...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем lulu, 6 січ 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Відповідь: ...просто мені сьогодні гірше всіх... (с) lulu

постарайтесь пояснити, що саме вас образило, спокійно. можливо, він і сам не зрозумів, чим саме вас образив.

• Подобається Подобається x 3
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Поставте себе на його місце. А там дасться до зрозуміння...

• Подобається Подобається x 5
  3. Ірена

Ірена Well-Known Member

в мене сьогодні якийсь страшний сон, а не день.
    вранці чоловік накинувся із своїми химерами-ревнощами, потім на роботі круговерть...
    уф-фф... неможу!!!!!!

4. tiana

tiana Well-Known Member

мені здається що не хоче розуміти, може це такий характер, як можна пообіцяти щось знати що на тебе розраховують, підвести і навіть не вибачитись ще й після того казати "я тебе люблю". таке враження що каміння в душу накидали:sad:

Додано через 5 хвилин
    а чому тільки я завжди маю виправляти ситуацію, невже чоловіки не здатні піти на поступку і подумати в чому неправі

5. Ірена

Ірена Well-Known Member

на жаль, у більшості випадків "вогні" гасити доводиться жінці. інакше, просто нічого може не получитися. на жаль...

6. tiana

tiana Well-Known Member

Розказую детально ситуацію: я повертаюсь з тренування в 22.00, чоловік мене зустрічає, бо я панічно боюсь ходити ввечері сама, тому що кілька років тому мене пограбували. Він вчора попередив що їде на п"янку, але буде в 20.00 вдома бо дитина захворіла і мене треба зустріти. Я як на зло забуваю вдома мобільний, перезвонити не було як бо номера його на пам"ять не знаю. Я з щирою душею вірила що мій коханий про мене дбає і зустріне на зупинці, але... він прийшов додому в 23.00 і я після того винна, бо забула телефон... ну де справедливість:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Ірена

Ірена Well-Known Member

в моїй сім"ї - це нормальні речі. я це називаю: "хто всрався? - невістка!"
    гірше, коли тебе звинувачують, у тому, що ти й Богу духа винна... і навіть у голову би не прийшло нічого лихого!... а тут - ревнощі з істериками і хапанням за серце...

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Самая лучшая защита - нападение!
    То він в такий спосіб виправдовується.

9. tiana

tiana Well-Known Member

я так не можу, як жити з людиною на яку не можна покластись, яка постійно підводить і робить все так щоб перекласти вину на когось...

10. Samojlovu4

А звідки я знаю - пішла вона на спорт чи не пішла? Певно не пішла, бо нема обов"язкового в таких випадках контрольного дзвінка. Мало лі шо там сталося...

Чоловік повинен пам"ятати день і рік першого знайомства, день першої рандки, день заручин, день весілля, день валентина, і ще купу днів, включаючи день народження улюбленої тещі - а ви не годні 7 цифр мобільного запам"ятати?!

І взагалі, в таких випадках варто вислуховувати другу сторону. Чоловіка в студію! Певен, в нього своя версія ситуації, не менш правдива... :)

• Подобається Подобається x 7
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

ото і є розбіжності психології:)

12. Ella

Ella Well-Known Member

Якщо хочете далі з тою людиною жити, то просто любіть і вибачайте.
    Мій чоловік теж завжди все "проїзжає": не попередить що затримується з друзями до 3-ї ночі, забуває вигуляти собаку, зустріти мене з торбами біля маршрутки, не раз забуває про включену їжу на плиті, аж поки не задимить, забуде прийти на ДН моєї сестри, хоча я там його чекаю, про роботу біля хати я взагалі мовчу. І що, я його люблю і вибачаю, бо все це не настільки страшне,щоб псути собі взаємне життя і стосунки. За купу років спільного життя я звикла,що не можу покластися на нього і тому працюю на випередження цих ситуацій, по сто раз нагадую і попереджаю, веду замість нього хронометраж його часу- телефоную, кажу: "котику, я вийшла з магазину, потім знову -зайчику, я сіла в маршрутку, виходь з хати, за хвилину - сонечко, ти вже вийшов? Його це трохи дратує, але так менше шансів що він про шось забуде в черговий раз.
    Коли в мене має бути день народження, я за місяць починаю наспівувати-до свята лишилось 30 днів..., до свята лишилось 5 днів...1 день, - це допомагає. І зранку мене засипають вітаннями ще вліжку. Квіти мені не дарують,бо вони ростуть на городі то і їх вистачить. Я все одно не ображаюсь, бо він найкраща людина в світі,хоч і не ангел, а я теж не свята.
    Але в питаннях справді важливих - він мене не підводить, незважаючи на ці всі дрібні "проїзди" - за ним ,я почуваюсь як за стіною.

• Подобається Подобається x 12
  13. Samojlovu4

+10...

+100!!!

14. Ірена

Ірена Well-Known Member

:
    абсолютно вірно. це те, що я хотіла написати, та не написала через нестачу часу...
    головне - проблему не роздувати.
    мій чоловік забудькуватий і я забудькувата. то ми одне одному сім раз нагадуємо про те, що треба зробити. і все буде ОК.
    гірше - коли комусь на тебе наплювати. але коли ви знаєте (відчуваєте, сподіваєтесь) що це не так - терпіть і все зміниться:)

15. tiana

tiana Well-Known Member

бувають різні ситуації, на дрібниці я вже просто не звертаю увагу, хоча до прикладу, якщо я щось забуду що він просив - то скандал, якщ він - то він занятий...

не спорю, виправдати себе може кожен, навіть вбивця на лаві підсудних шукає собі виправдання....

Додано через 2 хвилини
    забудькуватість це одне, а коли тричі обіцяєш щось людині, знаєш що вона на тебе і тільки на тебе розраховує, забиваєш на це навіть не вибачившись, я б так з чужою людиною не змогла поступити:sad:

16. Ірена

Ірена Well-Known Member

Таню, то ви просто знервовані. завтра на все глянете по-іншому. ви ж любите чоловіка, а він вас.... а проблєми, непорозуміння - вони іміж святими бувають. так, що все гаразд:)

17. tiana

tiana Well-Known Member

Ви скільки років в шлюбі?

18. Ірена

Ірена Well-Known Member

перший раз 3 і другий - 3
    а що виглядає що мало?:)

19. Nadijka

Nadijka мрійниця...

Я підтримую Таню...тому що не можна постійно все пробачати і йти на поступки тільки зі своєї сторони...це дуже принижує власне Я, жінка замикається в собі і постійно думає шо так має бути...а я важаю, шо так не повинно бути, кожен зі своєї сторони повинен просити вибачення і йти на поступки...тільки тоді буде повне розуміння і рівність між чоловіком і дружиною... От поясніть мені будь-ласка чим чоловіки кращі за жінок і чому ми повинні їм все пробачати????????

• Подобається Подобається x 6
  20. Ірена

Ірена Well-Known Member

не все і не всім, дівчата:)
    тільки тим, що вони того варті
    ж теж першому чоловікові не простила і пішла по-англійськи, а цьому терплю і не тому, що боюся чогось там (наприклад самотності). просто це ВІН. мій один єдиний. хоча... тьорок вистачає. головне спробувати відразу все на свої місця поставити. прикинути собі в голові: це я терпіти можу, це не дуже (над цим працюємо), а це відкидаю категорично(з цим боремося)....
    ну щось таке... це не теорія моя, це практика і зовсім не голослівна

• Подобається Подобається x 11
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)