш повернути на іншу вулицю, ти просто мусиш це зробити. Бо ти не бачиш, що ця дорога приведе до загибелі. Зверни з дороги, прошу тебе! Хоча б спробуй! Ти потрібен мені! Ти потрібен мамі! Нам тяжко.

• Подобається Подобається x 17
  16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Та ні, то не смішно. Як згадаю, як я ревла в фіналі ЛЧ - 2005... :cry:
    Але... у царя Соломона був перстень, на якому було написано "Це минеться". Коли йому було зле, він дивився на той напис і заспокоювався. Але одного разу і то не помогло, він зняв перстень і кинув його. І помітив ще один напис з іншого боку: "І це також минеться" :smile:
    Банально, але не треба шукати нових стосунків тільки тому, що хочеться сім'ї та дітей... Минуле треба пережити, поплакати і відпустити. І тоді нові стосунки самі знайдуть Вас. :smile:

• Подобається Подобається x 6
  17. Mavpysuk

Я вже сама не знаю чи то мені зле, чи дуже зле....Робота не приносить ніякої радості - один негатив, у всьому іншому така ж ситуація........

18. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А чому? Мала зарплата? Начальник-звір? Фізично важка робота? Поганий колектив? Не сприйняли колеги? Пліткують? Далеко добиратися? Чи це просто "не Ваше"?

А "все інше" - це що? Чи Ваше "все" - це щось одне, але воно "Ваше все"? І воно задає темп усьому іншому?:blush:

19. Mavpysuk

Не моє...Колектив чудовий - майже сама молодь-це добре...Зарплата - навіть більше ніж я хотіла, але просто напросто це не моє.....

Одне...але для мене все...поки що...

• Подобається Подобається x 1
  20. Liliyah Romanova

Я би вам радила перечекати. У час кризи не можна, категорично не можна, приймати будь-які рішення.
    У мене теж був момент, коли думала роботу кидати. А тепер знову цікаво. І підвищення намічається невдовзі. А це значить, що знову чомусь новому вчитися доведеться.
    Не поспішайте, що би не було. Просто стисніть своє незадоволення в кулачок на якийсь час.

Останнє редагування: 5 лис 2008
    • Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)