...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Надієчко, постанова питання не зовсім правильна. чоловіки тим не кращі, а гірші, бо по-більшості жінці дана мудрість пробачати.
    не дарма жінка є символом берегині "домашнього очага".
    давно вже помітила, що злагода у сім"ї напряму залежить від мого уміння гнучко ставитись до різних ситуацій та пробачати.
    але деякі речі я би не пробачила ніколи:
    рукоприкладство та зраду.

• Подобається Подобається x 10
  2. Nadijka

Nadijka мрійниця...

в нас всі оці проблєми вирішились ше під час дружби...потім зустрічання...і в шлюбі в нас такого ніколи не зустрічається...якшо я прошу мене забрати з тренувань чи з супермаркету, то навіть якшо він в душі, то прийде за мною 100%...посиденьки з друзями, то для мене не проблєма...я довіряю йому і навіть не задумуюсь над якимись зрадами чи напиваннями(він п'є тіко пиво)...Я щаслива шо в нас так - все якось ідеально...

• Подобається Подобається x 9
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Може тому, бо людство в переважній своїй більшості жило так тисячі років до Різдва, і майже 2000 після?! ;) І лише кілька останніх десятилітть світ стає з ніг на голову... І взагалі спочатку Адам, а вже потім ребро?! ;)

А якщо серйозно, дівчата, і це, і багато тем з "дівочих посиденьок" загалом - то всьо гра в одні ворота... Випробувана віками типова жіноча тактика - точити ляси, користуючись вродженою нелюбов"ю чоловіків до перемивання кісток, або просто їх відсутністю... :)

Всоте повторяю, і не лише сьогодні - варто вислухати чоловіків. Їхню версію конфлікту і бачення правди. І аж тоді робити висновки і давати поради.
    Але ж це не мета... мета - посудачити, в ОБС побавитись... ;) :dance:

• Подобається Подобається x 6
  4. mamatu

mamatu Well-Known Member

а у нас щось чорна смуга трохи затягнулась...
    я не у відчаї. просто тихо завмерла в очікуванні змін на краще.
    та й дорікати не можу, бо безнадії нема. просто трохи тяжко та скрутно.
    головне, щоб не виявилось, що то була біла смуга, а не чорна:crazy:

5. tiana

tiana Well-Known Member

дякую. в нас спочатку теж було все ідеально, всі конфлікти ми обговорювали намагались разом знайти вирішення, але чим далі тим більше я замикаюсь, тим менше мені хочеться про щось говорити, тому що знаю скільки не говори все знов повториться і знов буде боляче.

я з Вами згідна, але нажаль на форумі це не можливо.
    І взагалі такі сімейні ситуації важко зі сторони об"єктивно оцінити, бо в кожного свої переживання. Можна, не так як Ви сказали "перемити кістки", а просто кожному розказати як хто чинить в аналогічному випадку тоді лекше знайти вихід з ситуації.

• Подобається Подобається x 3
  6. Nadijka

Nadijka мрійниця...

так Самойловичу, ви праві, але скажіть ну невже це так має бути? Ви важає шо жінка повинна сидіти вдома доглядати десяток дітей, мити посуду,прибирати, прати, варити їсти, прасувати і ше й при цьому коритися у всьому чоловіку? але ж ми також хочемо мати власну думку і хочемо аби її поважали...я зараз говорю взагальному, без прикладів...просто знаю море сімей де такі речі є кожного дня і чоловіки дозволяють собі навіть руку прикласти(я вже мовчу про слова!!!), бо жінка не зробила чогось шо він казав...жінка, на мою думку, також має право сказати вголос...

Додано через 7 хвилин
    от бачите...я ж казала...
    Мені дуже шкода вас Таню, але тут крім розмов, мабуть, нічим не допоможеш...
    є ше один варіант...зробіть і ви колись так само як і він...забудьте подзвонити, прийти,приготувати, ну шось в тому роді...можливо тоді буде легше пояснити,як вам боляче в таких ситуація...

P.S. А шоб не було страшно ходити самій купіть собі балончик із сльозоточивим газом...можу навіть спитатись чоловіка де він мені купляв

7. Samojlovu4

Взагалі-то процитований вами абзац задумувався мною як жартівливий, але, як відомо, в кожному жарті... ;)

Абсолютно так не вважаю і я цього не говорив. Більше того, моя власна теперішня ситуація доводить протилежне.

