...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

На жінок зовсім не так діє... Одного разу на моєму дні народження дві подруги так собі добре прийняли на душу. Спочатку обом було дуже весело, а за якийсь час одна сиділа ревіла на кухні, друга - у ванні, а я бігала між ними і заспокоювала. :cry:
    Та ну його з таким антидепресантом! :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, от і я про те. Жінка, коли переп'є, то починає себе жаліти. І причини легко знаходяться... Природа така. Коротше, краще кобітам не напиватися. Най так чоловіки забуваються. :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

То точно... А вранці ще гірше :sad: Бо так зле, так зле... Одного разу так зробили з горя, більше не буду, ніколи

• Подобається Подобається x 3
  4. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

І я так пробувала....з горя...І якщо чесно то було ще гірше ніж до того:bad:

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я просто так пробувала. На подвиги потягнуло :shy: Чоловік більше не дає пити :))

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А мене на такі подвиги й не тягне, якби погано не було...
    я сплячкою спасаюсь.

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну я ж не з того, що погано було :). Перевіряла чи спянію від тої кількості алкоголю, від якої спянів чоловік. Виявилось, що спяніла, але не так сильно. Поляки зробили висновок - наша нація таки витриваліша в цьому ділі :))

П.С. От не знаю чому, а пива в Польщі не можу пити.. І справа не в пиві, а в оточенні.. Не та компанія.. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  8. harmony

harmony Well-Known Member

Мені сьогодні гірше всіх. Сміт змішав мене з болотом, розказавши про мене в прямому ефірі все, що знав. Не знаю, лице горить, ноги горять, руки тремтять - піду нап"юся, а потім піду в цетр може Левандівка сфотографує мене...:cry:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто такий Сміт?

10. harmony

11. Liliyah Romanova

Гармоні, ви ж би мали йому подякувати за правду і те, що дав вам можливість до зросту. Він же ваш лікар! ;) :tongue:

12. harmony

Так..., він дійсно лікар. Після його манускриптів я мало не вмер від сміху:haha:. Ніколи не вірив, що на світі ще є такі мужчини.:mocking: Це ж справжня занхідка для "справжньої жінки".:haha:

13. Liliyah Romanova

Що вам сказати, Гармоні. Його дописи й погляди таки тверезіші. А ваші, м"яко кажучи, мені дивні... Але то ваша справа.

14. harmony

Я пишу про те,що бачу в житті і не тільки на власному досвіді, а на досвіді з життя багатьох сімей. Smeet пише так, як повинно бути в ідеалі, але ж це ілюзія...
    Як вовка не годуй, він все одно в ліс дивиться. Скільки грошей жінці не давай, їй все рівно буде мало. Навіть якщо чоловік здохне від роботи, то все одно жінка скаже, що шкода, бо хто буде тепер дітей годувати... Ну є поодинокі виключення, не сперечаюсь.

15. Liliyah Romanova

Ну та, ви одружилися із порядною шльондрою... Я вас прошу. У житті не так чорно-біло: молода стає гулящою, шльондра раптом порядною... Як на мене, то ви не про життя, а про голівудщину пишете.
    Виходить із ваших дописів, що з вас тільки гроші тягнуть ще й роги наставляють. :pardon: :)))

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо у Вас така жінка чи такі жінки у Ваших знайомих, то ще не значить, що всі такі. Просто у Вас таке товариство..

17. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мені так погано, що навіть не можу описати словами.....болить все...болить серце....болить душа....голова....ну все....Мені важко жити..........

Останнє редагування: 16 жов 2008
  18. Liliyah Romanova

Мені допомагає молитва і читання Псалмів. Інших ліків не маю.
    Форум точно не ліки, навпаки...

Якби вам було просто сумно чи погано, а вам бракує внутрішнього спокою. Душевне роздертя треба лікувати ліками для душі...

• Подобається Подобається x 6
  19. mavka

mavka Well-Known Member

зібрались в купочку, одягнули теніски й швидким кроком руш в парк ! спробуйте тиждень щодня годину думати тільки про те, що Ваше тіло здорове та сильне в стані рухатися вперід . для чогось Вам треба було пройти це вогняне коло - потім будете тільки вдячні долі.

• Подобається Подобається x 12
  20. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Я от подумала... мені тоді, дуже давно, теж було дуже-дуже погано, а зараз я про все це згадую з посмішкою. От дурепа мала була, чого тоді не була така розумна? А зараз... зараз у мене є моє золотко і я така щаслива :)
    Ой... остання фраза не в тему... не карайте на оффтоп :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)