...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ой,дівчата,дякую за запрошення.я з радістю,але можу тільки на вихідних:sad:(( в такі дні маю купу роботи:sad:(

• Подобається Подобається x 3
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

На вихідні так на вихідні...не бачу в цьому нічого поганого...навпаки часу більше буде... :)

3. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ви тільки "свисніть" і ми знайдем собі приємні заняття, і забудем за все старе і недобре, яке вже минуло

• Подобається Подобається x 2
  4. Mavpysuk

З нетерпінням чекаю вихідних....

• Подобається Подобається x 1
  5. mamatu

mamatu Well-Known Member

Ох, дівчата-дівчата. Це мабуть епідемія якась. "хандра" називається. Як мені погано останнім часом... то трохи візьму себе "в руки", то знов у депресію впадаю....
    сьогодні мене цілий день ковбасить не по дитячому. такий сум...
    Іспанко, ви хороша людина. я знаю це, хоч ми і не спілкувались дуже. проблеми є завжди і наявність особистого життя не гарантує вам захисту від самотності. це може навіть гірше, почуватися самотньою із чоловіком та дітьмі і не мати можливості хоч щось змінити у своєму житті.
    постарайтесь подивитись на свою ситуацію з іншого боку: ви самодостатня жінка, що належить сама собі. ви вольна робити щось для себе самої, не звітуючи не перед ким і не парячи голову де діти діток (каламбурчик вийшов).
    я не кажу, що бути самотньою добре, а із сім"єю погано. ні, просто треба бачити ті бонуси, що нам дає те чи інше положення речей.
    мені сьогодні сестра радила від хандри на фітнес записатись. не для фігури, а власне для підняття життєвого тонусу. каже, що у неї після занятть усі погані думки на ніц зникають. бо теж досі не має сім"ї та переймається тим, що і ви.

я вам тут раджу, а сама нічим не краща... хоч і бачу величезні бонуси, про які писала, та не тішать вони мене. втомилась я... хочу десь втікти, а не можу... "некуда мнє із падводной лодкі". :sad:

• Подобається Подобається x 13
  6. Малесенька

mamatu насправді під час заняття фітнесом виходить весь негатив. а на рахунок що нема куди подітись неправда. попросіть бабусю посидіти з дітьми 2 дні а самі в Карпати (одна), гарантую ви вернетесь новою людиною в хорошому сенсі

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

якби мала під боком бабусю...
    не маю нікого взагалі, щоб дітей лишити, а малого ще годую досі.
    але дякую все одно.
    о згадала анекдот в тему (не офф)
    "ввечорі жінка каже чоловікові:
    - моє життя таке одноманітне, нічого мене не радує, буденність втомила...
    чоловік:
    -треба тобі кудись з"їздити...
    - ой,правда, а куди?
    - в морду...

• Подобається Подобається x 13
  8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Життя - це смертельна хвороба, яка передається статевим шляхом. Мене вже все дістало. Зараз нап'юсь як паця.

• Подобається Подобається x 9
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я, коли злюсь чи просто незадоволена життям, включаю програму шейпінгу і теліпаю ногами до останньої крапельки сили. Потім валяюсь на підлозі з виглядом "а мене нічого не обходить" і встаю, як новонароджена! :) Правда.. на другий день кості болять, як після копання картоплі, але це вже на другий день :)

Останнє редагування: 20 жов 2008
    • Подобається Подобається x 9
  10. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Просто зле... Хочу як краще, а воно як завжди... І всі кричать на мене, кричать, і нікому не цікаво, що зі мною, ніхто не спитається :sad:

• Подобається Подобається x 6
  11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Аналогічно:sad: Виявляється, я не одна така:sad: Ну, що зробиш, пришла беда - отворяй ворота... Будемо якось помаленьку з того вигрібати:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 5
  12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Давно спостерігаю: вражаюча кількість, на рівні 99,99%, тих хто хандрить, кому погано, в кого черговий депресняк - жіночки і дівчата. о_О

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Депресія-інфекційна хвороба?Відчуваю перші симптоми....

Це тому що жінки тонкі натури, дуже вразливі.На них навіть відсутність сонечка впливає негативно:)

• Подобається Подобається x 4
  14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Вчора мені вже здавалось, що більше так не витримаю: в хаті дурдом з ремонтом, в малої постійні капризи, бо якогось милого у неповних п"ять років зуби почали мінятися на постійні, всі батьки дружно вирішили нас дістати хто чим може, на руки від кухонних робіт страшно дивитися, лице обсипало, і ще мурло волохате вирішило нашкодити! Думала, що скоро почну на людей кидатись... Але чоловік забрав малу в гості, і я цілий вечір провела у своє задоволення: пообщащувалась кремами, притягнула фруктів і запустила серіал про Хауса! Ніхто не мамав, не випитувався, де шкарпетки-штани-сорочки, не стогнав, що таке дивитися неможливо, і взагалі не вчив жити. :i-m_so_happy: І навіть мурло, потицявшись носом у щоку і позагалядавши віддано в очі, не вимагаючи жерти, мовчки вляглося біля мене! :) За три години я повністю відійшла, а ще за годину навіть почала скучати...

• Подобається Подобається x 15
  15. Малесенька

ой, людоньки, я більше так не витримаю((((((((((
    не знаю як мені це пережити, перебороти себе не можу. постійно лізуть думки про нього, як було файно і всяке таке. як бути далі? не уявляю свого життя без цієї людини. знаю шо все з часом минеться, все пройде і буде добре.... коли прийде цей час? пробую себе чимось заняти, та ніц не виходить. робота не клеїться, нема інтересу до життя, все йде шкереберть... і знову він в моїх думках..
    не витримаю...

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

"Він" - це хто?! Бувший чоловік?!

17. Малесенька

ні. просто кохана людина... чуйний... ніжний... добрий... іт.д. цей список може і не закінчитись.
    з чоловіком давно розлучені

• Подобається Подобається x 1
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто якщо в чоловіка заболить голова, то його треба жаліти, не рухати і взагалі він лежить в телевізорі і нічого його не обходить. А коли жінка корчиться в болях від місячних, то не має права похворіти, мусить їсти готувати, дім обходити і чоловіка-дітей-тваринок. І не тому нам важче, що нас частіше щось болить чи турбує, а тому, що чоловіків це не обходить. І ця несправедливість і змушує жалітись і нюняти.

• Подобається Подобається x 15
  19. Mavpysuk

Знову пекучий та нестерпний біль, який розриває душу на дрібненькі шматочки...біль, який блокує мозок, і думаєш тільки про нього...біль, який мабуть назавжди залишиться в моїй душі....біль....

• Подобається Подобається x 2
  20. Малесенька

ні не назавжди, з цим просто потрібно навчитись жити і переборювати саму себе. я чудово вас розумію, на даний момент переживаю такі ж самі думки і борюсь сама з собою, потрібен час, я знаю це важко...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)