...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

23.10.2008 14:40

Львовянин, который пострадал от взрыва газа, пытался подключить газовый конвектор.

Чрезвычайная ситуация, а именно хлопок газовоздушной смеси, который сегодня, 23октября, произошел в полседьмого утра во Львове, возникла из-за несанкционированного вмешательства абонентом в газовую сеть. Житель однокомнатной квартиры по адресу ул. Сахарова, 34 самовольно разобрал кафельную печь и пытался подключить газовый конвектор, не имея ни соответствующей технической документации, ни проекта на выполнение этих работ, - сообщили ZAXID.NET пресс-секретарь ОАО "Львовгаз" Оксана Ростыкус.
    Такими действиями потребитель нарушил "Типичную инструкцию по безопасности пользования бытовыми газовыми приборами", а именно пункт 7.1, который запрещает проводить самочинную газификацию дома (квартиры, садового дома), перестановку замену и ремонт газового оборудования.

В результате такого самовольного вмешательства в газовую сеть пострадал сам владелец квартиры, получив многочисленные ожоги тела. Работники аварийно-диспетчерской службы ОАО "Львовгаз" ликвидировали аварийную ситуацию и прекратили подачу природного газа на квартиру №13, что на ул. Сахарова, 34.

Напомним, сегодня, 23 октября, в 6.30 утра к ГУ МЧС Украине во Львовской области поступило сообщение о том, что на пятом этаже пятиэтажного жилого дома во Львове по адресу ул. Сахарова, 34 прозвучал громкий взрыв.

Как сообщил ZAXID.NET работник пресс-центра ГУ МЧС Украины во Львовской области Виталий Туровцев, подразделения МЧС за считанные минуты прибыли на место событий. Из помещения, в котором произошел взрыв, спасен 37-летний владелец квартиры, который получил многочисленные травмы и 50% ожогов тела (ІІ-ІІІ степени тяжести). Пострадавший в тяжелом состоянии госпитализирован в реанимационное отделение 8-й клинической больницы г. Львова.

По предварительной информации, в квартире произошел взрыв газа.

Останнє редагування: 23 жов 2008
    • Подобається Подобається x 4
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

пару метрів від депо.. здуріти можна.. добре, що нема жертв таких, які мені снились..

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені дуже погано зараз. Я в розпачі. Чоловік поводиться гордо і зарозуміло на мене перекладає вину за все що діється. Навіть слова психолога прийняв як те що вона на його стороні і що це я неправа. І взагалі поводиться так арогантно що мені зле.
    А вдома прийшла а тут щей мамаша мене добиває, що в хаті балаган, хоч то і не вона прибирає але як можна так насмітити. І нічого не змінилось. Він який був такий і є. А ти говорила одне а зробила все навпаки. І він ніякої роботи не знайде і ніхто його ніде на роботу не візьме. І така самозакохана в своїх словах і має задоволення з того що робить мені боляче. Я в шоці! Оце так рідна мамуся.

А психолог сказала що мені буде дуже тяжко, бо я не лише одна проти клану буду боротись а щей з егоїстом страшним який знає лише себе. Справді хочеться все кинути і втекти кудись. Немаю надії на покращення.

• Подобається Подобається x 23
  4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Як так будете говорити , то точно не буде.
    Падання духом - це одна з причин поразок.
    Ви є сильна жінка і Ви це переборите.Ще будете сміятися з того.
    А чоловікові , Ви знайдіть роботу. Так-так - Ви! Зробіть йому резюме і самі розішліть.А ще попитайте по знайомих ...Тим Ви зрушите його інертність.
    На будові , або шофером ЗАВЖДИ Є РОБОТА.Що би мені не казали , я не повірю. Сам колись в скрутні часи був шофером і знаю , що це таке.Сіті драйвер з 7 до 5 , деколи овертайми ; 5,6 днів/тиждень - нормальний хід. Гроші , не аби які , але допомога в сімї зразу відчується.

