...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. lyana

lyana Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Та й вроді нема від чого відводити.
    Просто, не розумію, що зі мною.
    Неймовірно хочу назад додому, нічого мене не тішить в тій Гамериці, все не те і всі не ті...
    Та ще й той дощ за вікном лиє котрий день...поплакала би разом з ним.
    Надоїло...

• Подобається Подобається x 13
  2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

та в Україні також дощ(принаймі у Львові)....вже котрий день не вщухає...так хочеться кудись на відпочинок в теплі края....

• Подобається Подобається x 5
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

То ніц...
    З неділі знов буде спека...
    І знов буде зле.
    Від спеки...

• Подобається Подобається x 9
  4. Ірена

Ірена Well-Known Member

Ромку, то як епідемія...

• Подобається Подобається x 3
  5. mamatu

mamatu Well-Known Member

ось і на мене хандра напала.
    через те, що синок хворий; через погоду; через те, що не можу ніде вийти (на вулицю), як заарештована удома; через те, що треба їхати на весілля (в інше місто), а синок до завтра не одужає і наряд я не встигаю купити... і грошей мало... і бардак по хаті діти розвели - вже не встигаю прибирати, а дивитись спокійно не можу, як усе розкидано... і поправилась я, живіт, як у вагітної і нема бажання робити зарядку...
    від депресухи хочеться чимось напихатись весь час, їм та їм цілий день.
    вибачте, шо "гружу", не звертайте уваги, якось минеться.

• Подобається Подобається x 17
  6. Ganna

Ganna Member

Не переймайтеся надто. І нікого Ви не грузите :) Головне то здоров'я сина, а все інше якось складеться. І весілля, і подарунок. А вже коли буде вільний час то можна і поприбирати (тим паче що прибирання дуже радять для спалювання калорій - мені дуже допомагає, можна відразу вбити двох зайців ;)), а поки не буде доведеться трохи потерпіти і не нервувати дуже :dance:
    Хандра мине :)

• Подобається Подобається x 11
  7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

:suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide::suicide:

• Подобається Подобається x 1
  8. Масінька

Масінька Well-Known Member

схоже я вчора отруїлась кавуном, ранок був "чудесний" починаючи з 5:00, а самопочуття.......... самі можете уявити, хочеться повіситись :8::8::8:

• Подобається Подобається x 11
  9. Dendy

Dendy Active Member

Початок тиждня... а на душі так кепсько, що аж серце болить по справжньому.
    В суботу знову мав цю розмову "вибач, але ти для мене лише друг". :sad: Коли це вже закінчиться ??? :suicide:
    Не знаю як себе тепер поводити... І хочеться говорити з нею, і не хочеться... Хочеться зникнути кудись далеко, щоб і я про неї не думав, і щоб вона попробувала жити БЕЗ МЕНЕ !!! Це з надією що їй буде важко та сумно без мене, і вона захоче мене повернути. =)) Ех... дурень... сам себе обманюю...

• Подобається Подобається x 14
  10. romhavr

romhavr Well-Known Member

Для розривки теми.
    Трохи сумую.
    Так як господарка теми має відношення до театру.
    Колись (давно) на фестивалі в приміщенні ТЮГ була вистава туркменського театру „Жінка в пісках” за Кобо Абе.
    Перед початком вистави оголошення, що переклад в дорозі загубився, і, що вистава буде йти на туркменській мові. Потім вияснилося, що слів у виставі значно менше ніж (попередньо висушеного) піску (фестивальної родзинки!). Дуже коротко зміст (не судіть строго за неточності, бо це знана класика, а я можу вже не пригадувати) (наскільки дозволяє память через добру кількість літ): мандрівний міщанин шукав розривки і забрів у село у пустелі. На село постійно наступають піски, і його постійно потрібно відкопувати, тому робоча (чоловіча) сила просто необхідна. Чоловік потрапляє в „рабство”, але розривкою є, ну, звичайно ж, жінка.
    От сцени чоловіка і жінки в пісках щедро несподівано посип`алися наперед приготованим і висушеним піском. При тому в зал йшла страшна пилюка. Першими задихаючись виходили глядачі перших рядів. Йшов наростаючий діалог між чоловіком і жінкою (туркменською), сумлінні працівники сцени, відповідно до інтонацій плину часу сипали пісок. Кожна підкульмінація закінчувалася залповими порціями висипаного піску; чергова порція кашляючих глядачів покидала зал. Я досидів до кінця (хай хтось доведе протилежне).

