...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Ви влучним словом охарактеризували мій стан...........

2. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

- Как дела?
    - На букву Х...
    - Это "хорошо"?
    - Нет, это:cesored:

Послал другу смс-ку: "Как дела?" Пришел ответ: "ХОРОВО". Вот сижу и думаю: что имелось в виду и где же тут опечатка?

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 10
  3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

це ще мяко сказано.

не діло тільки в хлопах, хлопи це пів біди, а вот наслідки їхньої руйнівної сили можуть бути фатальні.
    природа.... що тут поробиш))))
    добре мені тут з вами на форумі, і висварять і пожаліють і підтримають
    без вас я б точно....
    дякую Вам всім велике

• Подобається Подобається x 2
  4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Малесенька, Мавпусик! Дівчата, це що за такі суїцидальні настрої? Вже перестаньте!
    Знаєте, у фільмі "Собака на сіні" була одна дуже хороша порада. Щоб посунути своє нещасливе кохання з п"єдесталу, потрібно уявити його недоліки (які точно мають бути) у сотні разів більшими. Я, наприклад, своє перше нерозділене кохання уявляла верхи на унітазі, з бодуна, прокуреним, неголеним, на волосатих кривих ногах (неважно, якої насправді кривизни - все-одно криві!) стоячі шкарпетках з дірами, через які вилізли великі пальці з брудними нестриженими пазурами, з дурнуватою посмішкою на мордє ліца... :D :mocking:
    А, і ще він одною рукою длубався в носі, а другою зминав якусь комуністичну газету. О як!
    А може дійсно зберетеся разом і перемиєте кісточки тим еее... невеликим рогатим худобам? Тільки не так "він такий добрий, розумний, веселий...", а "зануда, ревнивий, скупий, розкидає шкарпетки, заляпує дзеркало у ванній, дістає своїми цінними вказівками..." (ну, вам там видніше ;) )

• Подобається Подобається x 8
  5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Хочете, підкажу свою стоматологічку, вона зовсім не страшна, все обезболює, і найголовніше - дозволяє хникати, підвивати і ойкати? :)

П.С. Гарно до вашого допису підпис про "важче посміхатись" підійшов... :)

• Подобається Подобається x 2
  6. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

А я б, навпaки, запропонував перегорнути сторінку і дивитись тільки вперд. Майбутнє, на відміну від минулого, є прекрасним тільки тому, що непередбачуване. То ж най вам щастить !

Останнє редагування: 22 жов 2008
    • Подобається Подобається x 10
  7. Малесенька

шукала я оті недоліки, добре шукала...
    їх нема...
    важко найте те чого нема

8. Малесенька

щоб дожити до майбутнього потрібно пережити теперішнє, настояще

• Подобається Подобається x 3
  9. Mavpysuk

Ідеальних людей не буває...Якщо добре пошукати, то недоліки все таки...Просто ми їх самі ховаємо за стіною "сліпої любові", яку ж і самі створили...Треба накінець вже нам з Вами Малесенька це зрозуміти....якби наші "кохані мужчини" були б такими білими і пухнастими, то ми б були зараз з ними, як за камяною стіною...але це не так...І повинні вірити, що у нас ще все буде добре...

• Подобається Подобається x 5
  10. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Це точно... Мене насторожують такі супер-ідеальні, чомусь здається, що вони просто вміють приховувати свої недоліки... До пори-до часу. :)
    Не думаєте ж ви, що оте моє перше кохання було насправді брудною волосатою мавпою з потягом до алкоголізму та начисто атрофованими зародками інтелекту? :D То ж таке було сонечко, такий весь хороший, такий веселий, симпатичний! Тільки от любив гратися мною як кіт мишкою... І все ніяк не міг вирішити, що його більше приваблює: зовнішність, характер чи татові гроші... Так і розривався бідося між дівчатами. Шкода тільки, що до мене не відразу дійшло, як я помилялася на рахунок його ідеальності. :) Думаю, така історія є у запасі чи не в кожної з нас. Таке життя, нічого не поробиш, зціпіть зуби і йдіть далі, і будьте щасливі назло всяким зрадникам! Нічого у цьому житті просто так не буває, може то вас Бог вберіг від чогось гіршого. ;)
    Мавпусик каже чисту правду: ідеал так би не поступив з коханою дівчиною.

• Подобається Подобається x 8
  11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ось через це я оцінила Ваш допис як поганий.Гоніть від себе такі думки, та й гріх це.Повірте. пройде деякий час і Ви зовсім по-іншому будете оцінювати ситуацію, яка зараз склалася.

Живіть заради себе:)
    Блін, а у самої теж...не цукор.Вити хочеться, але буду терпіти....