Додано через 1 хвилину
    Думаю, не варто. Малопомічне. Велика небезпека тільки роздратувати потенційного нападника...

• Подобається Подобається x 5
  8. Nadijka

Nadijka мрійниця...

то ми дійшли згоди...[​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  9. Samojlovu4

Та ніхто і не сварився, принаймі я так думаю. Так просто, думками обмінялись... :)

Але попереджаю, з"явився в мене тут на форумі їден пунктик, сам дивуюсь - не подобаються відверті наїзди на чоловіків і я часто просто не можу не виступити на захист побратима... ;) Тому на подібні дописи я реагую.

Пи.Си.: хід наперед:
    випадок, описаний tiana, прохання за відвертий наїзд на чоловіків не вважати.

10. Nadijka

Nadijka мрійниця...

а в мене такий пунктик, щодо ображання жіночок...

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Той мудрий священик, якого я також питалася про те, як бути з "шануй батька свого і матір свою", відповів, що все відносно, і в моїй ситуації краще то все відпустити і молитись.
    Перевірено, все проходить. Нехай не так відразу, але поступово, тихенько стане легше. А взагалі-то не знаю, як би я все пережила, якби не підтримка чоловіка. Ще раніше був подібний удар, але я була самотньою. Ну що, ревіла ночами в подушку, вдень притворялась, щоб бабцю і маму не засмучувати - вони нічого не знали. Тепер розумію, що краще було себе більше берегти - минули роки, і тепер почали вилазити всі болячки. Але то я зараз така мудра... :)
    А взагалі, тримай перевірений рецепт. Зараз весна, така гарна погода, бери найкращу подругу (бажано таку, з якою не знудьгуєшся) - і вйо на прогулянку! Можете в парк культури сходити на американські гірки чи ще на який-небудь "екстрім". Можете собі дозволити яку-небудь невинну дурницю, тим більше, що вік дозволяє! Соромно зізнатись, але ми з дівчатами відривались на концерті... Тараса Курчика, Заліска і ще якогось "дарованія", чи то Макар, чи то Захар. :radist: :radist: :radist: По черзі підходили і фанатично випрошували автографи, чим, м"яко кажучи, сильно здивували вищезгаданих... :shy: Ех, де мої дівчата, де мої 20 років!
    Ну нехай Курчика зараз знайти важко - так Василько Васильців є, зовсім не гірше! Ще десь має бути Весна політехніки - у мої часи було дійсно справді весело, думаю, зараз має бути не гірше. Особливо рекомендую гала-концерт.
    Бережи себе!

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

Дякую Вам Тутука, правда мої 20 теж вже минули.

Дякую Вам за поради і підтримку, і натхнення. Дякую за все.

• Подобається Подобається x 4
  13. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Та скільки нам тих років? Ех, та я би і зараз розвернулась, шкода тільки, компанії вже тої нема!
    А до мене краще на "ти", я ще себе не почуваю настільки поважною пані (панею?) :)

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

Домовилися на "ТИ"!!!

• Подобається Подобається x 1
  15. Ella

Ella Well-Known Member

Я теж підтримую Таню, але не задумуюсь над тим чи частіше пробачаю і йду на поступки чи ні. В любій кризі я намагаюсь не втрачати власної гідності (не путати з гордістю) і не оправдовуюсь. Бо коли двоє охоплені конфліктом зайве оправдовування тільки підливає масла до вогню і розпалює новий виток емоцій, типу: "От бачиш, а чому так, ти знову так зробив (ла) ..іт.д".
    Є проблема вона сталася, він проштрафився, то що вже змінять претензії? Нічого, тільки розпалять сварку.

Коли мій коханий завинив, під час мого наїзду він мовчить, а потім просить вибачення, хоча незавжди є за що, просто щоб я заспокоїлась. Коли мій наїзд безпідставний,а я заведена і його відчитую, в розпал моєї промови починає посміхатися і підбадьорювати типу :"Мала, ти молодець, дай "бобу" цому негіднику, вперед!!! ":radist: ...

Може ми настільки притерлися один до одного, може це з любові, але навіть у сварці ми переживаємо одне за другого.

А що до рівності, то перед Богом у шлюбі і чолок і жінка є рівними, про те я також памятаю, що даючи обітницю в церкві під час вінчання я обіцяла крім любові і вірності ще й послух подружній (на відміну від чоловіка).