• Подобається Подобається x 7
  11. Oksanka

Oksanka Well-Known Member

А я думала,що тільки у мене однієї такі проблемки,а це напевно у всіх, також не встигаю,тільки поприбираю малий встає, і те одне саме(майже),в нас лізуть зубчики-слюні течуть,одяг тільки міняє +слюнявчики,щей їсти приготовити,попрати(добре ,що машинка), ну звісно знову попрасувати,погуляти з маленьким, і так...дальше і коли прийде чоловік потрібно бути бадьорою, як набридло...Ще одне те саме..... я в дипресії,навіть на вулицю не хочу виходити:sad::sad::sad::sad: все вже мене дістало..але коли малий посміхається трішки відпускає....ну не знаю що зі мною робиться:ninja:

• Подобається Подобається x 6
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Малі діти - малий клопіт...

13. Зануда

Зануда така зануда

Вчора мені було гірше всіх. Реально. Я отруюїлась невідомо чим. Всі їли те саме а погано було лише мені. І то як! Сьогодні ледво попадаю по клавіатурі, руки трусяться, слабість. Те що я пережила вчора...згадувати моторошно.
    Все, йду лягаю. Немаю сили сидіти.

• Подобається Подобається x 10
  14. Масінька

А мене страшно болить зуб, вже третій день. Ранок починається з того, що страшно "стріляє" всередині зуба :8: А треба терпіти, бо час піти до лікаря буде аж на вихідні :8::8::8:

• Подобається Подобається x 4
  15. Dendy

Dendy Active Member

Зануда Знайомо... =(( Минулого року відпочивав на морі з друзями, то чимось так, отруївся, що то був жах. Вночі прокинувся від нестерпного болю в животі. Боліло схватками. І коли відчував що ось-ось підходить схватка того болю, то вже від цього становилось дуже моторошно... що "зараз буде боліти". Як то кажуть "очікування смерті гірше самої смерті".
    Боліло до того, що в 5 ранку пішов до друга в сусідню кімнату, і сказав "Ідем до директора бази. Будемо викликати Швидку Допомогу, бо вже не маю сили терпіти ці болі". Але друг відмовив... сказав що мене зараз завезуть кудись, покладуть в лікарню, і буде по відпочинку. Сам він лікар, то ж дав таблетки, і я ними лікувався. Так само і руки трусились, і температура була більше 38-ми. Але день полікувався, і вже був майже здоровий. Єдине, що турбувало - до закінчення відпочинку були проблеми зі "стільцем" (перепрошую).
    Тримайся. ;)
    Масінька Навіщо ж ти терпиш ці муки ? Відпросися з роботи... думаю зрозуміють... Та і на вихідних можливо важче буде знайти працюючу стоматологію. Не знаю.
    Успіхів тобі. :)

16. Зануда

Зануда така зануда

Дякую. Я намагаюсь. Вчора жменю таблеток випила,2 літри "марганцівки", температура зашкалювала. Сьогодні ще трошки тримається (37С) і слабість, але принаймні пройшли дикі приступи нудоти і вже нічого не болить. Ну і звісно плюс у тій ситуації, що я вдома.

17. Масінька

Дякую дуже. Ясно що зрозуміють, але я сама усвідомлюю що саме цього тижня я не можу відпрошуватись :ninja:. Ах, не важливо. Не так вже і сильно болить :p

• Подобається Подобається x 2
  18. Уляна

Уляна Well-Known Member

Мені сьогодні так погано, навіть словами не можу передати. Хочеться померти і більше ніколи не народжуватися.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Як я вас розумію. Мені ще гірше:sad::sad::sad::sad::sad:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Завжди є хтось, кому гірше... Таке життя.

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)