...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Повністю згідний. Цим себе часто і втішаю. Як би мені погано не було, але ж є люди яким ще гірше (втішаю - НЕ ЗЛОРАДСТВУЮ!). А доки є руки, ноги і голова на плечах - все можна виправити.

• Подобається Подобається x 9
  2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мені як погано!ви колись перебували у безвиходді????це така кепська штука...і знаю,вихід все-таки має бути,але де?який?коли? все звалилося на купу...читаючи книжки,натрапляюся постійно на мудрі фрази типу"найтемніше перед світанком", або "коли закриваються одні двері-відчиняються інші"...але шось мій свіианок не настає,інші двері так і на замку...з таким настроєм звичайно нічого не зміниться в мене на краще,але я вже не витримую просто і от сьогодні якось все зібралося на купу...здається,сонечко,літо,все мало б бути чудово....ох,як деколи буває важко

• Подобається Подобається x 6
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Мені сьогодні було тяжко але це іще квіточки, ягідки мене чекають по-переду!

• Подобається Подобається x 3
  4. Уляна

Уляна Well-Known Member

Тримайтеся, усі ми сильні ,хоча інколи цього не розуміємо.Вірте в те що буде усе добре. Успіхів вам від тих ягідків.

• Подобається Подобається x 1
  5. Dendy

Dendy Active Member

Можете мене вважати егоїстом, але мене чомусь НІКОЛИ така фраза не втішала.
    Так... я розумію... справді є такі люди котрим гірше... але ЩО З ТОГО ??? Хіба від того що комусь гірше мій біль чи моя проблема стають меншими ? Для мене - ні... =((((
    Слава Богу, зараз здається проблем немає.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Не дивно. Вона радше кобітам помагає. А чоловіки таки справді егоїсти, тому її прихований сенс їм не надто або й зовсім недоступний. :p

7. Ірена

Ірена Well-Known Member

то я, певно, дивна кобіта. або егоїстка.

8. Liliyah Romanova

Не вірю. ;)
    Зрештою, я написала "радше". Винятки є завжди.

9. нталька

нталька Well-Known Member

якщо ви і ваші рідні мають здоровя, то все решта дрібниці!

• Подобається Подобається x 2
  10. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

От я в веселій ситуації.... в чужій країні загубив всі документи. 2 паспорта з візою, посвідчення водія, social security number, студентський.....

11. нталька

нталька Well-Known Member

ого! як це Ви так?
    А може знайдеться (хтось у поліцію принесе)
    Ми так у Німеччині в метро забули рюкзак з документами, грошима.. люди знайшли і занесли машиністу, а він вже далі.

12. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

вже навряд... минуло 5 днів. був і в поліції і оголошення розклеював.... все дарма.

13. Liliyah Romanova

Якщо права і ssn мали адресу й телефон того місця, де ви є, то вам це повернуть. Можливо, вже хтось знайшов і заніс на поліцію. Раджу вам звернутися до свого місцевого відділку із цим питанням.
    Ми завжди знайдене носимо до поліції, або дзвонимо за телефоном, якось навіть мейла писали, що був на автобусному квитку написаний. І все віднаходилося.
    Я цієї зими знайшла у снігу цілу купку карточок, у тому числі й візу, і студентський, окрім прав та ще кількох документів. Якби телефону не було, віднесла би до відділку.

Крім того, підіть до амбасади і теж заявіть про це. Вам дадуть тимчасові. Хоча із нашими гірше набагато.

14. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Права українські(в США можна користуватися 6 міс.) а SSN в мене був temporary(картку не встиг отримати) до того ж ще й виданий в іншому місті і штаті.
    крім того, постійно телефоную туди (в відділ lost ahd found) і перевіряю, але толку - 0

15. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

Це знову я.Чесно кажучи не люблю жалітись,переважно мені всі свою душу відкривають, а я рідко кому.Тому що багато раз опікалась, чи боюсь бути вразливою не знаю...але на серці чи в душі чи в думках мучить мене, здається в даний момент гірше всіх-робиш добро, стараєшся,допомагаєш .....а в кінці як завжди .........як так можна використати...розкажу короткий зміст ситуації(це сімейне,тому і немає з ким порадитись)...жили ми з братовою-як сестри(це я так думала)-все я її допомагала, з малою(я хресна),і вагітна їздила,і так-і сяк,і з роботи до неї,і вгості запрошувала...вийшла вона з декрету,хотіла на роботу...пішла в Сільпо на касу(важко там ...тай гроші не ті).А я як раз мала іти в дикрет,коліжанок на прягла-запросили на співбесіду-не пройшла.Стало шкода,молода сім"я,брата,малу-запропонувала своє тимчасово роб.місце(дура я дурою).А колектив в нас молодий,я менеджер-логіст старш.,( помічник зам.директора).,але просто на менеджера....Вона заняла моє місце,і я тепер про неї не чую,вона завжди занята,на хрін я її вже треба.Вчора зайшла з малим на роботу,мало хто звернув на мене уваги...Може я поганий працівник???не знаю, а душі обідно,аж плакати хочеться,але я ні.... я сильна...це звичайно не вся історія- до мене на день народж. вона не прийша-отруїлась..от так..тепер навіть не знаю вертатись мені на цю роботу чи ні(деколи думаю ,що так я докажу ,що краща,але вона взяла коліжанку- тепер не розлий вода).не знаю...надіюсь на Божу допомогу,що все буде добре...Але як людей міняють гроші,вона завжди хотіла бути мною і стала....

• Подобається Подобається x 7
  16. tiana

tiana Well-Known Member

і я часто палилась на тому, що хотіла допомогти людині. Думаю наша проблема в тому що ми не тих друзів вибираєм:sad:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Є такий вислів "Не роби нікому добре і тобі ніхто не зробить погано". Я б не поверталась на ту роботу - для чого? Щоб щодня очі бачили і серце боліло за минуле?
    Пережити, забути і почати нове життя без неї. А її вчинки хай залишаться на її совісті, якщо вона в неї є, звичайно.

• Подобається Подобається x 7
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Оксанка, це не тому що ви їй допомогли вона така стала. Вона завжди була така. Для прикладу, кажуть що гроші псують людей а я б сказала так само як кажуть що Америка проявляє людей, тобто гроші проявляють людей.

Додано через 5 хвилин
    Мені боляче, але я привикаю до нової ролі матері одиначки. Скоро у мене почнеться ломка за старим життям і почнуться образи чому він так зі мною поступив. Але я знаю що це він не зробив мені особисто, це як сказав мій босс сьогодні, ситуація така що ніби я йшла по-вулиці і тут мене збила машина. Я ж не винна що шофер був п*яний і мусів в мене заїхати. Я нічого не зробила щоб спровокувати ситуацію, але вона сталась.
    Тепер буду працювати над собою і силою волі аби як то кажуть залишити двері відкриті, тобто не зациклюватись або на одній стороні справи або на іншій.

• Подобається Подобається x 24
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Блін, голова болить котрий день, а таблетки не допомагають.

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Може треба пошукати причину, з чого вона болить так довго? ;) А то ми тільки й звикли, що мало що - скоренько таблєточку! :o А вона часто болить від недосипання, ще чого...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)