...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Дякую, та вона настільки велика, що сама точно ніяк не зникне.

• Подобається Подобається x 1
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Як все в житті відносно...А я б теж хотіла мати завтра робочий, а не вихідний день...Парадокс? Але факт.
    А так маю вихідний і час подумати...й відчути ще раз...що те, чого нема, те й не придумаєш...нема сім'ї...Хоча в нормальному контексті її давно нема...мала б вже звикнути до цього...я...немаленька же ж...
    а є перший День Незалежності, коли батьки розлучені і офіційно вже не є сім'я.

• Подобається Подобається x 7
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Бідкаюсь дітьми. Шкода їх, бо такі файні а такі бідні.

• Подобається Подобається x 8
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

Вони не бідні, Марусю. Вони багаті. МАМОЮ.

• Подобається Подобається x 14
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Правда, ваша. Дякую! Але щось вчора така незрозумілість напала. Якась така невизначеність. Але нічого... це лишень хандра яка обовязково пройде.
    Шкода мені що воно так як є, але видать так мало бути.

• Подобається Подобається x 13
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А я вчора вчергове отруїлася - цього разу смаженими курячими крильцями:sad::sad:називається захотілося смачненького...півночі провела з керамічним другом,зранку встала ніяка,мусіла на семінар їхати,потім на репетиторство...ледве всю ту каторгу витримала..прилізла додому,монітора на очі не бачу..такий стан,ніби вмирати буду....

• Подобається Подобається x 9
  7. viltis

viltis Well-Known Member

Наталочко, вмирати нне треба, бо хто тоді буде всім піднімати настрій на форумі кармою?:))) випий собі мінеральної водички, негазованої ..і просто відпочинь:)))

• Подобається Подобається x 10
  8. Іспанка

Надю,дякую за теплі слова:),але шось моєму шлункові від того не легше..я тоту мінеральну нині літрами п"ю - вже вухами ляєссі....нє,мушу вижити,то ж форумівка скоро...

• Подобається Подобається x 8
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

При сильному отруєнні треба лікуватись кока-колою. Поставити її на кілька хвилин відкритою, або білшість бульок вийшла і пити невеликими ковтками.

• Подобається Подобається x 4
  10. Іспанка

Марусю,дякую за пораду:)мій шлунок злякався Ваших слів і вирішив добровільно заспокоїтися.хууууухххх..нарешті я пережила той день...

• Подобається Подобається x 6
  11. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

МАруся, не бiдкайся, це вiд дитини розведених батькiв. Лiпше взагалi окремо але щасливо, нiж разом i як в пеклi, це в першу чргу длея дiтей.

Додано через 1 хвилину
    А вiд нас няня iде за двi недiлi. Котуся пошумить у садок, це вже остаточно. Але хоч на 3 днi у тиждень. Один день з татом, один з бабою (моєю мамою) i три в садку. А мачуха все на роботах...

• Подобається Подобається x 9
  12. Dendy

Dendy Active Member

Блін... зараз тааак паскудно на душі, що то жах. =(((
    Годину тому посварився з одною дівчиною, яку вважаю дуже хорошою подругою. Завжди міг поділитись з нею сокровенним.
    Сиділи зараз на лавочці, і вона сказала жартома "дурний". Я сказав "Ще раз скажеш на мене "дурний"..." і не встиг я договорити як вона сказала "Дурний".
    Я встав, сказав "Ну ладно... пока...", розвернувся і пішов додому.
    Вона потім написала смс, що я повівся по хамськи, повернувшись до неї спиною. Я відписав, що я не повертався, а попрощався з нею і пішов. Написав що ніколи не назвав би її дурочкою, навіть жартома. Вона відписала "твоє діло". =(
    Я вже неодноразово просив її не говорити так до мене. Невже так важко це не говорити, якщо мені це не подобається ? =(((
    Тепер не знаю як себе повести... Дуже не хочу втрачати з нею дружбу, але якщо я просто рівнодушно до цього всього віднесусь, то це буде означати що мені можна говорити будь-що. =(((((

• Подобається Подобається x 1
  13. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А сьогоднi зранку менi ЩЕ ГIРШЕ. На губi вискочила велика ... штука така.. як же її cold sore ... поможiть з перекладом. Так болить. I так стидно i неприємно. Тiльки про це говорила i на маєш. Красотєнь неописуємая, тiко сиджу i дивлюсь любуюсь. Вже мажу мажу абрiвою 12 годин i хоч би хни!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Цікаво! У мене також така бяка але вона мене не болить, не бадрує ніц.