• Подобається Подобається x 7
  16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Та лишіться ви того, попустіть собі. "Шануй" не означає терпи всі захцянки і заскоки. раз на місяць подзвонити, спитати як поживають. Два рази на рік (на Різдво і Великдень) зайти в гості. І БАСТА! Тут не про батьків, а про себе думати треба, будьте ж ви егоїсткою. Take easy.

Я від моєї мамочки ну дуууууже далеко живу, то ми зараз бальшиє друзья. :) А скоро на 6 тижнів приїду до них в рості, то страсті закіпят по повній програмі. :)

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це ж не правда! Не вірю що він це зробив навмисне... а переклав все на ваші плечі бо чув за собою вину а признати не готовий. Бо признати значить треба перепросити і змінитись а це вимагає зусиль. А краще переконати себе що у всьому винна жінка, бо забула телефон а з нього як з гуся вода. :cowboy:

Нічого страшного не сталось. Як мені радили добрі люди... підійти і спокійно поговорити, я на тебе не нападаю просто хочу поговорити. Захоче - вислухає, а ні? Ну то ні. Над цим ви направду не маєте контролю...

Але совість жахлива штука, вона мучить навіть тих хто її не хоче слухати :D:D:D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  18. tiana

tiana Well-Known Member

за сім років він тільки ОДИН раз попросив вибачення, всі інші рази було типу: "ми обоє винні"

в нас раніше теж те саме було, я намагалась говорити виясняти, а зараз просто не маю сили, слухати чергові звинувачення навіть коли знаю що права.
    Колись навіть коли посваримось не давав виходити самій ввечері на вулицю, а вчора сказав що він занадто добре до мене ставиться, розпускає так би мовити, з нього на роботі сміються, бо він мене з маршрутки зустрічає:sad:((

19. Ella

Ella Well-Known Member

Таня, я вам співчуваю, нелегко люблячій жінці витримувати таке. Але я вірю що в ваших силах змінити цю ситуацію, змінитись самій і біля вас зміниться і чоловік, бо просто змушений буде тягнутись і реагувати на зміни.
    Можливо ви занадто емоційно залежні від нього, а він можливо слабка і не самодостатня людина (якщо він зважає на те кажуть колеги по роботі), тому мимовільне маніпулювання вами дає йому відчути власну перевагу. Впевнена що його мучить совість за те що ви через його поведінку страждаєте, але може це єдине що якось йому допомагає не відчувати себе слабкою (чи якось інше сказати) людиною. Він можливо самостверджується за ваш рахунок і це триватиме до тих пір, поки ви це йому будете дозволяти своєю реакцією на його слова.
    Це важко одразу все поміняти у своїй поведінці, але спробуйте не реагувати болісно на його звинувачення, посміхніться, промовчіть, не плачте, станьте стійкою до критики чоловіка який сам не є досконалим.
    Підніміться самі у своїх очах, зробіть кар'єру чи знайдіть заняття яке швидко приносить результат і це дасть вам підстави пишитися собою. Відпустіть свій сум і почніть поводитись, жити так , наче ви вже є супер вумен і у вас все добре. Не бійтеся говорити оточуючим те що думаєте і відчуваєте, а не те що пасує сказати у якійсь ситуації. Живіть з почуттям власної гідності, повноцінності і унікальності. Мені особисто таке техніка у свій час помогла за 2 тижні.
    Мене, депресивно - знервоване стоворіння, через місяць часу оточуючі стали сприймати інакше, не кажучи вже про чоловіка. Мною перестали попихати на роботі і дозволяти собі сумнівні жарти, мою думку почали цінувати.
    Звичайно довелось і поводитьсь інакше, сила що є в людині вона випромінюється, надихає людей довкола і ти мусиш усвідомлювати що є маячком для іншої людини, яка слабша і потребує твоєї уваги, любові, співчуття, як мале дитя від батьків. Маєш розуміти що ти є натхненням і прикладом для інших, особливо для коханої людини і маєш берегти і розвивати цей Божий дар в собі.
    Живи з відчуттям СВОБОДИ!

20. Nadijka

Nadijka мрійниця...

нема слів.......[​IMG]

+100 [​IMG]
    Таню реалізуйте себе в цьому житті, шоб не бути залежною від нього, тоді до нього трошки дійде шо він втрачає....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)