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А те, що він Вас покинув, не побачив яка Ви хороша, як його кохаєте..то ж самий великий недолік.Не ідеалізуйте його! Ось пройде час і Ви ще й не такі недоліки знайдете у ньому.:)

О, оце вже щось інше.так тримати Наталю!Частіше так думай і повторюй як мантру

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

тепер знааааачно краще:smile:

то зле і то зле.... жалівся один другому....
    заведи корову додому, до хати

через деякий час питає:
    -ну як?
    та ше гірше.....в хаті нема чим дихати....
    -виведи корову з хати....

через деякий час питає:
    -ну як?
    -знаааачно краще.....

• Подобається Подобається x 9
  14. TARIKAFR

TARIKAFR Well-Known Member

В тім то і справа. Заберіть з минулого все найкраще, з поганого зробіть висновки і ... зачиніть двері.
    Теперішнє - живіть майбутнім, складіть собі прожекти майбутніх занять, праці, подорожей, зустрічей зі старими і новими цікавими людьми. Зверніть увагу на ваші сильні сторони, хоббі і старайтеся використати їх, як і всі ваші сильні сторони, яких у кожного з нас є багато.
    Жодна, жодна людина в світі не є ідеальною. І в цьому різнобарвність і краса калейдоскопу житття, в якому ми кожен вимальовуємо свої маленькі картинки.
    Повірте, за деякий час ви згадуватимете цей період... з посмішкою. :smile:

Останнє редагування: 22 жов 2008
    • Подобається Подобається x 6
  15. Mavpysuk

Ви праві Tutuka...От доля мене була і звела з таким екземплярчиком...і насправді все це до пори до часу...

• Подобається Подобається x 1
  16. Малесенька

всі недоліки, оцінювала як щось хороше, якого немає ніхто....
    все не можу... хватить про нього а то знов дах зірве....
    тим паче що обіцяла.... більше не говорити про цю людину... ані слова...
    просто неможу завжди бути сильною, хочеться і пожалітись...
    як то кажуть: очі не бачать, серце не болить

17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Тутуко,якщо підкажете,то з мене кава!!!Якщо Вам не важко,напишіть в ПП пліз,бо треба шось з тим клєтим зубом робити:sad:

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А мені також зле, бо з співробітником з*їли торбу цукорків з України і запила дуже сильною кавою.

• Подобається Подобається x 7
  19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Зранку: мама впала, гепнулася в коліно. Підозра на зміщення колінної чашечки, біль (зараз, напевно, до лікаря поїхала, подзвоню їй, що там). До обіду: повела малу в поліклініку на УВЧ носика і вушок. Сидимо "на носику". Тут у тому УВЧ-апараті щось як бабахне! Я схопила дитину і кричу: тут щось бабахнуло, подивіться! Прибігла медсестра, все повідключала, почала той апарат нюхати - ніби не тхне. Каже: а може, то у вас мобілка спрацювала... А може, то лампа перегоріла... А, то я якраз мала то зараз відключати.... Йопт. Добре, що дитину струмом не гепнуло. Слава Богу, вона навіть не встигла злякатися. Обідній час: заводжу малу додому, а там мама сперлася руками на ліжко і плаче. На ліжку горілиць лежить баба і плаче. Коло баби лежить дядько. Перша моя думка: хтось помер. Питаю: що сталося? Виявилося, що то баба попросила дядька поскладати випрану постільну білизну в антресолі. А він, щоб дістати до них, виліз... на піаніно. Впав з піаніно, збив з ніг бабу, добре, що вона впала на ліжко, а не на підлогу. Мама з іншої кімнати почула сильний "гуп" і покульгала туди. Побачила то все і з того всього розревілася. Слава Богу, ніхто нічого не зламав і не розбив. А тут ще й чоловік каже, що газ сьогодні вибухнув. Кажу: де, невже в нас котел бухнув? Ні, каже, на Сахарова, біля моєї роботи. Запізнююся на роботу, застібаю чобіт - хляпс! -бігунок на замку зламався! Беру інші чоботи, біжу на роботу. Після обіду: дзвонить викладачка дуже поважного віку і каже, що в неї на компі з панелі мов пропали деякі мови. Я 20 хвилин пояснювала, як їх вставити. Не дійшло. Глянула в і-неті прогноз погоди: на неділю обіцяють сніг. Йооооооооооооо:suicide:

• Подобається Подобається x 15
  20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ого.. Ну у Вас і деньок.. :suicide:
    Від цього я в шоці, бо кілька днів тому бачила жахливий сон, ніби я їду з центру 50-ю маршруткою, проїжджаю біля депо на Сахарова і маршрутка звертає вгору на Гвардійську (чи як та вулиця), і ми обїжджаємо депо зліва. І бачу купу трупів, біля яких стоять люди. Бачу будівництво, де прямо на рехтуваннях мертві працівники.. І ясно стало, що це отруєння і ми всі в маршрутці позакривали носи і не дихали, поки проїжджали повз депо. А потім нас висадили, бо водію було зле і я побігла додому..
    По тому сні я щодня перечитувала львівські новини в неті, так боялась, що сон збудеться! І ось.. :suicide: Я в шоці..
    А де саме на Сахарова газ вибухнув?

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)