Я зауважую що мене починає дратувати пустота в людях. Се мені не наравиться.

• Подобається Подобається x 3
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А в мене б'яка під губою, ні їсти, ні балакати без болю не можу, хоч рота не відкривай! :sad: І якийсь мандраж перед поїздкою до Львова.. Не хочеться чоловічка лишати.. :sad:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як то кажуть, то (див. попередній допис) була лише біла смуга..
    Чоловік стер половину мого життя (див. тут)..
    Давно я так не плакала, скажу вам. Навіть не плакала, а ревіла в істеричному припадку. Зараз вже заспокоїлась, перебуваю у стані невагомості, жодної емоції, все паралельно..
    Що ж, треба починати життя з початку.. Перш за все треба простити недбальство. А це так важко.. Важко бути поруч і відчувати себе далеко..
    Знаю, що сталось - то сталось. Але так важко змиритись з цим і простити, так важко.. Особливо коли він не відчуває вину за собою (або не показує її). Починає звинувачувати мене в тому, що я не дбаю про свої дані і не роблю резервні копії. Але це ж абсурд! Серед 100 гіг я щодня редагую якісь фото, звісно навіть не в хронологічному порядку, як то бекапити?
    Йой, все так по-дурному безглуздо..

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та... Нірванко, не сумуйте... скільки у житті такого є......

18. Leopolis

Leopolis Well-Known Member

Нічого більше не роби з тим хардом, тобто жодних інсталяцій, записів та стирання.
    Привези до Львова - я відновлю тобі втрачене. Головне, що є надія.
    Колись мав подібну ситуацію - дітлахи "постарались".

• Подобається Подобається x 5
  19. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Йо... йо... Було б це найбільше горе. У мене таке було рази два, так я просто привчилась через де-який час робити копію диска. Не все, але найголовниіше завжди під рукою якщо щось трапляється з компом :)

• Подобається Подобається x 3
  20. viltis

viltis Well-Known Member

Не думала я , що напишу в цю гілку....та й ще в такий день . Переддень мого шлюбу, найщасливішого дня в моєму житті....

Ні, не подумайте, з коханим все супер, ми надалі безмежно любимо і кохаємо один одного..але байдужість людей...

Знов переконуюсь, що не можна довіряти людям.... купа людей подзвонило сьогодні і повідомило, що їх не буде....причин не повідомило. І справа навіть не в 6-7 лишніх місцях, і навіть не в грошах. Справа в тому, що для мене було мукою обирати тих так небагато людей, яких запросити....а могла б замість них запросити своїх інших добрих друзів.

І справа навіть не в тому, що мій песик захворів, і що її треба колоти, а вона плаче....Ми виздоровіємо і все буде ок....

І справа навіть не в батьках мого коханого, які сьогодні вчинили так, що мій Тарас мало від жалю до них не плакав і казав, що тепер буде раз на рік додому їздити.

І справа навіть не в тому, що я залишилась практично без манікюру, бо майстер, з якою я домовилась спочатку просто вимкнула 2 телефони.
    П.С. Майстер подзвонила, в неї проблеми, вона буде завтра зранку.....

А завтра .....обіцяють дощ.....а зараз 10 вечора, а мені ще прибирати в хаті ...на 7 ранку перукарка....і початок Мого дня...

Я хочу неділю....і просто бути щасливою....

І я Вам оіцяю, що вже рівно в понеділок я перейду в зовсім іншу--радісну гілку...

П.С. я не писала це, щоб мене жаліли ..а просто , щоб виплеснути всі емоції.....Кажуть, так стає легше...

• Подобається Подобається x 24
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)