...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

не люблю.коли мені відкривають очі на очевидні речі,які я і так мала б розуміти, але відмовляюсь це робити.

півдня важко було на серці, стримувала сльози, думала,думала,думала, - нічого путнього не надумала.

інші півдня намагаюсь не думати взагалі.
    роблю свою справу - вчу теми наанглійську,механічно, не зважаючи ні на що...

засмучена, що через свою сесію не можу вирватись побачитись із Лілею:sad: оце так прикрість...

• Подобається Подобається x 7
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, не знаю. Мій був у захопленні.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не засмучуйтесь, Маюнко... зате Ви Миха бачили живого.

• Подобається Подобається x 11
  4. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

сиджу і плачу..щойно взнала,що мого найкращого друга в Стрийському парку побили дуже сильно:sad: :sad: :sad: ,мобільний забрали..має все лице розбите,можливо струс мозку:sad: :sad: :sad: :sad: напали троє на одного:sad: :sad: :sad: жах..що в світі твориться:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 9
  5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

НУ i шо я маю робити???? НУ чому я вляпалась в такi неприємностi?
    Щойно переговорила з тою панi, нянькою (http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=321083&postcount=6011), попросила вiддати ключi, бо менi треба дати мамi. А вона одразу - ВИ МЕНЕ ЗВIЛЬНЯЄТЕ???? ТIЛЬКИ ЧЕСНО????? Я кажу, якщо чесно то я когось iншого шукаю. I почалось. Вона вила як сирена в телефон, що любий може впасти бла бла бла. Я кажу що любий може впасти, але IМЕННО ВОНА не може пiднятись, i не вслiдкує за дитиною якщо та побiжить. Мамочкi, що то було, вона причитала i все таке. Я твердо казала що менi треба ключi i все. Вона сказала "Ну добре" i кинула трубку. Я подзвонила її чоловiковi, залишила повiдомлення щоб завiз ключi. Через 15хв знов дзвонить, сказала щоб я порахувала що я їй винна за 3 днi. Я сказала що заплачу їй за цiлу недiлю, на що вона почала виступати що вона не пiдла i не збирається на мене нiкуди подавати i щоб я не думала... Я сказала що я нiчого не думаю але заплачу їй за цiлий тижцень... I тут вона починає знов: майте милосердя, не будьте жорстока, я така чудова, у мене нiхто е падає, ви робите помилку що звiльняєте мене, кожен може впасти!!! Я тiльки слухала i час вiд часу казала що менi треба ключi. Потiм вона каже що завтра ввечерi пiд'їде з чоловiком вiддати ключi. А ще до того вона залишила три кольца у мене i двi книжки, то я їй то все вiддам. Чоловiк вже на мене нагарчав що менi треба було почекати поки у нас немає ключiв в руках а тодi казати гуд -бай, бо так йому прийдеться вже сьогоднi мiняти замок. Я вам кажу, то якесь щастя просто на мене звалилось. РОКОВОЙ СЛУЧАЙ як вона каже. I шо Я маю робити? Я думаю що я права в тому що хочу лiпшого для своєї дитини???? Я ж нi на хвилю не заспокоюсь думаючи що вона десь впаде i буде безпомiчно валятись як кит на березi, а моя дитина чи втече чи хто зна що. ЛЮДИ, скажiть щось!!!!

Додано через 7 хвилин
    А! Забула додати, вона ще каже ви подумайте, ви подумайте. Я їй на це кажу: Давайте виддасьте менi ключi бо вони менi ПОТРIБНI а потiм я подумаю i ми поговоримо. А вона за своє "А КОЛИ ВИ МЕНI СКАЖЕТЕ" на що я вже просто не стерпiла i їй досить вiдверто сказала "Свєта, прошу не тиснути на мене, бо менi цей ваший тиск, який ви на мене вдали коли я вас наймала зовсiм НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ , я так не можу думати" ВОна каже "Я на вас не тисну" Я кажу "Тиснете, i тодi коли я вас наймала ви менi видзвонювали, беру я вас чи нi" Вона каже, добре, я не буду тиснути. НУ ви уявляєте???? Я як дiвчисько дурне пiддаюсь на тиск. Е.Т.Мать!!!! Короче, сьогоднi менi погано, не знаю чи гiрше всiх, але точно не лiпше всiх. :sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 14
  6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Нічого страшного не сталось... просто жінка не має гідності і не вміє подивитись на ситуацію реально без паніки. Буває всяко... і падають люди і ще щось. Зараз вона панікує і просить тебе взяти її назад.