• Подобається Подобається x 10
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Марусю, якби я брала близько до серця все, що мені моя мама каже - то давно би вже збожеволіла. :girl_crazy: Take easy. Це вона так за вас переживає. :girl_cool:

Я тут притарабанила штук 70 тестів, які треба перевірити. :girl_cray: Іспанко, падруга, пасачуйствуй мнє. Толька ти можеш панять майо горє. :drinks:

Останнє редагування: 24 жов 2008
    • Подобається Подобається x 16
  6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Як я Вас розумію, Марусю. Окрім того, що егоїст, так ще поводиться як хлопчисько. Я чекаю від нього чоловічого вчинку, а він тікає від відповідальності. Я зможу без нього, але... Він кохає мене, я це знаю і бачу у його очах, але не розумію чого він злякався, ми ж дорослі люди, давно разом... Не розумію... Для себе вирішила, що йому може потрібен час, щоб подумати... Не знаю...

• Подобається Подобається x 7
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

не вірю!!! нізащо!

• Подобається Подобається x 1
  8. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Маріє,ЯК я тебе розумію,дарагая майа:) мене в гімназії теж зошити чекають,які тре перевірити...бєєєєєєєєєєє....як я того не люблю:suicide::suicide::suicide::suicide::suicide:

• Подобається Подобається x 8
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в мене ангіна і мені зве...

10. mavka

mavka Well-Known Member

а я переживаю, щоб мені в середу на суді права не відібрали за хронічне перевищення швидкості. а на малій швидкості тут нічого не встигнеш.

словом, бачу, що Лулу - найкраще. :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я то думаю, хто на Левандівці гасає....

12. Полковник

Полковник миється в бані

Чё, чё делает?????

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

А там тоже Левандівка є?
    чого тільки в тотій Гамериці нема...

• Подобається Подобається x 11
  14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Невже вони такі звірі ?
    Нє панімают, шо "какой же рускій нє любіт бистрой єзди" ?

• Подобається Подобається x 8
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Як мені сьогодні погано...Вчора святкувала з своїми співробітниками те, що вже всіх взяли на роботу....Думали що культурненько сходимо на кавусю і все....сталося не так як гадалося...те що самопочуття не зовсім добре - то це пів біди...А жалію про те, що розмовляла з людиною про яку я вже б давно мала забути...Сама собі сиплю сіль на рану, знаючи що і так вже нічого не зміниш...і сталося так як мало бути...

Останнє редагування: 25 жов 2008
  16. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ех...яка гарна сонячна погода...яке непередбачуване життя...:girl_sad:
    Мало було пухнастику роботи - захотів він працювати і в суботу - задля кар'єрного росту ("так сказать";)). Та й "підкинули" роботу на суботу і пухнастик ся тішив:crazy:, але недовгоо_О
    Бо прийшла субота, а голос в нього "сів", ой "сів", ледве одна людина почує, що той пухнастик говорить (а мали б чути 30:smile:). Ну і всьо, сидить "трудоголік" вдомцю, трохи шляк 'го трафляє :8: чому то так сталось
    Алє ніц не зарадиш...таке життє...напевно...:)

• Подобається Подобається x 6
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я б мала вже сьогодні десь через годинку потонути в обіймах коханого.Але не судилося....:sad:зустріч на невеликий час перенеслася.Отже, пішов він на роботу, а я приїхала додому...у тата ДН, трохи відмітимо та й буду працювати, бо перегляд, сесія на носі.

18. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

надіюсь ці вихідні допомогли?
    якшо ні, то прийдеться ще раз вас викрасти шановна і завести кудись світ за очі)))

• Подобається Подобається x 4
  19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені мій голос повернувся. Правда горло ще болить... але зве мені сьогодні бо треба дуже сильно сваритись з мужом... буде як в тому фільмі про Шуріка на будові
    - А может нє нада?
    - Нада Фєдя! НАДА!!!

• Подобається Подобається x 10
  20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А що ж він знову такого втнув, що його сварити треба? :shutup: Погано тренується? :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)