...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляна

Уляна Well-Known Member

Мені сьогодні так зле. В середу помер батько мого чоловіка( зовсім не сподіавно). Він мені був як рідний. Ці всі дні я була як в якомусь тумані. Сьогодні сиджу вдома з малою сама і вовком хочеться вити, ні як не можу взяти себе в руки. Не хочу нікого бачи і чути. В голові такий бардак. Коли ми до них приїждали, він завжди нас зустрічав біля воріт, посміхався. І як би нам не було погано, від його посмішки так ставало на душі тепло. Я завжди почувалася там як своя. А тепер його нема.
    Вибачте, що все це вам розповідаю, інакше не можу.

• Подобається Подобається x 16
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

а мені...просто...зле...

• Подобається Подобається x 11
  3. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

і мені також...просто зле...

• Подобається Подобається x 3
  4. Радість

Радість Well-Known Member

І мнеі зле. В нас сьогодні річниця. Одинадцять років з дня одруження. А декілька днів назад ми посварились. І мій чоловік такий зацятий, що навіть не привітав мене.

• Подобається Подобається x 7
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Окрім того він ще може діяти на зло. Знаєе що для вас ця дата дуже важлива і тому маніпулює вами, показуючи свою образу, аби ви перша уступили або ще чогось від вас добитись на свою користь.

У мене також он ютро мають прийти гості, а мені навіть не хочеться хату прибирати, ось так би сіла і ніц не робила. Але це не з жалю над собою а радше з ліні.

6. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Ненавиджу людей, бо вони злі та заздрісні до чужого щастя. А я не винна, що я щаслива, а вони ні :dntknw:

• Подобається Подобається x 4
  7. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

вибачте, а шлюб -- хіба не двоє людей?..

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Все правильно, Сергійко, двоє. Але самі ж знаєте окрім жаби ще є така річ як гординя, а як вона дусить то вже ніц не йде в рахунок. :nea:

• Подобається Подобається x 3
  9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

моя дружина поступово позбувається гордині -- дується не більше доби...:yahoo::blush:

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А чи не жінка власне здатна її переступати заради сім'ї? Як говорять, що "три кути тримає", то най би тримала, хоч який один...
    Я не вмію з рідними конфлікти затягувати. З чужими ще якось, але з рідними. Стараюся зразу поговорити, пояснити, перепросити...Дутися довго не вмію. Хіба вдавати, що дуюся. :)))

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Вона може і тримає кути але не у всіх випадках треба уступати.
    Сказати і постаратись дати іншій людині до зрозуміння що його слова/вчинки тебе/мене зрадили - це одна річ. А уступати лише заради святого спокою, то не то.:nea:

Мій мені також завжди дувся, ну чи може вдавав що дується. І що... я зразу уступала, старалась пояснити, поговорити, перепрошувала за те що я зробила зле, і йому тільки того і треба було - ВСЕ! ЗЕЛЕНЕ СВІТЛО! Я БАБІ ПОТРІБЕН!!! А те що я йому пояснила що і чому і за що вся сварка була, було пущено повз вуха.
    Можна використовувати метод з людиною яка вміє думати, а з людиною яка глуха і знає лише себе, часами варто подутись не один і не два дні. Можна і вдавати, але часами має відчути що всьому є межа!

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Я не про те. Та ти знаєш, зрештою...
    Одна справа маніпуляції та те, що піддаєшся на них, а інша - зробити перший крок, поговорити та вияснити відносини. ;)
    А в нас принцип інший: у кожній сварці винні обоє. Відповідно, обоє перепрошуємо, кожен за своє.
    Не знаю, дутися ризиковано, як на мене. Мало кому які думки прийдуть, поки інший дутися буде. :dntknw:
    Просто якщо все відбувається систематично, постійно, безперервно, однаково - тоді так, якщо час від часу - варто говорити і говорити, поки не буде перепросин з обох сторін.

13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну це проблема того кому ті думки в голову прийдуть.
    Ой скільки я не наговорилась... напросилась, надіялась достукатись хоч би на мінюточку до того серця. А воно було закрите переді мною і моїми словами. А розум то взагалі - відпочивав. І ніби розумів, і ніби перепрошував, але на другий день вставав і знову за своє.

Я казю, що говорити треба і каяття має бути з обох сторін за сварку. Важливо домовитись в малому аби потім не треба було домовлятись в великому. Тоді просто домовленість буде виходити сама собою. Дріб*язкові сварки потрібні, вони вчать уступати. :preved:

• Подобається Подобається x 5
  14. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Рибоньки, як я Вам співчуваю! Усім і кожному. Сама знаю, як це: і смерть рідного пережити, і всілякі "фйолки" з боку чоловіка і родичів, і не родичів... Може, скажу банальщину, але - нехай усе у Вас поступово налагоджується! Все буде добре! Бо я так хочу:):):):give_rose::give_rose::give_rose:

• Подобається Подобається x 9
  15. Mavpysuk

Скільки людей - стільки проблем, і у кожного вони різні...Все чим ми можемо допомогти одне одному - це вислухати, поділитися можливо гірким досвідом, поспівчувати і накінець підтримати словами - ЩО ВСЕ МУСИТЬ БУТИ ДОБРЕ!!!!...І навіть це - допомога, моральна і психологічна...

• Подобається Подобається x 9
  16. Уляна

Уляна Well-Known Member

Дякую вам за підтримку.

• Подобається Подобається x 6
  17. Ірена

Ірена Well-Known Member

встала розбита і змучена - всю ніч кошмари. коли це припиниться?...:cry:

18. Mavpysuk

Як завжди....до 2 ночі сон, а потім до ранку по хаті вешталася....Болить душа, болить серце....поганенько мені....

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Заміж!!! Заміж терміново!!! Діток... І буде все ОК!;)

• Подобається Подобається x 8
  20. Mavpysuk

Може і так...Тільки ось кандидатури достойної нема...Де шукати???:dntknw::dntknw::scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)