...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Де кохання там і страждання...

• Подобається Подобається x 1
  2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

лучше познать любовь и потерять ёё, чем вообще не узнать любви А.Теннисон

• Подобається Подобається x 7
  3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Як же мені сьогодні погано, та і не тільки сьогодні! Не витримую, зриває кришу, розумію, що так далі не можу, треба з тим щось робити, бо зберу свої речі і сама добровільно поїду на Кульпарківську!!! Хочу жити сама!!!! З чоловіком і дитиною, ну коли вже воно все закінчиться?

• Подобається Подобається x 8
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ви там говорите як мій чоловік сказав, що пора переїжджати в інший штат:mocking:

А я он мучусь думками і не певна чи я права чи помиляюсь.
    Ми так багато говорили сьогодні з чоловіком, багато пре багато, читали разом книжку Тайна Подружжя, говорили... і всеодно щось не те.
    Найтяжче з мамою яка постійно питається ну що? ну як? а у нього ще нема роботи? А що каже адвокат?
    Замучила вона мене на ніц... я вам кажу. Аж гаркнула на неї нині. Ітак тошно а тут щей вона зі своїми питаннями.:dntknw:

• Подобається Подобається x 13
  5. левиця

левиця Well-Known Member

Дівчатка, не нервуйтесь. Зробіть хорошої кави і продумайте про щось хороше. Ну не все так погано. Всерівно все минеться і вирішиться на краще. Тримайтесь.

• Подобається Подобається x 5
  6. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну, тут я не порадник... Але згадався один віршик.

Уходить от друга не спеши,
    Ты еще успеешь хлопнуть дверью.
    Подожди, обиду зачеркни
    И взгляни в глаза его с доверием.

Пусть о нем плохое говорят,
    Ну и что же? Ведь тебе виднее!
    Ведь нетрудно друга потерять,
    А найти его куда труднее.

7. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Отож... У мене теж - постійно лізе, постійно накручує... Ну коли? Ну чого ви чекаєте? Не буде з цих відношень толку і все таке... А бабуся їй підспівує... Не можу вже :sad:

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я своїй мамі сказала, аби робила вигляд що нічого не сталось, якби ніґди ніц. Я їй сказала, що я сама зі всім розберусь. То є моє життя і лише я можу або направити або розірвати свої відносини.

А ви свою маму запитайтесь, а ти/ви що хочеш/те щоб я ціле життя потім на тебе/вас плакала що зробила щось не так. МАМА ПЕРЕСТАНЬ/ТЕ!!!

Мої також бачать лише погане у всьому. Ти не така, він не такий... і пішло поїхало. А я їм кажу - МІЙ ВИБІР!!!

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 7
  9. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

От і я так само :sad:

• Подобається Подобається x 1
  10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А бабцю і маму нема чого слухати. Мої цьотка он також лишень погане шукає всюди. Лишень аби когось обговорити і комусь кісточки перемити.:cry:

Але он сьогодні мені всеодно до всіх хто що скаже і зробить. Я буду робити те що добре для мене.

• Подобається Подобається x 6
  11. Зануда

Зануда така зануда

Досить себе жаліти! Вистарчить накручувати себе! Кохання це радість, це спокій і рівновага, це не горе і не страждання. От зустрінете своє кохання і переконаєтесь. А зараз не витрачайте стільки душевних сил на того, хто не вартує таких затрат. Візьміть себе в руки, наплюйте і забудьте. Треба себе поважати і шанувати, бо хто як не ви?

• Подобається Подобається x 9
  12. Малесенька

не знаю що зі мною.... що день то гірше.... якщо получається настрій то на перу секунд згадками про хороше.... а потім... знов сльози
    сил моїх більше нема....
    нічо не клеїться, абсолютно. та ше й батьки своїми звінками кожні 15хв. і завжди одне і те саме питання: що нового?
    не можу я їй всього розказати, тому дурю... від цього такий осадок не приємний(((((
    дістало, не можу і не хочу
    з кожним днем пропадає бажання жити, ще більше
    думки дурні....
    а може то в стовб заїхати?
    а може дорогу перейти необачно?

13. Зануда

Зануда така зануда

Точно всі подуріли...Осінь так на вас впливає, чи що? Та схаменіться, та займіть себе чимось! Як так? Якщо ви самі себе не любите, то як тоді хтось інший любитиме вас? Увагу притягують ті, у променях життєрадісності яких хочеться грітись, а такі суїцидні настрої явно не йдуть на користь. Люди шарахатись почнуть.
    Швиденько згреблись в охапку і показали світові свою кращу сторону - свій оптимізм, тепло і посмішку, щиру, а не натягнуту, вимучену, яка говорить : "Якби
    ви тільки знали як мені зле..."!Коротше, дами, баста себе жаліти - нехай жаліють тих, хто лишився без вас.

• Подобається Подобається x 11
  14. Малесенька

сужу на роботі, слухаю ТІК "Апрель" мене рве на шматки.... слів нема... мокра клава, а вдруг замкне.... мені тоді стане так добре.....

15. Яська Березнева

А Ви думаєте, від цього Вам реально покращає?:crazy:
    Навіть думати про таке не смійте!:girl_devil:

Зі мною теж трапилася подібна ситуація. Давненько трохи, років 10-12 тому. Було дуже важко. Деколи хотілося лізти на стінку. Але я витримала... з часом. Бо він - найкращий лікар, повірте. А ще кажуть, що для того, щоб піднятися високо на вершину, спочатку мусиш впасти - низько-низько, на саме дно... Випити чашу до дна. А потім поволі почне розвиднюватися. У мене саме так і сталося. Тепер, коли я оглядаюся назад і згадую все те, в мене з"являються якась гордість і якась повага до самої себе, що я тоді не заїхала у стовп, обачно переходила дорогу, не пустилася "во всє тяжкіє"...
    Тримайтеся! Бог з Вами! Повірте, все у Вас буде добре! Даю установку;););)

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 6
  16. Малесенька

згідна мої дописи не з чудових, але я просто пишу про те що думаю, чого хочу....
    на даний момент це стан моєї душі...
    ви можете мене осуджувати, говорити що я не права, не можна так думати, це все того не варта....
    але я така яка є мені дуже жле, знаю що мушу це пережити і все буду добре(мабуть).
    повинна хоча б тому, що я єдина дитина в сімї, я повинна жити раді моїх батьків, це єдине що тримає мене тут

• Подобається Подобається x 3
  17. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!Хоч і самій погано,але я впевнена в тому,що завжди погано не буде..за темною смугою обов"язково прийде світла!!
    ...а в мене нині зуб зламався:cry::cry:боюся йти до стоматолога,а треба:cry::cry:ненавиджу стоматологів!!в мене перед ними тотальний страх:cry:

18. Яська Березнева

От власне ж! Оце я розумію!

19. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

То вам просто не везло з стоматологами)))
    А якщо серйозно,то співчуваю....малу вже другий тиждень воджу до тих, блін, стоматологів...

20. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Особисто я вже цілком запутався, де Малесенька, а де Мавпусик. І хто за яким хлопом страждає. :pardon:
    Ясно одне - дівчатам не просто погано, а просто ХРЕНОВО.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)