Погоджуюсь з чоловіком що не треба було їй по-телефону казати що ти її звільняєш. Такі речі говориться в ліцо. Але що вже зроблено то зроблено. До вечора вона переварить в собі те що ти її вже не береш. Ввечері вони приїдуть ти їй віддаш гроші, подякуєш спокійно і гарно і забудеш за це.

Ти працедавець і маєш право звільняти людину коли тобі подобається, хоча це тяжко як тобі так і тій людині яку ти звільняєш.:no:

А давить на тебе бо нагла. Тобі з такою людиною ніколи не спрацюватись. Жени її в шию і нічого не пояснюй. Єдине що скажи: Ми так з чоловіком вирішили!

• Подобається Подобається x 8
  7. Koza-Dereza

:suicide:Маруся :sad::sad::sad: Скажи що все буде добре!!!

Додано через 8 хвилин
    Та напевно знов в садок якийсь буду возити :sad::sad::sad::sad: В нас є поряр, пiду, подивлюсь завтра по обiдi :sad:

• Подобається Подобається x 2
  8. viltis

viltis Well-Known Member

все ....я так більше не можу. Ті дипломи, державні...і всьо всі купують, а я як дурна про все довідуюсь в останній момент. В Інфізі деки купують, білети міняють за пару днів до екзамену. В Універі тих білетів взагалі нема (хоча екзамен 13)...а сьогодгі ще взанала кіко "коштує" диплом+захист ....я думала, що гірше вже не буде ....так ні, паралельні групи на захист подарували кафедрі принтер і монітор ...а нам тоді лишається системний блок чи як???? і взагалі чого ми повинні от-так з під нагайки щось дарувати .....

Безкоштовна освіта називається ....безпредєл повний ......всьо ...йду купувати кеди ...а на їх шнурівках буду вішатись

• Подобається Подобається x 10
  9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

гірше всіх ЛІА з слюсарем...

Ніно, ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!

Додано через 1 хвилину
    я того не читав

• Подобається Подобається x 5
  10. Koza-Dereza

Андрiю ДЯКУЮ! :) Менi саме такi слова потрiбнi зараз :)

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Все буде добре... ти її пошлеш спокійно і лагідно. І нема такого ЗЛЕ щоб НА ДОБРЕ не вийшло!!!:)

12. viltis

viltis Well-Known Member

я щось не зрозуміла Вашого допису???? напевно мізки вже поплавились

13. lotr_an

вибачте Вілтіс але, курча, всі на нашу освіту волами пруть.

одним словом я жалію, що прочитав Ваш допис і зіпсував собі настрій. хоча Ви не винні.

14. viltis

viltis Well-Known Member

пане Андрію....вибачте, що Вас засмутила ....краще б того не писала....але то дійсно болюча тема...я нашу освіту завжди захищала, як могла...але вона чомусь завжди хоче мені довести протилежне. А , може, то я не на ті спеціаьності пішла ....
    Я так розумію, що Ви працюєте в системі освіти ..я б з Вами подискутувала на тему освіти. Просто шляки трафляють, коли мудруєшся,вчишся ..а якась фіфа собі дала пару дольців....і тішиться та ще й з тебе "дурної" потішається

• Подобається Подобається x 8
  15. Іспанка

ООО!!!я завжди казала,жи ми з Вільтіс якісь загублені сестри:) в мене зараз ті самісінькі відчуття...шляки таки добряче трафляють,особливо зараз,коли всього-навсього залишилося захистити диплом..але нє,навіть то неможливо спокійно зробити..
    Я не Маруся,але теж можу сказати -ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!цьом-цьом-цьом!!!

• Подобається Подобається x 6
  16. Mariya

Mariya Well-Known Member

viltis, потім та фіфа буде сидіте десь глибоко в д..пі, бо такі "спеціялісти" нікому не потрібні. Її пожаліти треба, бо дурість - це таки дар Божий, але ним зловживати не треба.

• Подобається Подобається x 6
  17. lotr_an

сміється той хто сміється осаннім ;) і ми з вами Наталю це прекрасно знаємо....

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ой, іноді таки "востаннє"....

19. viltis

viltis Well-Known Member

Андрійко, якщо це звернення було до мене, а не до Іспанки, то так скромно нагадаю, що Надією звуть (то та, що останньою вмирає)

• Подобається Подобається x 7
  20. Іспанка

Ну я ж казала - сестри:D :D :D навіть Андрійко почав плутати:) :) :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)